Nu får Solrød-unge deres egen anonyme chatrådgivning

20. april 2020

Tirsdag den 21. april åbner Solrød Chatten

Solrød Chatten, er en anonym brevkasse og chatrådgivning for unge i Solrød Kommune. Her kan unge chatte anonymt med en sagsbehandler, en familiekonsulent eller en SSP-konsulent om emner, der ligger de unge på sinde.

I denne coronatid, hvor intet er som det plejer, kan man hurtigt blive bekymret og føle sig utryg. Det gælder også for børn og unge, som måske savner vennerne og skolen, føler sig ensomme eller oplever, at forældrene skændes eller drikker for meget. Disse emner kan ofte være svære at tale med familie og venner om, og derfor har Solrød Kommune oprettet en online chatrådgivning, hvor børn og unge kan få et frirum og stille spørgsmål og få rådgivning til at håndtere de udfordringer, de tumler med. 

Den anonyme chatrådgivning hedder Solrød Chatten, og den starter op tirsdag den 21. april 2020. Her kan børn og unge mellem 8-18 år få gratis og anonym rådgivning på livechat, i brevkassen og ved at chatte med andre unge.


Bag chatten sidder en sagsbehandler og en familiekonsulent fra Børne- og Ungerådgivningen samt en SSP-konsulent. Hver tirsdag og torsdag går de live fra kl. 12-16 og tilbyder gode råd og svar på alle slags spørgsmål. Man kan skrive indlæg til brevkassen alle dage.

Chatten er oprettet i samarbejde med Cyberhus og kan findes på deres hjemmeside. Du finder Solrød Chatten her.

Kender du et barn eller en ung, der har brug for nogen at tale med? Henvis dem til onlinechatten.

Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

Klimahjælp: Nu bliver lokal biogas til endnu mere lokal, grøn fjernvarme

27-05-2020
Efter at have spurgt ind til borgernes holdninger har byrådet i Solrød Kommune nu godkendt et projekt, hvor overskudsvarme fra det lokale biogasanlæg kan forsyne op imod 324 lokale husstande med bæredygtig fjernvarme.

Solrød Svømmehal bliver renoveret for knapt 5 mio. kr.

27-05-2020
På grund af en nødvendig renovering, der skal sikre, at både luft- og vandkvaliteten er i top, er Solrød Svømmehal lukket i uge 27-38.

Nu bliver tennisbanerne ved Solrød Idrætscenter renoveret

27-05-2020
Alle partier i byrådet vedtog i forbindelse med budgetaftalen for 2019, at der i 2020 skulle sættes penge af til at renovere tennisbanerne ved Solrød Idrætscenter, og nu har byrådet på maj måneds byrådsmøde frigivet 662.000 kr. til projektet.

Nu kan du besøge din pårørende i haven på Christians Have

27-05-2020
Du kan også tage din pårørende med ud fra plejecenteret.

Her kan du se og høre byrådsmødet

27-05-2020
På grund af den nuværende coronasituation og forsamlingsforbuddet mod begivenheder, hvor flere end 10 personer er samlet, blev byrådsmødet i Solrød Kommune mandag den 25. maj afholdt digitalt.

Ren Strand kampagne

25-05-2020
Tag en kurv og hjælp med at holde stranden ren.

Forlænget sagsbehandlingstid i forbindelse med overgang til nyt it-system

25-05-2020
Solrød Kommune skifter til et nyt it-system til udbetaling af sygedagpenge den 3. juni. Det nye system, Kommunernes Sygedagpengesystem (KSD), skal benyttes i alle landets kommuner.

Unikt og bæredygtigt boligbyggeri

18-05-2020
Nu sendes lokalplanen for Green Hills i høring

Solrød Bibliotek og Kulturhus åbner for ind- og udlån

18-05-2020
Du kan låne og afleverer bøger som du plejer

Byrådsmødet bliver afholdt over Skype

18-05-2020
Den 25. maj 2020 er det ikke muligt for borgere at møde op til byrådsmødet. Det bliver i stedet for optaget og lagt digitalt på www.solrod.dk.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online