Eddie Skoller vender tilbage til JESUS CHRIST SUPERSTAR knap 50 år efter danmarkspremieren

14. maj 2020

Eddie Skoller vil være at finde på scenen, når Danmarks Underholdningsorkester til efteråret slår dørene op til deres 50-års jubilæumskoncertudgave af JESUS CHRIST SUPERSTAR.

Eddie Skoller indtog rollen som Herodes, da JESUS CHRIST SUPERSTAR havde danmarkspremiere i 1972. Samtidig offentliggøres den britiske skuespiller Cavin Cornwall i rollen som Caiaphas, som han for nylig modtog prisen for Bedste Mandlige Birolle ved Black British Theatre Awards. Til efteråret er de begge at finde på scenen, når jubilæumskoncerten har premiere på Det Kongelige Teaters Gamle Scene den 26. september og efterfølgende tager på turné rundt i landet.

Billetsalget er gået strygende, hvilket får Danmarks Underholdningsorkester til at åbne op for yderligere to koncerter i hhv. København og Aalborg. Billetterne er i salg nu.


Allerede offentliggjorte Allan Mortensen stod på scenen som Judas, da JESUS CHRIST SUPERSTAR havde danmarkspremiere i 1972. Nu får han selskab af endnu et velkendt ansigt fra dengang, da Eddie Skoller er special guest, når Danmarks Underholdningsorkester slår tonen an til deres storslåede 50-års jubilæumskoncertudgave af rockmusicalen. Eddie Skoller kommer til at introducere JESUS CHRIST SUPERSTAR og vil gennem en personlig skildring indføre publikum i det dramatiske handlingsforløb om Jesu sidste tid, set fra Judas’ perspektiv.

Eddie Skoller udtaler:

”Jeg glæder mig enormt meget til at være med til at fejre 50-års jubilæet for JESUS CHRIST SUPERSTAR sammen med Danmarks Underholdningsorkester. Det er en historie og nogle sange, der står mig meget nært, så det er kæmpe stort for mig at få lov til at være med igen som special guest.”

Direktør for Danmarks Underholdningsorkester, Andreas Vetö, udtaler:

”Jeg er utroligt glad for at Eddie Skoller vil være en del af fejringen, når vi til efteråret hylder et af de største musical-rockalbum nogensinde. Samtidig er jeg glad for, at vi i dag kan åbne for yderligere to koncerter, så endnu flere kan opleve den fantastiske jubilæumskoncert, vi har stablet på benene med nogle af landets dygtigste sangere i front for orkestret.”

Foruden Eddie Skoller kan Danmarks Underholdningsorkester offentliggøre, at britiske Cavin Cornwall skal synge rollen som ypperstepræsten Caiaphas. Cavin Cornwall modtog for nylig prisen for Bedste Mandlige Birolle ved Black British Theatre Awards for at have spillet samme rolle i London. Han har desuden medvirket i bl.a. Star Wars-filmene The Force Awakens og The Last Jedi.

Det er gået rigtig godt med billetsalget til koncerterne med blandt andre Erann DD, Fallulah og Christoffer Brodersen i spidsen. Derfor åbnes der op for to nye koncerter: En eftermiddagskoncert i Aalborg den 25. oktober samt en ekstra koncert på Det Kongelige Teaters Gamle Scene søndag den 1. november kl. 16.00.

Billetter til alle koncerterne kan købes via www.jesuschristsuperstar.dk.

Handlingen i JESUS CHRIST SUPERSTAR

JESUS CHRIST SUPERSTAR er en rockopera af Sir Andrew Lloyd Webber med tekst af Tim Rice og blev første gang opsat på Broadway i 1971, inden den året efter havde premiere i London. Forestillingen handler om Jesu sidste tid på Jorden og fortælles primært fra disciplen Judas’ synspunkt. Forestillingens omdrejningspunkt er relationen mellem Judas og Jesus, men rummer samtidig et trekantsdrama mellem Jesus, Judas og Maria Magdalene.

Turnéplan 2020

Det Kongelige Teater, Gamle Scene: 26.-27. september

Musikteatret Holstebro: 3. oktober

Musikhuset Aarhus: 4. oktober

Vejle Musikteater: 9. oktober

Carl Nielsen Salen, Odense: 10. oktober

Tinghallen, Viborg: 24. oktober

Musikkens Hus, Aalborg: 25. oktober

Arena Næstved: 31. oktober

Det Kongelige Teater, Gamle Scene: 1. november

Kilde: Have Kommunikation


Flere artikler

Fotoudstilling med Solrød Fotoklub

03-12-2020
Traditionen tro udstiller Solrød Fotoklub i december måned nogle af de mange fotografier, som klubbens medlemmer har taget i årenes løb.

Flere børnefamilier kan se frem til Julehjælp

03-12-2020
13.395.392,50 kroner blev indsamlet på blot en time, da Dansk Folkehjælp og Ekstra Bladet sammen med en række kampklare erhvervspaneler landet rundt samlede ind til årets Julehjælp. Dagens indsats har stor betydning for, hvor mange af de godt 15.069 ansøgere Dansk Folkehjælp kan tilbyde hjælp til en god jul.

Julekoncert med Den Syngende Konsul

30-11-2020
Onsdag d. 9. december kl. 14 giver Jørgens Ledstrup alias Den Syngende Konsul julekoncert i Solrød Bibliotek og Kulturhus.

Stort virtuelt ’Ung til Ung’ arrangement gik over al forventning

30-11-2020
Ungdommens UddannelseVejledning i Køge er blevet nød til at sadle om, når det omhandler inspirationsarrangementer for folkeskolens 8., 9. og 10. klasser. Dette for at eleverne stadig kan få udbredt deres perspektiv, inden de vælger deres vej videre på ungdomsuddannelser efter folkeskolen. Corona har sendt dem ud i et kvantespring af en udvikling mod at afholde virtuelle arrangementer. "En kombination af vores dygtige IT medarbejder og skolevejledernes idérighed og omstillingsparathed, har gjort at vi allerede nu har afholdt 3 virtuelle arrangementer og har lært at holde af det." Fortæller Mai Rose Kristiansen, leder af Ungdommens Uddannelsesvejledning i Køge.

Rekordmange børnefamilier søger Julehjælp – og coronakrisen er en afgørende forklaring

30-11-2020
Op mod 15.000 børnefamilier forventes at søge om Julehjælp i 2020, hvilket vil være en stigning i forhold til sidste år, hvor 14.600 familier søgte om hjælp. Hele 46 % af ansøgerne angiver, at krisen yderligere har forværret deres økonomiske situation, mens 4,5 % er blevet arbejdsløse på grund af krisen.

Solrød Opera Året Julekoncert 2020

30-11-2020
Solrød Operas årlige smukke og festlige julekoncert, finder sted tirsdag den 8. december kl. 19.

BEDRE OG FLERE IDRÆTSFACILITETER

26-11-2020
VENSTRE HAR EN AMBITION OM AT FORBEDRE OG UDBYGGE IDRÆTSFACILITETERNE I SOLRØD KOMMUNE. FOR AT TAGE TEMPERATUREN HAR JEG KIGGET LIDT PÅ TALLENE FOR AT SE, HVAD DER ER GJORT DE SENESTE ÅR, OG HVAD DER ER PLANLAGT TIL AT SKE DE KOMMENDE ÅR.

VIRTUELT ÅBENT HUS 2021

26-11-2020
Solrød Gymnasium holder VIRTUELT Åbent Hus onsdag den 20.1.2021. Vi sørger for at sikre, at du som uddannelsessøgende får samme grundige oplevelse af skolen, som andre unge har fået før dig gennem årene. For dit vedkommende slipper du for at køre ud i vinterkulden. For vores vedkommende står vi klar på skolen til at vise dig alt virtuelt via links.

Julemusik og julegodter i Solrød Center

26-11-2020
I december hygger vi ned kendte juletoner fra trioen De Bøjede Søm. I år har de en nissepige med på udvalgte dage, som deler godteposer ud til børnene.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online