Trospraxisgruppe 2021

22. oktober 2020

Præst Bente Lybecker starter en trospraxisgruppe i sognehuset med introduktion torsdag den 4. februar 2021 kl. 17-19. I sådan en gruppe er der plads til min. 3 personer, max. 5 personer. Kontakt Bente på hendes mail bly@km.dk, hvis du er interesseret i at deltage.

Bente skriver sådan om sit nye initiativ:

Èn har om bøn sagt, at det er "at stille sjælen ind på Guds kanal. Det er en fin måde at sgie, at bøn og stilhed er en vej til både at åbne sig for Gud og at lytte til ham. Det er det, vi skal arbejde med i trospraksisgruppen.

Hvis du længes efter mere tid til bøn og stilhed, så er denne gruppe måske noget for dig. Den eneste forudsætning er en længsel efter Guds nærvær i dit liv og et ønske om at afsætte 15-30 min. dagligt til bøn og reflexion.


Vi mødes 8 gange (ca. en gang om måneden) i sognehuset, hvor du vil blive introduceret til forskellige former for bøn og kristen meditation og til kristen spiritualitet generelt. Vi tager udgangspunkt i min bog I orkanens øje. En brugsbog om kristen spiritualitet (Eksistensen 2020), som du bedes anskaffe dig inden forløbets start. Du bedes også købe mindst én notesbog i A5-format. Den skal du bruge til at notere dine erfaringer med bøn og meditation i. Køb evt. en anden notesbog til dine notater fra gruppesamlingerne.

Imellem hver samling tilbyder jeg en samtale på op til 35 min. (en såkaldt "åndelig vejledning") til hver enkelt deltager. Samtalen er ikke problemløsende og handler ikke om at give gode råd, men har fokus på at hjælpe den enkelte med at blive opmærksom på Guds nærvær og vejledning i hverdagen.

Kilde: Havdrup Kirke


Flere artikler

Julesalmer og musikalske overraskelser

30-11-2020
På trods af corona behøver du ikke gå glip af glæden ved at synge julesalmer og være sammen i kirken i år. Fem gange i løbet af december inviterer Solrød Strandkirke til “Julesalmer og musikalske overraskelser".

Jule koncert i Karlslunde Kirke

30-11-2020
Dette års julekoncert byder på en koncert med kirkens egen sanger Mogens Gert Hansen, sanger Lonni Thostrup samt sanger Hanne Bech Andersen.

Kig-Ind i Jersie Sognehus

23-11-2020
Har du lyst til at mødes med andre til en hyggelig eftermiddagsstund, er vi flere, der mødes hver anden tirsdag i et par timers tid.

Juleaften i Solrød Sogn

23-11-2020
I år holder vi ikke julegudstjenester i Solrød Strandkirke og Solrød Kirke, som du kender dem.I stedet kan du uden for Solrød Strandkirke kl. 11-14 få en julehilsen af Charlotte Gravesen.

Sognecaféen åbner igen 1/12

19-11-2020
Efter at have været corona-lukket i november, håber Dorrit og Britta at kunne åbne igen tirsdag 1. december kl. 10.

Gudstjeneste med frokost bagefter

19-11-2020
Søndag d. 29. november kl. 10:30 til kl. 11:30 er der gudstjeneste i Jersie kirke ved Hanne E. Schmidt.

Julesalmer og musikalske overraskelser

19-11-2020
På trods af corona behøver du ikke gå glip af glæden ved at synge julesalmer og være sammen i kirken i år. Fem gange i løbet af december inviterer Solrød Strandkirke til “Julesalmer og musikalske overraskelser".

Første søndag i advent er en festdag i kirken

19-11-2020
Søndag den 29. november kl. 11 markeres første søndag i advent ved gudstjenesten i Solrød Strandkirke.

Solrød Kirke er årets julekirke

16-11-2020
Solrød Kirke har fået den ære at være udpeget til årets julekirke af Familie Journal, og derfor pryder vores smukke landsbykirke forsiden af bladets julehæfte, der udkom i sidste uge.

Familiegudstjeneste - På vej mod jul

12-11-2020
“Hvad er det, der gør jul til noget særligt, gør stuen lys og hjertet varmt og kærligt?", lyder det i en af de salmer, som vi skal synge til familiegudstjenesten “På vej mod jul" søndag den 22. november kl. 11 i Solrød Strandkirke.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online