Regnbuen og Skovhuset bliver til Regnskoven

8. oktober 2020

Regnbuen og Skovhuset i Solrød Kommune har valgt at skifte navn

Den grønne farve var i centrum, da Regnbuen og Skovhuset vinkede farvel til institutionens gamle navn og i stedet bød det nye navn ’Regnskoven’ velkommen.

Den integrerede daginstitution Regnbuen og Skovhuset i Solrød Kommune har valgt at skifte navn pr. 1. oktober 2020 til Regnskoven. Vuggestuen Regnbuen og børnehaven Skovhuset har i mange år gået under hvert deres navn, men har nu valgt at samles under ét: Regnskoven.På Regnskovens fødselsdag den 1. oktober var der særligt fokus på institutionens grønne profil, og derfor blev institutionen pyntet fint op med flag og grønne guirlander, børn og voksne var iklædt grønt tøj, og menuen var grøn og serveret på flotte, grønne duge. Herefter hoppede børnene ind i Regnskovens vuggestue og børnehave som symbol på, at det nu er en ny tid. Dagen inden havde de mange børn og personalet vinket farvel til det gamle navn ved at tage det gamle flag ned, hejse Dannebrog og derefter sende et hav af grønne økologiske balloner til vejrs.

Navnet Regnskoven kommer af, at Regnbuen og Skovhuset fletter deres navne sammen til ét og dermed understreger, at der er tale om en integreret daginstitution. Navnet skal være med til at sætte fokus på, at både vuggestuen og børnehaven har en grøn profil, hvor naturen bruges aktivt i hverdagsaktiviteterne.

Solrød Kommune


Flere artikler

Borgermøder vedr. forslag til lokalplan om eventuelt nyt biogasanlæg er udskudt

26-10-2020
Ud fra et forsigtighedsprincip og for at sikre, at borgerne ikke føler sig utrygge, har Solrød Kommune valgt at udskyde de to borgermøder, som skulle have været afholdt mandag den 26. oktober 2020.

En stor, hjertevarm tak til alle de frivillige for deres sociale arbejde i Solrød Kommune

26-10-2020
De indstillede til Frivillighedsprisen 2020 og alle frivillige engageret i frivilligt socialt arbejde i Solrød Kommune har modtaget en hilsen fra borgmester Niels Hörup og formand for Social-, sundheds- og fritidsudvalget, Ivar Haugaard-Hansen, på vegne af Solrød Byråd.

Familiedrevet sundhedshus med fuld fart på udvikling inviterede borgmesteren indenfor

22-10-2020
Hos A-Fys i Solrød er digitalisering en vigtig del af virksomhedens udviklingsarbejde, og netop digitalisering var omdrejningspunktet, da borgmester Niels Hörup besøgte familievirksomheden.

Foredrag om Bent Fabricius-Bjerres tre liv

19-10-2020
Man kan sige at Bent Fabricius-Bjerre levede tre liv

Gør en forskel ved at fortælle om dine bevægelsesvaner

19-10-2020
Er du mest til gåture eller sofahygge? Løb eller ludo? Forskningsprojektet Danmark i Bevægelse sætter nu fokus på vores bevægelsesvaner i Solrød Kommune.

Snart er det tid til indskrivning til børnehaveklassen august 2021

19-10-2020
I perioden 2. november til 15. november 2020 er der åbent for digital indskrivning på skolerne i Solrød.

Åsvej afspærres mellem banen og Åsager

19-10-2020
Fra den 20. oktober 2020 frem til jul bliver Åsvej spærret, og du skal i stedet køre ad den nye vejadgang via Roskildevej.

Der er konstateret smitte med COVID-19 på Plejecenter Christians Have

15-10-2020
To beboere og tre medarbejdere er konstateret smittede med COVID-19 på den kommunale del af Christians Have. Situationens alvor betyder, at der er indført besøgsforbud på hele den kommunale del af plejecenteret.

Flere tider til COVID-19-test i Solrød Kommune

12-10-2020
Alle borgere uden symptomer kan nu blive testet for COVID-19 i Aktivitets- og Frivilligcenteret hver onsdag og fredag.

Pulje - "Tilskud til forskønnelse af grønne områder m.m."

12-10-2020
Nu åbnes der igen for ansøgninger om støtte til forskønnelse af grønne områder, legepladser og fællesarealer i Solrød Kommune.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online