Få din iPhone til den bedste pris: Her er, hvad du kan gøre

5. august 2020

Selvom Apple hvert år præsenterer os for nogle fantastiske, innovative og imponerende iPhones, kan det for mange også skrige i budgettet. Ser vi på den nyeste iPhone 11 eller iPhone 11 Pro, er det nødvendigt at betale op mod 10.000 kroner for en ny enhed, hvis du blot køber telefonen.
Heldigvis er der andre veje at gå for at få fat i den bedste pris på en ny iPhone. I denne artikel kan du læse mere om, hvad du kan gøre for at få en ny iPhone til billigere penge uden at skulle gå på kompromis med model eller stand.

Har du brug for den ekstra luksus?
Selvom Apples seneste iPhone-modeller har betydet et nyt design til en højere pris, har du også fået nogle helt nye muligheder med disse modeller. Men har du ikke brug for eksempelvis den smukke infinity-skærm, mange tommer og flere kameralinser, kan du også vælge at gå andre veje i jagten på en ny iPhone.

Tilbage i april i år relancerede Apple det kendte koncept med en iPhone SE. Dette koncept så vi, da iPhone 6 blev pakket ned i designet fra iPhone 5, og dermed fik du mulighed for at få et velkendt design med flere funktioner. Dette har Apple gjort igen, og denne gang har de genskabt iPhone 8, hvor blandt andet hjem-knappen er tilbage.

Konceptet bag den nyeste iPhone SE er, at du her får en billigere model, hvor den dyre luksus er sparet væk. Du får et 12 MP kamera, der stadigvæk tager glimrende billeder, og så får du den populære A13 Bionic-chip, der er Apples hidtil bedste chip. På den måde får du en helt ny iPhone til en lavere pris, hvis du kan gå på kompromis med den ekstra luksus.

Køb din iPhone med abonnement
En anden mulighed, du har, er at købe din nye iPhone på abonnement. Før i tiden kunne det sjældent betale sig med denne løsning, men i dag ser det helt anderledes ud. Telmore tilbyder dig muligheden for et fleksibelt abonnement, hvor du selv vælger antallet af måneder, du ønsker at afbetale på din iPhone.

Én ting er, at du ofte vil få din iPhone til en billigere pris i og med, at du får et abonnement med i prisen. Men hos Telmore får du også et stort underholdningsprogram, hvor du får Netflix og en række andre streamingtjenester med i prisen. Telmore er nemlig den eneste udbyder i Danmark, der har indgået et samarbejde med medievirksomheden, så du kan få det hele i ét og samme abonnement.

Hold øje med tilbud
I takt med, at der til september bliver lanceret endnu en generation fra Apple, kan du i fremtiden forvente prisændringer på de nuværende iPhone-modeller. Derfor kan det ofte betale sig for dig at holde øje med gode tilbud i den nærmeste fremtid og på den måde spare lidt ekstra, hvis du vil købe din nye iPhone uden abonnement. Det er dog altid vigtigt at investere i en iPhone, der er fra én af de nyere generationer for at få en model, der holder i mange år fremover.ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online