Parkeringsordning i Solrød Center bliver permanent

8. oktober 2020

I to år har en parkeringsordning efter et ønske fra Solrød Centerforenings været prøvet af for at skabe mere plads til kunderne ved hjælp af tidsbegrænsede parkering på udvalgte pladser i Solrød Center. Nu fortsætter parkeringsordningen ud over prøveperioden.

For mange fyldte parkeringsbåse i for lang tid fik i starten af 2018 Solrød Centerforening til at række ud til Solrød Kommune for at høre om muligheden for at indføre tidsbegrænset – og fortsat gratis – parkering på udvalgte p-pladser i Solrød Center. I sommeren 2018 blev der derfor indført en prøveordning med 3 timers tidsbegrænset parkering på 245 p-pladser, og nu bliver centerforeningens ønske om udvalgte tidsbegrænsede p-pladser, der skaber bedre plads til kunderne, gjort permanent.

Et flertal i byrådet har på byrådsmødet den 5. oktober 2020 nemlig vedtaget at fortsætte med ordningen, efter at prøvetiden er løbet ud. 


”Før parkeringsordningen blev indført, var der en fornemmelse af, at størstedelen af p-pladserne blev brugt af regionale pendlere, som optog pladserne for de borgere, der gerne ville handle i centeret. Det skyldtes bl.a., at der var blevet indført betalingsparkering i vores nabokommuner, og situationen var ikke holdbar for vores lokale handelsliv. Solrød Centerforening er glade for den nuværende løsning, og i byrådet vil vi naturligvis gerne støtte op om vores lokale handelsliv, og derfor har vi også vedtaget at fortsætte med ordningen,” siger borgmester Niels Hörup.

Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

Foredrag om Bent Fabricius-Bjerres tre liv

19-10-2020
Man kan sige at Bent Fabricius-Bjerre levede tre liv

Gør en forskel ved at fortælle om dine bevægelsesvaner

19-10-2020
Er du mest til gåture eller sofahygge? Løb eller ludo? Forskningsprojektet Danmark i Bevægelse sætter nu fokus på vores bevægelsesvaner i Solrød Kommune.

Snart er det tid til indskrivning til børnehaveklassen august 2021

19-10-2020
I perioden 2. november til 15. november 2020 er der åbent for digital indskrivning på skolerne i Solrød.

Åsvej afspærres mellem banen og Åsager

19-10-2020
Fra den 20. oktober 2020 frem til jul bliver Åsvej spærret, og du skal i stedet køre ad den nye vejadgang via Roskildevej.

Der er konstateret smitte med COVID-19 på Plejecenter Christians Have

15-10-2020
To beboere og tre medarbejdere er konstateret smittede med COVID-19 på den kommunale del af Christians Have. Situationens alvor betyder, at der er indført besøgsforbud på hele den kommunale del af plejecenteret.

Flere tider til COVID-19-test i Solrød Kommune

12-10-2020
Alle borgere uden symptomer kan nu blive testet for COVID-19 i Aktivitets- og Frivilligcenteret hver onsdag og fredag.

Pulje - "Tilskud til forskønnelse af grønne områder m.m."

12-10-2020
Nu åbnes der igen for ansøgninger om støtte til forskønnelse af grønne områder, legepladser og fællesarealer i Solrød Kommune.

Søg tilskud til natur- og friluftsprojekter 2021

12-10-2020
Ansøgningsfristen er den 1. december 2020. Alle borgere inkl. lokale foreninger har mulighed for at søge. Tilskuddet gives efter naturbeskyttelsesloven, og har til formål at inspirere og motivere til arbejdet med natur- og friluftsprojekter.

Regnbuen og Skovhuset bliver til Regnskoven

08-10-2020
Regnbuen og Skovhuset i Solrød Kommune har valgt at skifte navn

Peter Klokker erstatter Sabrina Zimmerman i Solrød Byråd

08-10-2020
Byrådsmedlem Sabrina Zimmerman fra partiet Venstre flytter fra Solrød Kommune, og hendes plads i byrådet overtages derfor af suppleant Peter Klokker.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online