Få Grønnere Grøn hjem til dig

24. juni 2020

Nu kan du ansøge om at få Phlake, Clara og Carpark North eller en af de andre grønne artister hjem og spille koncert hos dig.

Grøn Koncert er aflyst, men arrangørerne bag har tænkt nyt og udvider nu til ’Grønnere Grøn’ og fylder alligevel Danmark med musik denne sommer. Artisterne kommer nemlig hjem til otte danske hjem og giver unikke koncerter den 25. juli til 'Grønnere Grøn'. Lige nu kan du ansøge om at blive en af de otte, der lægger have til koncerterne på GrønnereGrøn.dk. NOVA sender liveradio hele dagen, og om aftenen står Anders Breinholt i spidsen for et stort show, der sendes live på TV 2 og TV 2 PLAY.

Normalt er det Muskelsvindfonden og Tuborg, der i fællesskab er værter for Grøn Koncert – men i år bliver det danskerne, der kommer til at være værter for denne unikke udgave af den stolte sommertradition, som har fået navnet Grønnere Grøn.


Hvis man kunne tænke sig at blive blandt værterne for koncerterne med eksempelvis Scarlet Pleasure, Hjalmer, Medina, Phlake, Carpark North, Mads Langer, Clara og TopGunn – i sin have, sit køkken, på altanen eller i gården – kan man deltage i castingen ved at indsende en ansøgning på GrønnereGrøn.dk.

Det gælder om at fortælle, hvorfor man synes, at man lige præcis selv kunne være en fantastisk koncertvært. Er man blandt de heldige udvalgte i castingen, får man besøg af Muskelsvindfondens berømte crew, der monterer scene, lys og en bar med alt godt fra Tuborg.

Stort liveshow på TV 2 og TV 2 PLAY med Anders Breinholt – og liveradio på NOVA hele dagen
Grønnere Grøn finder sted lørdag den 25. juli, og selv hvis man ikke er blandt de heldige udvalgte, der bliver udtaget til at være værter, kan man i dén grad stadig være med til festen. Vi flytter nemlig Grønnere Grøn hjem til hele Danmark, og sætter fokus på glæden festen, fællesskabet og musikken som vi plejer – bare derhjemme.

NOVA vil sende liveradio med Grønnere Grøn-stemning og musik i højsædet hele dagen, og om aftenen vil det hele kulminere ved et stort show med blandt andet Dizzy Mizz Lizzy, der sendes live på TV 2 og TV 2 PLAY med Anders Breinholt ved roret.

Folkefesten bliver endnu mere folkelig
Søren Balsner, bassist i Carpark North udtaler følgende om det unikke Grønnere Grøn-koncept:

"Grøn Koncert er sommer. Og Grøn Koncert er Danmark. Kernen af vores land, kultur og folk. Hele Danmark. Vi står overfor en sommer, hvor vi artister og fans ikke kommer til at mødes. Og derfor er jeg imponeret over, at Muskelsvindfonden og Tuborg har formået at vende denne tragedie til noget positivt og få os endnu tættere på vores fans end normalt. Helt ind i deres hjem! Vi glæder os enormt til i det mindste at få spillet en smule denne sommer. Og så under Grønnere Grøn flaget!"

Grønnere Grøn præsenteres af Muskelsvindfonden og Tuborg i samarbejde med TV 2, NOVA og LB Forsikring, og udover de allerede offentliggjorte artister, vil der komme mange flere til inden vi går i luften. Følg med live på dagen på NOVA, TV 2 og TV 2 PLAY.

Kilde: Have Kommunikation


Flere artikler

Oplev det rige fugleliv ved Staunings Ø.

06-07-2020
Søndag d. 19. juli 2020 kl. 9.00 – 12.00

Danmarks største live-fest: NICKLAS SAHL, KATO, DREW og FOOL bliver en del af Grønnere Grøn

06-07-2020
I sidste uge udvidede Grønnere Grøn festen med en folkegave på 100 koncerter bestående af lokale og nye, lovende kunstnere, som man kan vinde og dermed sikre, at endnu flere kan være med til at skabe Danmarks største fest med livemusik den 25. juli.

PROJEKT S - Nyt syn på dig selv

06-07-2020
Vidste du godt at det er hjernens naturlige mekanisme, at fokusere på alt det der ikke fungerer? På denne workshop styrker UngSolrød dig i at flytte dit fokus til alt det der allerede fungerer!

Sæt dine reserveringer på pause henover ferien

06-07-2020
Er du på vej på ferie? Hvis du er skrevet op til en eller flere bøger, kan du sætte dine reserveringer på pause, så du ikke går glip af bogen og mister din plads i køen. Se med her.

Vi maler, fordi vi ikke kan lade være

06-07-2020
Akvarelkunstnerne fra Solrød Kunstforening udtrykker netop nu livsglæde med farver og pensler i Galleriet.

Grønnere Grøn udvides med mere end 100 koncerter

02-07-2020
Grøn Koncert er aflyst, men i stedet flytter Grønnere Grøn musikken hjem til danskerne i form af store live-navne som Mads Langer, Phlake og Medina. Nu udvides konceptet med mere end 100 koncerter med lokale og nye, lovende kunstnere, som man kan vinde. Dermed kan endnu flere være med til at skabe Danmarks største fest med livemusik den 25. juli.

Solrøds sommer-studenter 2020

02-07-2020
Solen og de splinternye studenterhuer stråler om kap i ugen op til årets sommerferie. De dugfriske STX- og HF-studenter fra Solrød Gymnasium fylder både på skolen og i bybilledet, og nu skal afslutningen af deres gymnasiale uddannelse fejres med maner.

Er du efterlyst som udeblevet fra fogedretten?

02-07-2020
Mange borgere i Midt- og Vestsjællands politikreds er efterlyste som udeblevne fra et retsmøde i fogedretten. De opfordres nu til at få deres mellemværende med fogedretten klaret snarest muligt.

Farlige studentervogne fik kørselsforbud

02-07-2020
Tungvognscenter Øst var i sidste uge rundt på hele Sjælland og Lolland-Falster for at tjekke studentervogne og eksamenskørsler med glade unge mennesker, der endelig fik lov at fejre sommerferien. For nogen endte dagen dog brat.

UngSolrød var på vandet

02-07-2020
I går var 8 unge fra UngSolrød på vandet. De blev undervist i Stand Up Paddle Board og I havkajak. I morgen tager de af sted igen og slutter af med et kursusbevis i SUP!


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online