Solrød Bibliotek og Kulturhus åbner for ind- og udlån

18. maj 2020

Du kan låne og afleverer bøger som du plejer

Solrød Bibliotek og Kulturhus er igen åbent for ind- og udlån af materialer. Det betyder, at du kan låne og afleverer bøger som du plejer. Men det betyder også, at for øjeblikket er længere ophold ikke er tilladt. Du kan derfor ikke læse avis, studerer eller lege med dine børn på biblioteket.

Biblioteket er åbent i den betjente åbningstid og i hverdagen kan du desuden afleverer og låne med selvbetjening fra kl. 8-10. Du kan også benytte bibliotekets postkasse til at afleverer dine bøger.

Reserverede bøger, der skulle have været hentet inden lukningen kan hentes frem til d. 25. maj. Materialer, der skulle have været afleveret i perioden kan afleveres gebyrfrit frem til d. 2. juni.
Vi har åbnet for reserveringer af vores egne bøger og for bøger fra andre biblioteker.

I Havdrup Bibliotekspunkt kan du også afleverer og hente materialer som du plejer, men ikke søger efter materialer på søgemaskinen.

Både i Solrød og i Havdrup gælder det, at alle henvises til at spritte hænder og holde afstand, så vi sammen kan passe hinanden.

Du kan finde mere information om de gældende regler, og læse om hvilke tiltag Solrød Bibliotek og Kulturhus gør, for at minimerer smitterisikoen www.solbib.dk Personalet står klar til at guide dig i de nye forholdsregler og er som altid parat med hjælp til at søge litteratur og inspiration til den gode læseoplevelse.
Vi glæder os til at se jer!

SOLRØD BIBLIOTEK OG KULTURHUSFlere artikler

Udfordring med at signere opgaver i MitSygefravær

03-12-2020
Der er i øjeblikket en udfordring med at signere opgaver i selvbetjeningsløsningen MitSygefravær.

Digitalt borgermøde om biogas var et trækplaster

03-12-2020
Der var stor spørgelyst fra borgere i chatten, da Solrød Kommune afholdt kommunens første digitale borgermøde, som mange havde valgt at klikke ind på.

Dansk Industris erhvervs klimaundersøgelse: Erhvervsklimaet i Solrød Kommune er forbedret for 4 år i træk

03-12-2020
DI´s undersøgelse giver hvert år inspiration til at styrke vores indsatser over for det lokale erhvervsliv, men det, der virkelig tæller, er vores nære og konstruktive dialog med virksomhederne, lyder det fra borgmester Niels Hörup.

Velkommen til ny leder af UngSolrød

03-12-2020
Et enigt ansættelsesudvalg har valgt Rasmus Blichfeldt som den nye leder af UngSolrød. Rasmus var en del af et stærkt ansøgerfelt, hvor 33 ansøgere viste interesse for UngSolrød.

Her kan du se det digitale borgermøde

30-11-2020
Her kan du se et livestream fra borgermødet om biogasanlæg ved Åmarken mandag den 30. november 2020 kl. 17-18.30. Du kan tilmelde dig chat-funktionen på denne side, hvis du har spørgsmål eller kommentarer. Chatten åbner, når der er spørgetid kl. 17.30.

Tricktyve forsøger at narre ældre borgere

30-11-2020
I weekenden er flere ældre borgere blevet ringet op af tricktyve, som udgiver sig for at være fx Yousee eller et forsikringsselskab.

Spørgsmål og svar om lokalplanforslag til muligt nyt biogasanlæg

26-11-2020
I dette spørgsmål/svar-ark gennemgår vi de mest stillede spørgsmål i forbindelse med lokalplanforslaget.

Her kan du se og høre byrådsmødet

26-11-2020
På grund af stigende corona-smittetal i Solrød Kommune blev byrådsmødet mandag den 23. november afholdt digitalt.

Tilfældigheder førte til etableringen af succesfuld Solrød-virksomhed

26-11-2020
Nordic2care, der sælger mobile luftrensere, bød borgmester Niels Hörup indenfor til en snak om virksomhedens tilblivelse og en rundtur i domicilet på Lerbækej i Solrød Strand.

Nu begynder anden del af sikringen af Solrød Kommunes kyststrækning

26-11-2020
Byrådet har godkendt næste del af den plan, der skal sikre borgerne langs med kysten mod oversvømmelser, og planen sendes nu i høring hos flere end 950 borgere.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online