Pressemeddelelse fra SF Solrød i forbindelse med budgetaftale 2021

21. september 2020

SF er glade for endnu engang at tage ansvar og være med til at indgå en budgetaftale 2021, der giver et uændret serviceniveau overfor vores borgere og er forbedret på visse områder.
SF mener, at der er afsat nogle gode, rød og grønne fingeraftryk i forhold til følgende:

• SF er glade for, at de ekstra velfærdsforbedringer, som vi forhandlede os frem ved sidste års budget fastholdes. Særligt i forhold til puljen på 1 mio. kr. årligt til initiativer målrettet SOSU-personale og sygeplejersker i Hjemmeplejen og Hjemmesygeplejen med fokus på et bedre arbejdsmiljø og trivsel, der har medvirket et lavere sygefravær.

• SF er også glade for, at der er fundet kr. 650.000,- til etablering af elevator på Havdrup Idrætscenter til Pepes Bar på 1. sal, så lokalerne her kan bruges inden et egentlig medborgerhus kan etableres f.eks. i Fakta bygningen .

• SFs bekymringer i forhold til konsekvenser ved at ændre overgang til børnehave, når barnet er 2 år og 10 måneder til 3 år, skal nu nærmere analyseres, hvilket vi også er tilfredse med.

• SF ønsker flere, almene boliger. Derfor er det positivt, at det konkret af aftalen nu fremgår, at der i takt med, at antallet af boliger i Solrød øges, skal der etableres flere almene boliger.

• SF støtter, der i tilknytning til ”Borgernes Hus” og udviklingen af Solrød Center som bymidte, fortsat arbejdes på en videre analyse. En analyse der er bred og ambitiøs i forhold til inddragelse af borgere og vores lokale erhvervsliv. Byrådet vil efter KV21 således have et bedre fundament at stå på, når det nye byråd i 2022 skal træffe en endelig beslutning.

• SF er ambitiøse i vores klimamålsætninger og vi er derfor glade for, at der er særlig fokus på en ny klimaplan, der viser vejen til netto nul-udledning for kommunen som geografisk område. Det ser vi meget frem til.

Samlet set er SF således godt tilfredse med denne budgetaftale, som også er lidt bredere end sidste år, hvilket naturligvis gør aftalen endnu mere robust.

På vegne af SF byrådsgruppes vegne
Henrik T Larsen og Claus Redder Madsen.Flere artikler

Hastighedskontrol ved skole – Karlslunde Landevej, Karlslunde

14-10-2021
Fra kl. 12:30 og to timer frem havde færdselspolitiet taget opstilling med et lasermålerudstyr ud for en skole, så hastigheden på de trafikanter, der passerede skolen, kunne kontrolleres.

Konservative vil nedsætte konkret støjudvalg i Solrød Kommune

14-10-2021
Arbejdet med at minimere støjen fra Køge Bugt-motorvejen bør fokuseres og formaliseres yderligere, og det fortjener mere politisk opmærksomhed og vedholdenhed. Det mener den konservative borgmesterkandidat Jan Færch, der derfor nu stiller forslag om, at byrådet efter valget nedsætter et konkret støjudvalg i kommunen, der skal arbejde videre med de forskellige muligheder.

PARTIFORMAND JAKOB ELLEMANN-JENSEN BESØGER SOLRØD

12-10-2021
I morgen, onsdag den 13. oktober, gæster Venstres formand Jakob Ellemann-
Jensen Solrød

Jubiii – Efterårsferie!

11-10-2021
Kom en tur i Solrød Center i efterårsferien, hvor vi har pyntet op til Halloween og få en (u)hyggelig oplevelse med vores populære børnebillet under åben himmel.

SOLRØD KAN MERE

11-10-2021
Socialdemokratiet har en klar målsætning om at vinde borgmesterposten i Solrød Kommune, og tirsdag den 5. oktober præsenterede Socialdemokratiet deres valgprogram for 2022 – 2025 under sloganet SOLRØD KAN MERE.

50 års Jubilæum i Solrød Billard Klub

11-10-2021
I Solrød Billardklub kan vi nu, med stor glæde, se frem til, at skulle fejre vores 50 års Jubilæum. I den anledning inviterer vi fredag d. 22. oktober kl. 15:30-18:30
 til reception, og åbent hus, i vores dejlige klublokaler på adressen: 
Solrød Skole, Højagervænget 21, 2680 Solrød Strand.

Pimp dit værelse

11-10-2021
Gør dit værelse Instagram-klar med skønne DIY-projekter, der både pynter på væggene og i dit feed.

Livestream - Yngre med årene

11-10-2021
Professor Bente Klarlund Pedersen fortæller om hvordan forskning viser at ikke bare din livsstil, men også livsindstilling - er med til, i et vist omfang - at bestemme om du vil dø som en rask 90-årig eller som en syg 80-årig.

Det nye arrangementsprogram er landet!

11-10-2021
Det nye arrangementsprogram er kommet fra trykken - og vi glæder os til at dele det med dig.

Foredrag om skam i Solrød Center

11-10-2021
LAP Køge og Omegn afholder et foredrag om emnet skam
, tirsdag den 16. november fra klokken 13.30 til 15.45 i I Aktivitet- og Frivilligcenteret.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online