Solrød Bibliotek og Kulturhus åbner for ind- og udlån

18. maj 2020

Du kan låne og afleverer bøger som du plejer

Solrød Bibliotek og Kulturhus er igen åbent for ind- og udlån af materialer. Det betyder, at du kan låne og afleverer bøger som du plejer. Men det betyder også, at for øjeblikket er længere ophold ikke er tilladt. Du kan derfor ikke læse avis, studerer eller lege med dine børn på biblioteket.

Biblioteket er åbent i den betjente åbningstid og i hverdagen kan du desuden afleverer og låne med selvbetjening fra kl. 8-10. Du kan også benytte bibliotekets postkasse til at afleverer dine bøger.

Reserverede bøger, der skulle have været hentet inden lukningen kan hentes frem til d. 25. maj. Materialer, der skulle have været afleveret i perioden kan afleveres gebyrfrit frem til d. 2. juni.
Vi har åbnet for reserveringer af vores egne bøger og for bøger fra andre biblioteker.

I Havdrup Bibliotekspunkt kan du også afleverer og hente materialer som du plejer, men ikke søger efter materialer på søgemaskinen.

Både i Solrød og i Havdrup gælder det, at alle henvises til at spritte hænder og holde afstand, så vi sammen kan passe hinanden.

Du kan finde mere information om de gældende regler, og læse om hvilke tiltag Solrød Bibliotek og Kulturhus gør, for at minimerer smitterisikoen www.solbib.dk Personalet står klar til at guide dig i de nye forholdsregler og er som altid parat med hjælp til at søge litteratur og inspiration til den gode læseoplevelse.
Vi glæder os til at se jer!

SOLRØD BIBLIOTEK OG KULTURHUSFlere artikler

Klimahjælp: Nu bliver lokal biogas til endnu mere lokal, grøn fjernvarme

27-05-2020
Efter at have spurgt ind til borgernes holdninger har byrådet i Solrød Kommune nu godkendt et projekt, hvor overskudsvarme fra det lokale biogasanlæg kan forsyne op imod 324 lokale husstande med bæredygtig fjernvarme.

Solrød Svømmehal bliver renoveret for knapt 5 mio. kr.

27-05-2020
På grund af en nødvendig renovering, der skal sikre, at både luft- og vandkvaliteten er i top, er Solrød Svømmehal lukket i uge 27-38.

Nu bliver tennisbanerne ved Solrød Idrætscenter renoveret

27-05-2020
Alle partier i byrådet vedtog i forbindelse med budgetaftalen for 2019, at der i 2020 skulle sættes penge af til at renovere tennisbanerne ved Solrød Idrætscenter, og nu har byrådet på maj måneds byrådsmøde frigivet 662.000 kr. til projektet.

Nu kan du besøge din pårørende i haven på Christians Have

27-05-2020
Du kan også tage din pårørende med ud fra plejecenteret.

Her kan du se og høre byrådsmødet

27-05-2020
På grund af den nuværende coronasituation og forsamlingsforbuddet mod begivenheder, hvor flere end 10 personer er samlet, blev byrådsmødet i Solrød Kommune mandag den 25. maj afholdt digitalt.

Ren Strand kampagne

25-05-2020
Tag en kurv og hjælp med at holde stranden ren.

Forlænget sagsbehandlingstid i forbindelse med overgang til nyt it-system

25-05-2020
Solrød Kommune skifter til et nyt it-system til udbetaling af sygedagpenge den 3. juni. Det nye system, Kommunernes Sygedagpengesystem (KSD), skal benyttes i alle landets kommuner.

Unikt og bæredygtigt boligbyggeri

18-05-2020
Nu sendes lokalplanen for Green Hills i høring

Byrådsmødet bliver afholdt over Skype

18-05-2020
Den 25. maj 2020 er det ikke muligt for borgere at møde op til byrådsmødet. Det bliver i stedet for optaget og lagt digitalt på www.solrod.dk.

SSP beder forældre om hjælp

14-05-2020
SSP opfordrer forældre til at gå i dialog med deres unge om adfærden i det offentlige rum.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online