Vores Natur: Landsdækkende fotokonkurrence

7. maj 2020

Frem til den 13. september kan alle danskere være med i en stor fotokonkurrence, der skal inspirere til flere naturoplevelser. Fotokonkurrencen er en del af bibliotekernes temasamarbejde 2020, ''Vores natur''.

I 2020 har vi fokus på naturen sammen med en lang række andre folkebiblioteker, DR, Naturstyrelsen, Friluftsrådet og andre kulturaktører. Som en del af temasamarbejdet er der nu åbnet for en landsdækkende fotokonkurrence. Læs mere om temasamarbejde 'Vores Natur' her.

Og det kunne ikke være ret meget lettere; Begiv dig ud i naturen, tag et billede med din telefon eller dit kamera og upload billedet på www.voresnatur.dk/foto. På hjemmesiden finder du også inspiration til måder at tage ud i naturen på. Du finder for eksempel picnicegnede opskrifter af Louisa Lorang, en guide til at finde og identificere dyrespor, og en guide til hvordan man går på jagt i naturens spisekammer.
Find inspiration til udflugter i naturen på Vores Naturs hjemmeside.


Du bestemmer helt selv, om du vil tage billeder af bøgelunde eller strandkant, landskaber eller mennesker i naturen, i skumringen eller daggryet - det vigtigste er, at dit billede vækker en lyst til at tage ud i Danmarks natur og inspirerer til flere naturoplevelser. Find inspiration til motiver, teknikker og andet i vores oversigt over digitale fotomagasiner.

Konkurrencen varer frem til den 13. september. Herefter udpeges 27 vinderbilleder, der vil indgå i udendørsudstillinger rundt om i Danmark i efteråret.

Kilde: Solrød Bibliotek


Flere artikler

10Solrød åbnede med Corona-koncert

28-05-2020
Da 10Solrød genåbnede dørene mandag d. 18 maj efter lang tids lockdown, gik det ikke stille for sig. Musikeren OLI sang solen ind med en festlig koncert i skolegården.

Nu kan du igen læse aviser på Solrød Bibliotek og Kulturhus

28-05-2020
Det er nu tilladt at opholde sig på biblioteket, og derfor har du nu igen mulighed for at læse dagens avis på Solrød Bibliotek og Kulturhus.

Få en virtuel rundtur i det ombyggede kulturhus

28-05-2020
Marie viser rundt og fortæller.

H.K.H. Kronprinsessen indvier Holmegaard Værk

28-05-2020
Det bliver med kongelig deltagelse når designmuseet Holmegaard Værk om kort tid markerer genåbningen af det gamle glasværk. H.K.H. Kronprinsessen indvier museet til den officielle åbningsceremoni den 8. juni kl. 14.

Tilmelding til Solrød Centers Børneloppemarked er åbnet

25-05-2020
Vi glæder os til igen i år at byde velkommen til Børneloppemarked i vores hyggelige, åbne centergade d. 15. august! Af hensyn til myndighedernes anbefalinger om afstand, har vi valgt at reducere antallet af borde til 120.

Generalforsamling og vejlaugsmøde i Solrød Strands Grundejerforening

25-05-2020
Grundejerforeningen afholder ordinær generalforsamling, torsdag d. 17. september 2020 kl. 19:00 i Aktivitets- og Frivilligcentrets store sal, Solrød Center 85, 2680 Solrød Strand.

Det ny designmuseum Holmegaard Værk åbner 30. maj 2020

25-05-2020
Efter store dele af kulturområdet blev inkluderet i udvidelsen af fase 2 kan Museum Sydøstdanmark omsider se frem til at byde gæster inden for på Holmegaard Værk. Åbningen finder sted lørdag den 30. maj i tråd med sundhedsmyndighedernes retningslinjer. Billetter kan forudbestilles allerede fra i dag på museets hjemmeside.

Ud i det blå med støvlerne på

25-05-2020
Vi bruger naturen som aldrig før. Flere og flere snører skoene og drager ud i det blå. Biblioteket har mange bøger om at vandre.

Tjen penge på skrabelodssalg online

21-05-2020
Skoleklasser, foreninger og sportsklubber kan nu tilmelde sig

Grøn Koncert har tænkt nyt! Vi udvider, og hele Danmark er inviteret

21-05-2020
Grøn Koncert, som vi kender det, er aflyst…Men det bliver ikke sommer uden Grøn Koncert, så vi har besluttet, at udvide fra de normale otte koncertsteder til hele Danmark. Muskelsvindfonden og Tuborg inviterer til folkefest lørdag 25. juli, og TV 2 sender live hele aftenen, mens NOVA sender liveradio hele dagen igennem.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online