Familiedrevet sundhedshus med fuld fart på udvikling inviterede borgmesteren indenfor

22. oktober 2020

Hos A-Fys i Solrød er digitalisering en vigtig del af virksomhedens udviklingsarbejde, og netop digitalisering var omdrejningspunktet, da borgmester Niels Hörup besøgte familievirksomheden.

Borgmester Niels Hörup var forleden inviteret indenfor hos den familiedrevede virksomhed A-Fys i Solrød, hvis historie går helt tilbage 1980, da Lene Abildhauge første gang slog dørene op til sin klinik.

I dag arbejder Lene Abildhauges stadig som fysioterapeut i A-Fys. Klinikken drives af hendes børn, Mark og Jo Abildhauge, og sammen har de udviklet stedet til at være et moderne sundhedshus. Lige som deres mor drives de af en stor passion for fysioterapi, og selvom søskendeparret holder fast i de grundlæggende tanker bag virksomheden, har de også fokus på udvikling.


”Vi elsker vores arbejde og bliver så glade, når vi har haft patienter i fx genoptræningsforløb, og vi kan se, hvilken forskel deres træning har gjort. Derfor er det også vigtigt for os, at vi ikke går i stå, men bliver ved med at udvikle vores metoder, så vi kan blive ved med at hjælpe vores patienter,” fortæller Jo Abildhauge.

Netop udviklingen af virksomheden blev det helt store samtaleemne mellem familien Abildhauge og Niels Hörup, da fysioterapeuterne præsenterede borgmesteren for både hightec-dragter, der kan være med til at give den fysioterapeutiske træning et ekstra boost, og digitale spinningtimer, som primært er opstået på grund af coronarestriktionerne

”Digitalisering og de udviklingsmuligheder, det rummer, fylder meget i rigtig mange virksomheder, og det er inspirerende at se, hvordan A-Fys tænker ud af boksen og indarbejder digitalisering i udviklingen af deres sundhedshus,” siger borgmester Niels Hörup.

Besøget er blandt flere initiativer, som Solrød Kommune gør brug af for at få viden om og inspiration til, hvordan kommunen bedst muligt kan skabe vækst og udvikling, som sikrer lokale, private arbejdsplaser.

”Virksomhedsbesøg giver en rigtig god mulighed for at få et indblik i hverdagen hos vores lokale erhvervsliv med alle dens udfordringer og succeser,” siger Niels Hörup.

Ud over borgmester Niels Hörup er der ved virksomhedsbesøgene også repræsentanter fra Greve-Solrød Erhvervsservice og Solrød Kommunes Jobcenter.

Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

Udfordring med at signere opgaver i MitSygefravær

03-12-2020
Der er i øjeblikket en udfordring med at signere opgaver i selvbetjeningsløsningen MitSygefravær.

Digitalt borgermøde om biogas var et trækplaster

03-12-2020
Der var stor spørgelyst fra borgere i chatten, da Solrød Kommune afholdt kommunens første digitale borgermøde, som mange havde valgt at klikke ind på.

Dansk Industris erhvervs klimaundersøgelse: Erhvervsklimaet i Solrød Kommune er forbedret for 4 år i træk

03-12-2020
DI´s undersøgelse giver hvert år inspiration til at styrke vores indsatser over for det lokale erhvervsliv, men det, der virkelig tæller, er vores nære og konstruktive dialog med virksomhederne, lyder det fra borgmester Niels Hörup.

Velkommen til ny leder af UngSolrød

03-12-2020
Et enigt ansættelsesudvalg har valgt Rasmus Blichfeldt som den nye leder af UngSolrød. Rasmus var en del af et stærkt ansøgerfelt, hvor 33 ansøgere viste interesse for UngSolrød.

Her kan du se det digitale borgermøde

30-11-2020
Her kan du se et livestream fra borgermødet om biogasanlæg ved Åmarken mandag den 30. november 2020 kl. 17-18.30. Du kan tilmelde dig chat-funktionen på denne side, hvis du har spørgsmål eller kommentarer. Chatten åbner, når der er spørgetid kl. 17.30.

Tricktyve forsøger at narre ældre borgere

30-11-2020
I weekenden er flere ældre borgere blevet ringet op af tricktyve, som udgiver sig for at være fx Yousee eller et forsikringsselskab.

Spørgsmål og svar om lokalplanforslag til muligt nyt biogasanlæg

26-11-2020
I dette spørgsmål/svar-ark gennemgår vi de mest stillede spørgsmål i forbindelse med lokalplanforslaget.

Her kan du se og høre byrådsmødet

26-11-2020
På grund af stigende corona-smittetal i Solrød Kommune blev byrådsmødet mandag den 23. november afholdt digitalt.

Tilfældigheder førte til etableringen af succesfuld Solrød-virksomhed

26-11-2020
Nordic2care, der sælger mobile luftrensere, bød borgmester Niels Hörup indenfor til en snak om virksomhedens tilblivelse og en rundtur i domicilet på Lerbækej i Solrød Strand.

Nu begynder anden del af sikringen af Solrød Kommunes kyststrækning

26-11-2020
Byrådet har godkendt næste del af den plan, der skal sikre borgerne langs med kysten mod oversvømmelser, og planen sendes nu i høring hos flere end 950 borgere.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online