Solrød FC - Håndtering af Corona

1. oktober 2020

Kære alle Corona smitten spreder sig jo meget hurtigt i vores nærområde og vi har haft problemet inde på livet her i klubben de sidste måneder, da mange medlemmer også har deres gang i bl.a. Købehavn.

Vi forventer dog flere sager, som der skal tages stilling til nu, hvor smitteudbrud har ramt diverse uddannelsesinstitutioner tættere på.

Vi har den sidste måned håndteret ca.15 situationer, hvor der kunne være risiko for smitte mellem spillere og trænere etc. i klubben. Stort set hver situation var forskellig, og der blev taget forskellige forholdsregler i større eller mindre grad.


De mange tests af spillere og trænere viser os, at man umiddelbart ikke spreder smitte under træning. Vi kan konstatere, at medspillere ikke er blevet smittet, selvom man har trænet sammen med en, der senere er blevet testet positiv. Det kan selvfølgelig være et tilfælde, men vi er en udendørssport, kontakttidsrummet er begrænset, og der trænes i mindre relativt faste grupper. Vi kan derfor ikke sammenlignes med andre sportsgrene -specielt ikke dem som foregår indendørs.

De fleste trænere har kontaktet mig før de har truffet forholdsregler, og det synes jeg I skal blive ved med, da det er svært at stille faste retningslinjer, men følgende ligger stadig fast:

  1. Hvis man føler sig utilpas skal man ikke komme til træning og bør lade sig teste.
  2. Hvis man i den nære familie eller i samme skoleklasse etc. har haft nær kontakt med en smittet, må man heller ikke komme til træning, før man har den første negative test. Anden test skal også tages, men man må godt komme til fodbold inden dette resultat foreligger. Træneren skal altid underrettes om forløbet.
  3. Hvis man bliver testet positiv, skal man holde sig væk fra klubben og underrette sin træner om dette – som regel vil resten af holdet skulle testes, hvis den pågældende har været til træning eller tæt sammen med holdkammerater i anden sammenhæng.

Det er vores træneres beslutning og helst i samråd med mig om, hvad vi gør i de enkelte tilfælde.

Vi fastholder brug af håndsprit og rengøring af materialer før og efter brug  (midler findes i klubhus) samt vask af overtrækstrøjer.

Brug af omklædningsrum i Solrød Idrætscenter er stadig meget begrænset, da man ikke har kapacitet til alle kampe grundet begrænset antal personer pr. omklædningsrum.

Hvis I er tvivl om noget så kontakt mig endelig. I må meget gerne dele denne information.

Hilsen / Mikkel

Formand – Solrød FC


Flere artikler

Muligheder for fodbold den kommende tid

26-10-2020
De nye restriktioner, der gælder fra mandag den 26. oktober, ændrer muligheden for at spille fodbold for alle andre end børn og unge. Her kan I læse om, hvordan I kan forholde jer til aktiviteter for jeres voksne medlemmer.

Ungdomsholdturneringen blev skudt i gang med manér

26-10-2020
En søndag med 35 holdkampe lige fra U9 til U19 i 3 haller i Solrød Idrætscenter dannede rammen. En fed oplevelse at bevæge sig rundt og se hvad holdbadminton kan. Kammeratskab, glæde, fællesskab, forældreopbakning er blot nogen af de værdifulde ting der springer i øjnene.

Vintersæson i Havdrup Fodbold

22-10-2020
Så starter vintersæsonen op i Havdrup Fodbold. Alle er velkommen til at prøvetræne, vi har helt sikkert også et hold til dig.

SSB´s hjemmekampe i grundspillet

22-10-2020
Da corona stadig sætter et aftryk på alle sportsbegivenheder, så betyder det en ændring af flere af SSB´s hjemmekampe.

Træn karate hos Tatakau

19-10-2020
Mød op tirsdag og torsdag kl. 17:00-17:55 i SIC, Solrød Idræts Center, Tingsrydsallé 27, 2680 Solrød Strand. Det er i træningssal 1. Mini, 4-7 år træner lørdag kl. 9:00-9:55.

Mini Karate

15-10-2020
I Solrød Karate Klub har man mulighed for at starte på vores minikarate fra man er 4 år, og træner på dette hold til man er 8 år.

14 meget glade deltagere

12-10-2020
14 meget glade deltagere fra forårets- og efterårets “Voksenintroduktion", havde søndag en herlig dag i Solrød Tennis Klub.

Ubudne gæster på vores baner

08-10-2020
Desværre har der været ubudne “gæster" på Solrød Tennis Klubs helt nye baner søndag aften.

Corona-tid kan også være stævne-tid

05-10-2020
Den forgangne weekend bød på hele 2 stævner i Solrød Svømmehal. Vi havde besøg af Haslev og Ringsted fredag aften, samt Køge og MK31 fra Amager søndag formiddag.

Covid-19 meddelelse fra Solrød Gymnastikforening

28-09-2020
Vi har lige fået besked på en skole i Solrød er lukket pga Covid-19 og alle elever er sendt hjem.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online