Forrygende børnefest i Solrød Kommune

30. juli 2020

Taget lettede og der blev både sunget med, danset og smidt håndtegn, da HipsomHap onsdag aften besøgte Solrød Bibliotek og Kulturhus. Aftenen blev indledt med fællesspisning, så børnefamilierne fik stillet sulten og alle var helt klar til at give den fuld gas, da koncerten startede.

HipsomHap består af rapperne Anna Spejlæg og Johnny Ligeglad og gruppen laver HipHop for børn. Der er fuld skrald på, når de to rappere går på scenen og leverer et show, der tager udgangspunkt i børnenes eget univers. Til koncerten i Solrød havde gruppen fundet deres største hits frem.  Fri-for-mobberi-sangen ”Jeg er en liker”, der tager fat i digital mobning gav derfor pote, mens ”Min mor”, der handler om at have verdens sejeste mor også faldt i god jord. De to rappere sluttede aftenen med et par velvalgte ekstranumre og stillede op til både fotos og autografskrivning.


”Vi går altid efter at give børnefamilierne de bedste kulturtilbud, og derfor har vi været glade for at kunne byde velkommen til HipsomHap, der foruden at leverer en dansefest, også rammerne børnenes egen tone på en virkelig fed måde.

I år har børnefamilierne særligt brug for at få gode oplevelser sammen i lokalsamfundet og det har de virkelig fået i aften” udtaler Tania Rangstrup-Christensen, Solrød Bibliotek og Kulturhus.

 


Flere artikler

Havdrup Brugsforening har indkaldt til generalforsamling

10-08-2020
Havdrup Brugsforening har nu indkaldt til generalforsamling, tirsdag den 25. august klokken 19:00

Årets bedste nyhed – Cirkus Baldoni kører atter på de danske landeveje og vi glæder os som aldrig før

10-08-2020
Cirkus Baldoni besøger Solrød Strand. Onsdag den 26. august kl. 17.00 gæster Cirkus Baldoni Solrød Strand. Teltet rejses ved Solrød idrætscenter.

Instruktør Christina Rosendahl møder lokale rebeller på danmarksturné med 2. verdenskrigsdrama om Henrik Kauffmann

10-08-2020
Instruktør Christina Rosendahl drager på turné med filmen VORES MAND I AMERIKA og ser nærmere på den Kauffmann´ske mentalitet i de danske lokalsamfund.

Anders Ands nye nabo er fundet

10-08-2020
Med Knahrvorn bortrejst står hans hus på Paradisæblevej tomt. Den nye beboer er 8-årige Buster, der vandt konkurrencen om at blive Anders Ands nye nabo. Med sin blå trækbasun passer han perfekt til Andeby-universet, mener Anders And-bladets redaktør.

Første udstilling i Kirkens Hus

10-08-2020
Med Ingrid som tovholder har Solrød Kunstforening i dag ophængt en udstilling med 26 kunstværker i Kirkens Hus på Trylleskovs Allé i Solrød.

Fodbolden starter op igen

10-08-2020
Havdrup Fodbold kom i gang igen den 18. maj efter COVID-19 nedlukningen, og nu har vi holdt en pause igen, fordi det blev sommerferie. Men nu er ferien slut, og efterårssæsonen starter på mandag den 10. august.

Dyrskue for børn

10-08-2020
For de 4 - 12 årige. Har du Solrøds sødeste kæledyr?

Pia anbefaler: Det glemte brev

10-08-2020
En rørende kærlighedshistorie om to unges umulige kærlighed under Holocaust.

UngSolrød på sjov tur i Tivoli

06-08-2020
13 unge fra Solrød brugte onsdagen på vilde rutsjebaner i Tivoli sammen med UngSolrød.

Rejs med Filmstriben - Turen går til Island

06-08-2020
Du behøver ikke forlade landet for at opleve alverdens eventyr. Giv dig i kast med Filmstribens vidunderlige univers, og opdag fremmede kroge af verden du ellers ikke ville få at se.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online