Køb af køjeseng: 6 typer du kan overveje

14. april 2020En af de allermest praktiske løsninger, hvad angår senge, er en køjeseng. Særligt til børneværelset er køjesengen oplagt, da det tit kniber med pladsen i dette rum, når der også skal være plads til alt legetøjet og måske også et skrivebord. Heldigvis findes der et stort udvalg af køjesenge, og der er mange forskellige typer, som er værd at kende til, inden du køber sengen.

Den helt klassiske
Du kender den nok allerede; køjesengen, som består af en overkøje og en underkøje, hvor der altså kan ligge én person i hver køje. Denne løsning er god til børn, der deler værelse, og som ikke vil bruge for meget gulvplads på at have to senge stående på gulvet.

Køjeseng med skrivebord
Du kan også finde mange forskellige køjesenge, hvor der kun er en overkøje, og hvor pladsen under kan bruges til at have et skrivebord stående. Der findes også køjesenge med indbygget skrivebord. Uanset om du vælger en variant med indbygget skrivebord, eller om du selv vil ud at finde et skrivebord, vil det være en praktisk løsning og give en god krog til fordybelse og lektieløsning.

Køjeseng med opbevaring
En anden super god løsning, hvis du gerne vil udnytte pladsen på værelset optimalt, er at vælge en køjeseng med indbygget opbevaring. Her kan opbevaringen være i form af skuffer under den nederste køje, og denne form for køjeseng er nok en af de mest praktiske og funktionelle løsninger.

En delbar køjeseng
Hvis du er på udkig efter en fleksibel løsning, er den delbare køjeseng et oplagt bud. Den kan skilles ad, så det i stedet bliver til to separate senge. Dette giver mening i forbindelse med søskende, som måske gerne vil dele seng og værelse indtil en bestemt alder, hvor de i stedet foretrækker deres eget værelse og deres egen seng.

Halvhøj køjeseng
Mange køjesenge kræver, at værelset har ret højt til loftet. Hvis du ikke har dét, er der dog stadig en mulighed for at få plads til en køjeseng. Der findes nemlig halvhøje køjesenge, som ikke har samme højde som den almindelige køjeseng, men som stadig består af to senge og dermed kan være et oplagt og pladsbesparende valg.

Køjesenge for voksne og børn
Selvom vi oftest forbinder køjesenge med noget for børn, er det også muligt at finde nogle, som egner sig til voksne. Her kan det for eksempel være en forskudt køjeseng med en bredere underkøje, som den voksne kan ligge i og en smallere overkøje til barnet. En køjeseng til både voksne og børn kan for eksempel give mening for singleforældre, der gerne vil være tæt på barnet.
Den kan også være en god løsning, hvis du bare gerne vil spare mest muligt på gulvpladsen.

Sæt jagten i gang
Hvis du føler dig inspireret og bedre rustet til at finde den perfekte køjeseng nu, er det bare om at undersøge markedet. Du kan finde køjesenge hos mange forskellige forhandlere, så du vil med stor sandsynlighed kunne finde én med et godt tilbud.
ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online