Nye retningslinjer i AFC

29. oktober 2020

Læs om de nye retningslinjer og hvad det betyder for alle brugere i Aktivitets- og Frivilligcenteret.

Kære alle foreninger, tovholdere og samarbejdspartnere

Fredag d. 23. oktober holdt statsminister Mette Frederiksen et pressemøde på baggrund af den aktuelle smittesituation i Danmark. De nye restriktioner og retningslinjer, der blev meldt ud, har også betydning for Aktivitets- og Frivilligcenteret.

AFC er åbent

Men først og fremmest vil vi gerne fortælle jer, at AFC er åbent, og at alle fortsat er velkomne. Vi glæder os til at være sammen med jer. Caféen holder også åbent som hidtil, da de er underlagt de samme retningslinjer, som resten af landets restauranter og caféer.


Forsamlingsforbud

Dog træder det fra dags dato i kraft, at vi ikke må forsamle os mere end 10 personer. Dette forsamlingsforbud er gældende foreløbig i 4 uger. Det betyder, at der i forbindelse med aktiviteter i Aktivitets- og Frivilligcenteret må være max 10 personer samlet.

Undtaget fra dette er dog en aktivitet, hvor deltagerne i al væsentlighed sidder ned på faste pladser med retning mod en scene, et lærred eller lignende. Det der i daglig tale bliver kaldt en ”biografopstilling”. Ønsker man at gøre brug af denne mulighed på hverdage mellem 8-16, skal der gives besked til aktivitetskoordinator Zarah Poulsen, zmp@solrod.dk eller 2120 9774. Den eller de ansvarlige for aktiviteten er ansvarlige for at borde og stole opstilles korrekt og at gældende retningslinjer overholdes.

Mundbind

Obligatorisk brug af mundbind træder i kræft fra på torsdag og er gældende foreløbig frem til den 2. januar 2021. Det betyder, at alle brugere i huset skal bære mundbind, når de er i bevægelse. Dvs. når de kommer ind til en aktivitet, og når de forlader en aktivitet. Mens aktiviteten foregår, er det tilladt at tage mundbindet af.

Selvom vi først skal begynde at bruge mundbind fra på torsdag, opfordrer vi alle til allerede nu at gøre brug af mundbind. Alle skal sørge for selv at have mundbind med. I det tilfælde hvor det er blevet glemt, afviser vi ingen, og vi vil selvfølgelig være behjælpelige med at udlevere et mundbind.

Hvis mundbind er for stor en udgift for nogle, har regeringen meldt ud, at det er muligt at få udleveret mundbind, hvis man er socialt udsat eller på ydelser af en eller anden art, hvor køb af mundbind er en væsentlig økonomisk udgift. Læs mere om den mulighed her.

Vi følger naturligvis Sundhedsstyrelsens retningslinjer nøje og vil også fortsat melde ud til jer, når der er noget, der ændrer sig her i huset. Lad os fortsat huske at holde afstand og i det hele taget passe på os selv og hinanden.

På vegne af os alle i AFC.

Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

Udfordring med at signere opgaver i MitSygefravær

03-12-2020
Der er i øjeblikket en udfordring med at signere opgaver i selvbetjeningsløsningen MitSygefravær.

Digitalt borgermøde om biogas var et trækplaster

03-12-2020
Der var stor spørgelyst fra borgere i chatten, da Solrød Kommune afholdt kommunens første digitale borgermøde, som mange havde valgt at klikke ind på.

Dansk Industris erhvervs klimaundersøgelse: Erhvervsklimaet i Solrød Kommune er forbedret for 4 år i træk

03-12-2020
DI´s undersøgelse giver hvert år inspiration til at styrke vores indsatser over for det lokale erhvervsliv, men det, der virkelig tæller, er vores nære og konstruktive dialog med virksomhederne, lyder det fra borgmester Niels Hörup.

Velkommen til ny leder af UngSolrød

03-12-2020
Et enigt ansættelsesudvalg har valgt Rasmus Blichfeldt som den nye leder af UngSolrød. Rasmus var en del af et stærkt ansøgerfelt, hvor 33 ansøgere viste interesse for UngSolrød.

Her kan du se det digitale borgermøde

30-11-2020
Her kan du se et livestream fra borgermødet om biogasanlæg ved Åmarken mandag den 30. november 2020 kl. 17-18.30. Du kan tilmelde dig chat-funktionen på denne side, hvis du har spørgsmål eller kommentarer. Chatten åbner, når der er spørgetid kl. 17.30.

Tricktyve forsøger at narre ældre borgere

30-11-2020
I weekenden er flere ældre borgere blevet ringet op af tricktyve, som udgiver sig for at være fx Yousee eller et forsikringsselskab.

Spørgsmål og svar om lokalplanforslag til muligt nyt biogasanlæg

26-11-2020
I dette spørgsmål/svar-ark gennemgår vi de mest stillede spørgsmål i forbindelse med lokalplanforslaget.

Her kan du se og høre byrådsmødet

26-11-2020
På grund af stigende corona-smittetal i Solrød Kommune blev byrådsmødet mandag den 23. november afholdt digitalt.

Tilfældigheder førte til etableringen af succesfuld Solrød-virksomhed

26-11-2020
Nordic2care, der sælger mobile luftrensere, bød borgmester Niels Hörup indenfor til en snak om virksomhedens tilblivelse og en rundtur i domicilet på Lerbækej i Solrød Strand.

Nu begynder anden del af sikringen af Solrød Kommunes kyststrækning

26-11-2020
Byrådet har godkendt næste del af den plan, der skal sikre borgerne langs med kysten mod oversvømmelser, og planen sendes nu i høring hos flere end 950 borgere.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online