Digitalt borgermøde om lokalplanforslag for muligt nyt biogasanlæg bliver den 30. november

29. oktober 2020

På borgermødet kan du stille spørgsmål og blive klogere på lokalplanforslaget for muligt et nyt biogasanlæg i Solrød Kommune.

Er du interesseret i at høre mere om lokalplanforslaget for et muligt nyt biogasanlæg i Solrød Kommune og måske bidrage med dine egne synspunkter på lokalplanforslaget, så sæt kryds i kalenderen den 30. november 2020.

Den dag afholder Solrød Kommune nemlig et digitalt borgermøde, hvor du kan stille spørgsmål og blive klogere på lokalplanforslaget for et muligt nyt biogasanlæg i Solrød Kommune.

Mødet afholdes i stedet for de to tidligere planlagte borgermøder, som oprindeligt var planlagt til den 26. oktober 2020.


Endnu er det ikke afklaret, hvilken digital platform borgermødet bliver afholdt på, samt i hvilket tidsrum mødet bliver afholdt, men det kommer til at fremgå af Solrød Kommunes hjemmeside.

Borgere, der har været tilmeldt et af de to tidligere planlagte borgermøder, får automatisk besked om, hvordan det digitale borgermøde løber af stablen.

Byrådet i Solrød Kommune vil fortsat meget gerne høre dine synspunkter på lokalplanforslaget, så de kan tage en beslutning på det bedst mulige grundlag.

Lokalplanforslaget er i høring frem til den 8. december 2020, og allerede nu kan du kommentere på lokalplanforslaget ved at skrive et høringssvar til teknisk@solrod.dk eller pr. brev til Solrød Kommune, Solrød Center 1, 2680 Solrød Strand.

Alle høringssvar bliver fremlagt offentligt sammen med lokalplanen ved næste politiske behandling af lokalplanforslaget.

Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

Udfordring med at signere opgaver i MitSygefravær

03-12-2020
Der er i øjeblikket en udfordring med at signere opgaver i selvbetjeningsløsningen MitSygefravær.

Digitalt borgermøde om biogas var et trækplaster

03-12-2020
Der var stor spørgelyst fra borgere i chatten, da Solrød Kommune afholdt kommunens første digitale borgermøde, som mange havde valgt at klikke ind på.

Dansk Industris erhvervs klimaundersøgelse: Erhvervsklimaet i Solrød Kommune er forbedret for 4 år i træk

03-12-2020
DI´s undersøgelse giver hvert år inspiration til at styrke vores indsatser over for det lokale erhvervsliv, men det, der virkelig tæller, er vores nære og konstruktive dialog med virksomhederne, lyder det fra borgmester Niels Hörup.

Velkommen til ny leder af UngSolrød

03-12-2020
Et enigt ansættelsesudvalg har valgt Rasmus Blichfeldt som den nye leder af UngSolrød. Rasmus var en del af et stærkt ansøgerfelt, hvor 33 ansøgere viste interesse for UngSolrød.

Her kan du se det digitale borgermøde

30-11-2020
Her kan du se et livestream fra borgermødet om biogasanlæg ved Åmarken mandag den 30. november 2020 kl. 17-18.30. Du kan tilmelde dig chat-funktionen på denne side, hvis du har spørgsmål eller kommentarer. Chatten åbner, når der er spørgetid kl. 17.30.

Tricktyve forsøger at narre ældre borgere

30-11-2020
I weekenden er flere ældre borgere blevet ringet op af tricktyve, som udgiver sig for at være fx Yousee eller et forsikringsselskab.

Spørgsmål og svar om lokalplanforslag til muligt nyt biogasanlæg

26-11-2020
I dette spørgsmål/svar-ark gennemgår vi de mest stillede spørgsmål i forbindelse med lokalplanforslaget.

Her kan du se og høre byrådsmødet

26-11-2020
På grund af stigende corona-smittetal i Solrød Kommune blev byrådsmødet mandag den 23. november afholdt digitalt.

Tilfældigheder førte til etableringen af succesfuld Solrød-virksomhed

26-11-2020
Nordic2care, der sælger mobile luftrensere, bød borgmester Niels Hörup indenfor til en snak om virksomhedens tilblivelse og en rundtur i domicilet på Lerbækej i Solrød Strand.

Nu begynder anden del af sikringen af Solrød Kommunes kyststrækning

26-11-2020
Byrådet har godkendt næste del af den plan, der skal sikre borgerne langs med kysten mod oversvømmelser, og planen sendes nu i høring hos flere end 950 borgere.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online