Ekstra puljepenge: Nu kommer der endnu mere sommersjov for børn og unge i Solrød Kommune

24. juni 2020

Solrød Kommune har modtaget knapt en mio. kr. fra Børne- og Undervisningsministeriet til ekstra sommerferieaktiviteter for kommunens børn og unge.

Sommerferien står for døren, og i år skal rigtig mange tilbringe de dejlige sommermåneder i Danmark på grund af COVID-19, og heldigvis er der masser af sjove aktiviteter på programmet for børn og unge i Solrød Kommune.

Som noget helt ekstraordinært har Solrød Kommune nemlig modtaget hele 962.000 kr. af Børne- og Undervisningsministeriet til at lave ekstra sommerferieaktiviteter for børn og unge, som både kan være faglige aktiviteter og fritidsaktiviteter med fokus på leg og læring. Pengene kan også bruges til fx deltagerbetaling for de børn og unge, der ikke har økonomi til at deltage i sommeraktiviteter.


Samtidig er det stadig muligt at deltage i en masse sjove aktiviteter i forbindelse med de sædvanlige Sjov Sommer-arrangementer, som allerede er blevet offentliggjort på www.solrod.dk.

De ekstra penge betyder bl.a., at kommunens SFO’er og klubtilbud løbende vil tilbyde ekstra aktiviteter for børn og unge henover sommeren og i starten af næste skoleår. Hold derfor øje med Solrød Kommunes hjemmeside, der løbende vil blive opdateret med arrangementer på siden ’Sommeraktiviteter for børn og unge 2020’, som ligger under kategorien ’Borger’ og fanen ’0-18 år’. 

Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

Lær at spotte de digitale fælder

12-07-2020
Svindelmails, fuphjemmesider og falske sms´er. Få hjælp til at spotte de digitale fælder.

Sommeraktiviteter for børn og unge i alderen 6-17 år

09-07-2020
Går årets sommer lidt stille for sig? Er der brug for at komme ud og opleve noget nyt? Vær med til et hav af spændende sommeraktiviteter for børn!

Solrød Kommune sender springvandssag til voldgiftsnævn

09-07-2020
Igennem længere tid er der konstateret et alt for højt vandforbrug ved springvandet på Strandvejstorvet i Solrød Kommune. Det har fået Solrød Kommune til at sende sagen til voldgiftsnævnet.

Se om du kan søge tilskud i år til bedre bredbånd

09-07-2020
Energistyrelsen har oprettet en bredbåndspulje for udvalgte adresser, og det er nu muligt at gøre indsigelse mod Energistyrelsens udpegninger.

Sådan besøger du en beboer på Christians Have

02-07-2020
For at passe bedst muligt på beboerne på Plejecenter Christians Have opfordrer Solrød Kommune fortsat til, at besøg hovedsageligt foregår udendørs.

Skal du bygge restauranten ved Strandens Hus?

02-07-2020
Solrød Kommune søger en lejer, der har interessen og engagementet til at opføre en restaurant ved Strandens Hus.

Undgå badning efter større regnskyl

29-06-2020
Badning frarådes generelt 2-3 dage efter større regnskyl.

Nu kan du blive testet for COVID-19 i Solrød Kommune

29-06-2020
I uge 27 bliver der etableret et lokalt testcenter i Aktivitets- og Frivilligcenteret, der er beliggende i Solrød Center.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online