Bliv minikonfirmand i din ferie

23. juli 2020

Skal du starte i 3.B eller 3.D på Munkekærskolen efter sommerferien? Og ved du ikke, hvad du skal få tiden til at gå med i uge 32? Så meld dig som minikonfirmand i Solrød Strandkirke.

I dagene 4.-6. august kl. 9-15 kan du og dine klassekammerater komme med på en lille opdagelsesrejse, hvor vi øver os i at være nysgerrige overfor det nye og det kendte. Kirke- og kulturmedarbejder Anita Obeling Kring tager dig med på opdagelse, fortæller spændende historier fra Bibelen, og I skal lege, lave kreative ting, synge og hygge jer.

Den sidste dag holder vi en minigudstjeneste, hvor jeres forældre og søskende er velkomne. Vi slutter af med kage, saft og kaffe.Hver dag får I mad om formiddagen, til frokost og om eftermiddagen.

Det eneste, du skal gøre, er at melde dig til hos Anita inden den 1. august. Mail til hende på “kateket@solrodkirker.dk” eller kom og få en tilmeldingsfolder i Solrød Strandkirke.

Kilde: Solrodkirker.dk


Flere artikler

Konfirmationshjælp i Karlstrup Kirke

10-06-2021
Alle familier med et barn, som skal konfirmeres i Karlstrup Kirke kan søge konfirmationshjælp.

Glæde over genåbning

07-06-2021
Stor var glæden, og stort var fremmødet, da sognecaféen genåbnede tirsdag den 1. juni, hvor knap 30 mennesker havde fundet vej til sognehuset, som bød velkommen med flag og lille én til kaffen.

Sognehusets 20 års fødselsdag

07-06-2021
Torsdag d. 12. august har Jersie Sognehus rund fødselsdag – og det fejrer vi med festivitas, aktiviteter, sjov og let bespisning i løbet af dagen.

Dåbsboom i Solrød

03-06-2021
"Efter et stille år med corona kan kirkerne for alvor mærke, at samfundet er ved at åbne op. I Solrød Sogn har vi haft en periode med meget få kirkelige handlinger, aflyste arrangementer og online konfirmandundervisning. Bisættelser har vi naturligvis løbende taget os af, men både dåb og vielser med tilhørende fester har vi ikke set så meget til. Men det gør vi nu", siger præst Carsten Mølgaard Hansen.

Fik du heller ikke døbt dit barn under corona?

31-05-2021
Mange børn er ikke blevet døbt på grund af den lange nedlukning i kirkerne med corona-restriktioner, og nye børn kommer til hele tiden. Derfor er der kø til dåb.

fællessang i haven bag Solrød Strandkirke

27-05-2021
Er du vild med Højskolesangbogen? Savner du at få rørt stemmebåndene? Kan du godt lide at synge sammen med en masse andre sangglade?

2. pinsedag i Solrød Strandkirke

24-05-2021
Stemningen var fantastisk i Solrød Strandkirke 2. pinsedag, hvor gudstjenesten var rykket fra haven til kirkerummet.

Trænger du til at snakke med andre i hyggelige, uformelle rammer?

20-05-2021
Så skal du komme forbi til ​Kig-Ind i Jersie Sognehus tirsdag den 1. juni kl. 10-12.

Fællessang i haven bag Solrød Strandkirke

20-05-2021
Nyd en lun sommeraften - eller en halvkølig en af slagsen - i godt selskab med en masse sangglade mennesker. Torsdag den 3. juni kl. 19 kan du nemlig være med til fællessang i haven bag Solrød Strandkirke.

Picnic, Pinse og Jazz

20-05-2021
Gudstjenesten 2. pinsedag - den 24. maj kl. 11 - bliver for fuld musik med jazz og picnic i haven bag Solrød Strandkirke.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online