Dansk Byggeri: Solrød er den mest erhvervsvenlige kommune på Sjælland

24. juni 2020

Solrød Kommune får topkarakterer i både Dansk Byggeris undersøgelse af kommunernes erhvervsvenlighed og i Solrød Kommunes egen undersøgelse af kommunens erhvervsindsats.

Ifølge Dansk Byggeri står det særdeles godt til med erhvervsvenligheden i Solrød Kommune. Faktisk så godt, at Dansk Byggeri i sin årlige rapport om kommunerne og erhvervslivet har udnævnt Solrød til den mest erhvervsvenlige kommune på Sjælland. Samtidig placerer rapporten Solrød Kommune på en samlet 9. plads på landsplan.

”Det er naturligvis svært at være utilfreds med så flot en placering. Solrød er en bosætningskommune, og vi bliver aldrig en af de helt tunge erhvervskommuner, men der er ingen tvivl om, at vi gør, hvad vi kan for at skabe nogle gode rammer for erhvervslivet,” siger borgmester Niels Hörup og fortsætter:

”Vi tager selvfølgelig rapporten fra Dansk Byggeri til efterretning, som vi gør det hvert år uanset vores placering, men vi lægger også stor vægt på vores egen undersøgelse af, hvordan vores lokale virksomheder har vurderet vores erhvervsindsats. I den undersøgelse får vi den direkte respons fra vores lokale erhvervsliv, og det er guld værd i forhold til, at vi kan understøtte den lokale udvikling og vækst bedst muligt.”

I Solrød Kommunes egen tilfredshedsundersøgelse baseret på samarbejdet mellem det lokale erhvervsliv og Solrød Kommunes jobcenter svarer hele 90 procent af de lokale virksomheder, at de har fået en tilfredsstillende service. Samtidig mener 92 procent, at der er let at få kontakt til en kommunal virksomhedskonsulent, og 92 procent vil anbefale andre virksomheder at samarbejde med Jobcenter Solrød.

”Det er nogle utrolig flotte resultater, som viser, at den nære og konstruktive dialog, vi har med vores lokale erhvervsliv, også fører til et rigtig godt samarbejde i hverdagen, men det får os ikke til at hvile ikke på laurbærerne,” siger Niels Hörup.             

                                

Fakta
Rapporten fra Dansk Byggeri udpeger bl.a. Solrød Kommune som nr. 1, hvad angår kommunale investeringer og udlicitering af tekniske opgaver. Det er muligt at dykke ned i hele rapporten fra Dansk byggeri på www.erhvervsvenlighed.dk.

Solrød Kommunes undersøgelse er baseret på 48 interviews blandt udvalgte private virksomheder, som Solrød Kommune har haft samarbejde med i løbet af det seneste år enten i forbindelse med virksomhedspraktik, afklaringsforløb eller løntilskud.

Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

Sådan besøger du en beboer på Christians Have

02-07-2020
For at passe bedst muligt på beboerne på Plejecenter Christians Have opfordrer Solrød Kommune fortsat til, at besøg hovedsageligt foregår udendørs.

Skal du bygge restauranten ved Strandens Hus?

02-07-2020
Solrød Kommune søger en lejer, der har interessen og engagementet til at opføre en restaurant ved Strandens Hus.

Undgå badning efter større regnskyl

29-06-2020
Badning frarådes generelt 2-3 dage efter større regnskyl.

Nu kan du blive testet for COVID-19 i Solrød Kommune

29-06-2020
I uge 27 bliver der etableret et lokalt testcenter i Aktivitets- og Frivilligcenteret, der er beliggende i Solrød Center.

Badning frarådes ved Solrød Strandpark

25-06-2020
Den seneste analyse viser, at badevandet ikke lever op til kvalitetskravet.

Har du downloadet appen smitte|stop?

25-06-2020
Smitte|stop er en app, som hjælper med at stoppe spredningen af COVID-19 i Danmark.

Ekstra puljepenge: Nu kommer der endnu mere sommersjov for børn og unge i Solrød Kommune

24-06-2020
Solrød Kommune har modtaget knapt en mio. kr. fra Børne- og Undervisningsministeriet til ekstra sommerferieaktiviteter for kommunens børn og unge.

Nu er sidste del af det nye beredskab på plads

24-06-2020
Solrød Byråd har nu vedtaget en ny risikobaseret dimensionering for kommunens beredskab og har bl.a. besluttet at købe en vandtankvogn, der kommer til at indgå i den samlede vandforsyningsstrategi for de tre samarbejdskommuner Solrød, Køge og Stevns.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrev



solrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online