Solrød Comets U17 piger har samlet affald

29. juni 2020

Solrød Comets samlet affald i Jersie Strandpark

Søndag den 28. juni har U17 pigerne fra Solrød Comets samlet affald i Jersie Strandpark samt på stier og i klitter som en del af Danmarks ren natur projekt.

Der blev indsamlet 2 store affaldssække, heraf blev der fundet rigtig mange cigaretskodder – især på parkeringspladsen ved Jersie Strandpark var der specielt mange cigaretskodder.

Pigerne fandt også en tysk dames taske med pengepung, pas og det hele. Det lykkedes os at finde frem til damen på Facebook, og hun blev meget begejstret og glad over, at vi henvendte os til hende. Tasken var blevet stjålet, da de havde været i Solrød for 14 dage siden.

Efter 3 timers hårdt slid i varmen, sluttede pigerne af med grill og hygge hjemme hos en af pigerne. De kom lige med nød og næppe i tørvejr, inden det begyndte at stå ned i stænger.

Pigerne skal bruge pengene fra denne affaldsindsamling til deres Florida-tur, hvor de blandt andet skal deltage i basketball camps på forskellige colleges, primært i omegnen af Orlando. Desværre er turen denne sommer blevet aflyst på grund af Covid 19, men det er blevet besluttet at udskyde turen til næste sommer.

Pigerne er meget glade for at de fik denne mulighed for at indsamle penge til deres USA-tur og glæder sig på trods af denne situation til næste sommer.Flere artikler

New York har Rucker Park, Solrød har nu Comets Park

06-07-2020
Presse meddelelse den 3. juli 2020

Familiegymnastik i Solrød Gymnastikforening

02-07-2020
Vi skal kravle, trille, hoppe, lege, synge, danse og tumle, det er fælles for alle vores familiegymnastikhold. Vi bygger spændende og udfordrende redskabsbaner. Vi har hold fra årgang 2015 – 2019, som træner med mor, far, bedsteforældre.

Vil du i form, så er CrossGym i Solrød Gymnastikforening måske dig

29-06-2020
Til dig som har trænet et stykke tid eller er helt ny og gerne vil udfordres med mere tekniske øvelser og hårde workouts.

Graduering i Solrød Karate Klub - juni 2020

29-06-2020
Selvom det har været en udfordring at træne fra marts til maj pga. Corona virus, blev det besluttet at alle kyu grader kunne gå til graduering i juni, muligvis med restriktioner. De fleste hold nåede lige at lære pensum i januar og februar og så lukkede Danmark ned. Det betød næsten 2 måneder uden træning.

Dansehold for de 3-5 og 5-7 årige i Solrød Gymnastikforening

25-06-2020
Onsdag og torsdag i Solrød Gymnastikforening danser vi til det bedste musik og får sat de fedeste moves sammen til en flot serie! Der vil i løbet af sæsonen blive holdt spændende begivenheder for børnene på disse hold og vi deltager også i den årlige opvisning!

Stor sejr til Solrøds +40 hold

25-06-2020
Solrøds + 40 hold, som ligger i 3. division, vandt i går sin 3. holdkamp ud af lige så mange mulige i denne sommers udendørssæson. Tidligere weekenders hjemmesejr på 8-0 over Hvidovre 2 og en udesejr på 5-3 over Roskilde 1, blev i går søndag d. 21. juni fulgt op med en sikker hjemmesejr på 8-0 over Slangerup.

Skensved Gymnastik søger instruktører

22-06-2020
Skensved Gymnastik søger instruktører til Far, Mor & Barn og Seniorholdet.

Solrød Gymnastikforening har fået støtte fra Nordea Fonden

22-06-2020
Med 20.000 kr. i støtte fra Nordea-fonden kan Solrød Gymnastikforening nu igangsætte indkøb af nye redskaber, så medlemmerne fortsat kan dyrke springgymnastik i foreningen.

Bronze til SSB ved Final 4

22-06-2020
Efter at have tabt til Skovshoved i en gyserkamp med 5-4 sent fredag aften, så rejste holdet sig lørdag mod Højbjerg. Her blev det til en sejr på 5-3 over et "vingeskudt" Højbjerghold.

GF Forsikring har kåret Emilie som et overskudsmenneske under Corona

18-06-2020
En af forældrene fra Soljump og Soljump mini har indstillet Emilie. Her er teksten fra GF forsikring.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online