16 UD AF 19 BYRÅDMEDLEMMER STEMTE FOR BUDGETAFTALE 2021

8. oktober 2020

Det er svært at være utilfreds. Vi oplever en stor tilflytning af nye borgere, og det vedtagede budget sikrer bæredygtig vækst og udvikling til glæde og gavn for borgere, virksomheder, foreninger og ansatte i Solrød Kommune.

Budget 2021 har uændret serviceniveau, uændret grundskyldspromille, ingen dækningsafgift på erhvervsejendomme, men indeholder desværre en nødvendig stigning i den gennemsnitlige personskat på 24 kr. om måneden.

Pengene fra skattestigningen går ubeskåret til betaling af den nye regning til udligning , som gør, at der skal sendes endnu flere penge fra næste år til de øvrige kommuner i Danmark – alt i alt 308 mio. kr.


Vi har en robust økonomi i Solrød, men vi skal holde hånden fast på rattet, så vi ikke kører af banen. Vi hæver i 2021 og 2022 80 mio. kr. i kassen, så et bredt politisk forlig er med til at sikre vi bliver på vejen.

Fhv. finansminister Claus Hjort Frederiksen (V) udtalte engang i forbindelse med nogle svære finanslovsforhandlinger, hvor der blev fremsat et forslag om lavere skat og højere service: “Hvis det var så let, så havde vi allerede gjort det for længe siden” … og det passer også her i Solrød.

Solrød Kommune har 50 års jubilæum i år. Jeg har for 27. gang været med i flertalsgruppen og stemt for budgettet, og jeg har været “lokal finansminister” i 19 år … og så har jeg faktisk boet her i 53 år.

Derfor har sloganet “Dit og mit Solrød” en særlig betydning og værdi for mig.

Kilde: Venstre Solrød


Flere artikler

SOLRØD100 Vi vil gerne passe på Solrød

22-10-2020
Informations Møde MANDAG D. 26. OKT, KL. 19.00

Årets bedste tegneserier

22-10-2020
Slut oktober uddeles Claus Deleuran Prisen og Pingprisen til de tegneserier der har sat de største aftryk i år, og sikke et år det har været!

Overvejer du en STX eller en HF efter grundskolen?

19-10-2020
Så tjek Solrød Gymnasium ud på den virtuelle uddannelsesmesse "Tjek på fremtiden".

Gys på Filmstriben

19-10-2020
Dagene bliver mørkere og mørkere, og snart er det Allehelgensaften. Det er det ultimative tidspunkt at krybe sammen i sofaen med en god gyserfilm, der kravler helt ind under huden på dig! Vi har samlet de bedste gys fra Filmstriben til dig.

Melodi Grand Prix fællessang, foredrag og quiz

19-10-2020
Sangerinde Gitte Degn og pianist Kasper Daugaard byder op til fællessang og god stemning og krydrer foredraget med billeder og anekdoter fra den farverige musikkonkurrence.

Natteravnene Solrød i vækst - nu også i Havdrup

15-10-2020
Vi har brug for flere Natteravne - også i Havdrup

ET RIGTIGT FORENINGS- OG IDRÆTSBUDGET

15-10-2020
Coronaen påvirker stort set alt og dermed også vores mange foreninger – der er både udgifter til værnemidler, tab af medlemmer og mindre indtægter både i form af mistet entre og et noget sværere sponsormarked.

Livestream - Tang

15-10-2020
Seniorforsker i marinøkologi Annette Bruhn, Institut for Bioscience, Aarhus Universitet tager os med under havets overflade.

Pia anbefaler: Før jeg forsvinder

15-10-2020
Hvad gør livet værd at leve, når døden pludselig banker på? En biografi om at se DIT liv i øjnene og sætte pris på hvad der giver DIG værd.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online