Fem ting du kan bruge din sommerferie på

8. juli 2020

Det er sommer. Solen skinner. Du har fået ferie, og fuglene er for alvor begyndt at nynne din yndlingsmelodi. Humøret er højt og du har glædet dig til dette øjeblik i et stykke tid. Du har set dig blind på det at have ferie, og derfor glemt, hvad du ønsker at bruge den på. Dette er en scenarie som sker for mange, og det hænger tit sammen med at mulighederne for de aktiviteter og projekter man kan bruge sin ferie på er endeløs. Der er så mange muligheder, at man ikke har lyst til at begrænse sig og derfor får man aldrig noget gjort. I denne artikel vil du flere ting, som du kan have med i overvejelserne når du skal planlægge din sommerferie.

Dog er det vigtigt, at huske at slappe af din sommerferie, og det kan gøres nemt ude på terrassen en sommeraften med nogle af de Danske casino sider 2020, som er fulde af afslappende aktiviteter og spillemaskiner.

Haven kan få den overhaling som den fortjener
Vi danskere er gode til at føle os skyldige, når vi ikke benytter os af det gode vejr og solens tilstedeværelse. Det gør, at vi ofte sætter os ud i en stol uden noget formål. Man kan stadig godt være produktiv og nyde solen samtidig. En klog mand sagde engang at ens have er roden til alt spirituelt i hjemmet. Hvorvidt han har ret eller ej er ligegyldigt, men han har en pointe i at en flot og velholdt have er med til at give huset et helt nyt look.

Derfor kan en sommerferie-aktivitet være at give haven en overhaling. Det betyder at hækken kan blive klippet, hegnet malet, græsset slået og planter og blomster plantet. Haven er et godt sted for dig at starte dine sommerferie-eventyr, da det er et sted man altid kan vende tilbage til. Det skal forstås på den måde, at når du har været på roadtrip med hele familien eller vennerne, og du er træt og udkørt, vil du kunne komme hjem til en have, som står smukt og skarpt.

Apropos roadtrip - det er en fremragende sommeraktivitet
En roadtrip rundt i det danske landskab har aldrig været en dårlig ide. Der er mange steder i Danmark, som de færreste danskere har besøgt og Danmark byder på en masse skjulte skatte og steder rundt omkring - de er bare ikke hverdagskost.

Det gode ved en roadtrip er at det kan gøres på tusindvis af forskellige måder. For det første kan du tage afsted med en ven, mange venner eller din familie. Det kan være en dag eller en uge. Det er helt op til dig og din gruppe. Skal I sove på hotel, motel, hostel eller under den åbne himmel? Skal det være på cykel eller i bil? Hvor skal I hen? Fantasien sætter grænsen, og det er netop fantasien som skal i brug. For roadtrippen behøver ikke være planlagt, den kan også være spontant, hvor man på dagen bestemmer hvilken retning man kører i. Roadtrippen er den ultimative rejseferie, da du sætter grænserne for den.

Lær nye ting og udforsk dig selv
I den helt anden ende af ferie-spektrummet er udviklingsferien. Dette skal forstås som en ferie, hvor du arbejder på dig selv og måske lærer nogle nye ting. Sådan en ferie kan være svær at komme i gang med, da det er sådan med mange af de hobbyer eller aktiviteter som vi ønsker at lære, ofte bliver udskudt til ferierne, men aldrig realiseret, da når ferierne ankommer - er man for træt til at klare dem og overskuddet er der ikke. Det kræver en del at tage på sådan en ferie, og men efter-effekten og følelsen bagefter at have lært en ny evne eller lært noget om sig selv er mere værd end de fleste badeferier.

Det at lære nye ting behøver ikke være noget stort. Du behøver ikke begynde din karriere som kvantefysiker eller smed, men det kan være du altid har haft lyst til at spille guitar - hvilken bedre tidspunkt at lære det på end lige nu i din ferie?

Ræk ud til gamle bekendtskaber
Når man bliver voksen og ældre udvikler man selv og ens liv følger med. Det gør at man ofte glemmer bekendtskaber, ikke fordi de ikke betød noget for en, men fordi man måske er et andet sted i livet eller man simpelthen bare ikke have overskuddet til at vedligeholde det. Ferien er et godt tidspunkt at række ud og genskabe relationen. Bare fordi man ikke taler meget sammen længere betyder ikke at personen betyder mindre for end nu, og det betyder bestemt ikke at personen ikke vil komme til at kunne fylde lige så meget i fremtiden. Det er ofte et spørgsmål om ære og stolthed, men det at kunne række ud til andre mennesker er en god egenskab at have.

ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online