Indsats i forbindelse med landsdækkende hastighedskontrol – Solrød, Køge og Greve

23. april 2020

Midt- og Vestsjællands Politi havde i går en målrettet kontrol mod hastighed i trafikken i forbindelse med den landsdækkende hastighedsindsats.

Politiet havde en meget travl aktion, hvor i alt 101 bilister blev sigtet for at køre for at køre for hurtigt. Tre kørte, selvom de ikke havde førerret og to kørte, selvom de var frakendt førerretten. Sagerne medfører foruden bødestraf, at i alt 37 bilister kan forvente et klip i kørekortet og 7 bilister kan forvente at få en betinget frakendelse

Mandag eftermiddag foretog færdselsafdelingen kontrol på Køge Bugt Motorvejen i Greve, Solrød og Køge kommune, hvor den tilladte hastighed er 110 km/t. Her blev 80 bilister sigtet for at køre for stærkt.
Køge
Den højeste hastighed på 191 km/t blev målt fra Egedesvej i Køge, hvor målingen af bilen på Køge Bugt Motorvejen blev foretaget. I Køge blev i alt syv bilister målt til at køre så stærkt, at de nu kan forvente en betinget frakendelse af førerretten. En 25-årig mand fra Slagelse blev målt til at køre 165 km/t, hvilket udløser en bøde og en betinget frakendelse. Han På samme sted kl. 20.43 standsede politiet en 37-årig mand fra Albertslund, som blev målt til at køre 147 km/t. Han var desuden frakendt førerretten og var påvirket af narkotika. En test med narkometeret viste, at han havde indtaget amfetamin og kokain. Han blev sigtet, anholdt og fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Her blev i alt 39 fartsyndere sigtet af politiet for at køre for hurtigt.

Greve
Målingen på Køge Bugt Motorvejen i Greve blev foretaget ved Mose Landevej i tidsrummet mellem kl. 16.00-17.40. Her blev 18 bilister sigtet for at køre for hurtigt og det medfører at fem bilister nu får klip i kørekortet. En 20-årig mand fra Vejle blev målt til at køre 161 km/t. Da det var under tre år siden, at han havde erhvervet kørekort, vil sagen blive lagt op til en bøde og et kørselsforbud. Det betyder at så snart sagen er afgjort, så må han ikke køre bil igen, før han har været oppe til en ny køreprøve.Solrød
Hastighedsmålingen på motorvejen ved Solrød Strand blev foretaget fra Cementvej. Her blev 21 bilister sigtet for at køre for stærkt, hvoraf fire bilister kan forvente et klip i kørekortet. En bilist blev målt til at køre 137 km/t og var desuden frakendt førerretten, så han blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden.

Uddrag af Midt- og Vestsjællands Politis døgnrapport fra mandag 20/04 til tirsdag 21/04.


Flere artikler

Hensynsløs kørsel på motorcykel – Køge Bugt Motorvejen, Greve

25-05-2020
Kl. 11:36 ville færdselspolitiet kontrollere en motorcyklist, som kørte med væsentlig højere hastighed end tilladt ad Køge Bugt Motorvejen mod nord ved Greve.

Kørsel uden førerret – Køge Bugt Motorvejen, Solrød Strand

25-05-2020
Kl. 11:30 kørte en 46-årig kvinde fra Skælskør i en personbil ad motorvejen i nordlig retning omkring afkørsel 30. Da færdselspolitiet standsede bilen, kunne hun som fører af den ikke fremvise et kørekort.

Gode råd fra politiet om at forhindre tyveri fra bil og varebil

25-05-2020
Midt- og Vestsjællands Politi har nogle gode råd til, hvad du selv kan gøre for at forsøge at forhindre tyveri fra din bil:

Narkobilist glemte at holde til højre – Køge Bugt Motorvejen, Greve

21-05-2020
Kl. 01:35 standsede politiet en bilist, der over en strækning på ca. tre km. havde kørt i tredje vognbane på motorvejen i sydgående retning omkring afkørsel 29.

Falske rengøringsfolk udnyttede corona-frygt – østlig del af politikredsen

18-05-2020
I løbet af de tidlige aftentimer lørdag fik politiet seks anmeldelser samt den syvende som en efteranmeldelse søndag formiddag om to mænd, der lørdag aften optrådte som falske rengøringsfolk.

Hurtig bilist – Køge Bugt Motorvejen, Solrød Strand

18-05-2020
Kl. 21:30 målte færdselspolitiet en bilist til at køre med en gennemsnitshastighed på mindst 163 km/t på motorvejen i sydgående retning ved Solrød Strand, selv om højst tilladte hastighed også der er 110 km/t ifølge skiltningen.

To kvinder stjal kødvarer fra supermarkeder – Greve / Karlslunde

18-05-2020
Kl. 18:10 anmeldte personale fra supermarkedet Rema 1000, Greve Centervej, at to kvinder tidligere på eftermiddagen havde stjålet kødvarer fra supermarkedets kølemontre og uden at betale var kørt fra stedet i en personbil.

Hurtig bilister – Køge Bugt Motorvejen, Solrød Strand

14-05-2020
Kl. 20:08 målte færdselspolitiet en bilist til at køre med en gennemsnitshastighed på mindst 176 km/t ad motorvejen i nordgående retning, selv om det ved færdselstavler er angivet, at højst tilladte hastighed er 110 km/t.

Narkokørsel i frakendelsestiden mv. – Køge Bugt Motorvejen, Solrød Strand

14-05-2020
Kl. 18:30 ønskede politiet at kontrollere en personbil, der hurtigt kørte ad motorvejen i sydlig retning. Bilen kørte dog fra motorvejen og videre ad Cordozavej til Vibevej i Solrød Strand, hvor bilisten standsede af sig selv.

Mænd med pistollignende genstand i bil – Køge Bugt Motorvejen, Solrød Strand

11-05-2020
Kl. 23:13 standsede en patrulje en personbil med henblik på rutinemæssig kontrol af fører og køretøj. I bilen befandt sig en ædru, 30-årig mand fra Brøndby Strand som fører og en påvirket, 32-årig mand fra Strøby som passager.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online