Regionen præsterer over evne

31. august 2020

Sundhedsvæsenet i Region Sjælland præstere over evne. Puklen efter Corona-nedlukningen er hastigt ved at være væk og ”normal drift” kommer tættere og tættere på.

Ved nedlukningen blev alle operationer og konsultationer aflyst og udskud. Puklen blev større og større, og vi endte med at have 4.400 udskudte operationer og 68.000 udskudte konsultationer.

Som resultat af en enorm indsats, har vores gode sundhedspersonale nu reduceret puklen til kun at mangle 2.100 operationer og 15.000 konsultationer. Det er en stor indsats og arbejdet fortsætter. Den aktuelle Corona-situation vil påvirke indsatsen, så der vil stadig være et godt stykke tid til vi har indhentet ”normal- drift” som før Corona-tiden.

Prioritering er altid en nødvendighed i sundhedsvæsenet, og der skal stadig en sundhedsfaglig prioritering til, når der skal vælges, hvilke patienter som skal behandles først. Noget er vigtigere end andet.

Takket være IT-systemet ”Sundhedsplatformen” er det muligt, at monitorere situationen over behandlinger tæt – det er også en positiv historie.

John Wennerwald
Regions- og byrådsmedlem for SocialdemokratietFlere artikler

Nåede du det, du ville?

19-10-2020
Efterårsferien er slut og vi skal alle tilbage i rillen

#Me too

12-10-2020
Vi skal opføre os ordentligt overfor hinanden

Tag Coronasnakken med dit barn

28-09-2020
Dansen med Corona er i fuld gang

Psykiatrien får et løft

07-09-2020
I de kommende år får psykiatrien et velfortjent løft

Vores velfærdssamfund svigter de svageste

31-08-2020
Der er et yndigt land - sådan lyder startsordene på vores smukke danske nationalsang. Men, hvor yndigt er vores velfærdssamfund egentlig? Vi kan alle blive enige om, at TV2-dokumentaren "plejehjemmene bag facaden" var hjerteskærende. De uhyrlige forhold, omsorgssvigt og pligtforsømmelse af værste skuffe. Ingen årsager eller forklaringer kan retfærdiggøre denne umenneskelig behandling!


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online