God påske fra Jersie Håndbold

13. april 2020

Ja det blev jo en helt anderledes påske end vi alle forventede da februar blev til marts. I stedet for en påske fuld af håndbold, sjov og samvær med holdkammerater i henholdsvis Århus og Nordsjælland er det som bekendt blevet til en påske med den nærmeste familie og utallige genudsendelser af gamle fod- og håndboldkampe på tv et. Og heldigvis da også muligheden for lidt frisk luft i vores dejlige natur her i Solrød og Jersie.

Corona virusets spredning i Europa førte som bekendt, til den aktuelle lockdown i Danmart fra midt i marts måned  med lukning af daginstitutioner, skoler, sportshaller, forsamlingsforbud på mere end 10 personer og meget andet. Alt sammen med det formål at stoppe virusset i at spredes  i Danmark.

På det håndboldmæssige område medførte dette at de to sidste runder der skulle spilles i forårsturneringen  i første omgang blev udsat og efterfølgende  helt aflyst. Op- og nedrykning i senior rækkerne blev fastlagt efter den aktuelle stilling og alle slutspil etc. blev efterfølgende suspenderet. Det gælder desværre også mesterskabstævnerne i  ungdomsårgangene ,så der bliver ikke kåret Sjællandsmestre i de enkelte rækker for 2020.


I de følgende uger har vi så modtaget aflysning af det store påskestævne i Århus ( og i Hillerød for u 9 drenge). Omkring 100 spillere og en del trænere og holdledere skulle have deltaget i dette traditionelle påskestævne , hvor vi altid er mange af sted og også altid har en særdeles hyggelig  tur og tager gode minder med os hjem.

Den må vi have til gode til næste år, for lige nu skal vi passe rigtig godt på os selv og hinanden og det er vigtigere end alt andet. Så må vi gøre noget ekstra ud næste års turnering når det blive2021.

Ligeledes bliver der heller ingen deltagelse i Albertslund Cup eller sommerturnering. Ungdomsafslutningen  planlagt til den 2 maj kan desværre heller ikke gennemføres – og vi skal lige have overvejet hvordan vi gennemfører den årlige generalforsamling.

Men selv om ungdomsafslutningen ikke bliver til noget her i foråret så vil vi alligevel gennemføre den årlige kåring af årets spiller pr. hold og så markere dette inden vi starter den nye sæson til efteråret .

Omkring træning for de nye hold og generel opstart, så følger vi naturligvis udviklingen tæt i forhold til hvordan regeringen vælger at åbne op for de områder som lige nu er lukket ned. Men beslutningen om ikke at tillade stævner, koncerter og lignende før efter den 31/8 sætter sine begrænsninger og medfører formodentlig at vi ikke igangsætter normal spiltræning og andet før vi er på anden side af sommeren. Kommer der nyt  om dette så vil din træner for den kommende sæson skrive herom  på holdsport i god tid.

Men der skal nu være noget at se frem til. Derfor har vi besluttet at vi vil starte sæsonen på en sjov og festlig måde. Men mere herom når vi -  forhåbentlig snart -  har fået kørt Corona virusset ud på et sidespor.

Vi ønsker jeg alle en god påske – trods alt.

Kilde: Jersie Håndbold


Flere artikler

Vintersæson 2020/2021 Havdrup Gymnastik

28-05-2020
Vi er optimistiske, og håber og satser på, at vi kan starte vores vintersæson op som normalt i uge 35.

Nyt fra Solrød Svømmeklub

28-05-2020
I forbindelse med regeringens genåbning af Danmark, ligger svømmehallerne lige pt. i fase 4. I selve idrætscenteret (SIC) er der i øjeblikket en renovering i gang, og som nogle måske har læst, skal der også renoveres i svømmehallen.

Usædvanlige tider kræver usædvanligt gode nyheder!

25-05-2020
OK og OK´s forhandlere giver Havdrup Fodbold 30% ekstra i sponsorstøtte. Tak til alle, der støtter med benzinkortet eller OK´s app!

Voksenintroduktion i Solrød Tennis Klub

25-05-2020
Endelig har vi nu mulighed for at kunne tilbyde kommende medlemmer en flyvende tennisstart. Hele maj måned er der arbejdet hårdt på at etablere helt nye baner på klubbens dejlige anlæg, så vi er nu helt klar til at sige velkommen til dig.

Solrød Gymnastikforening får støtte til nye redskaber

21-05-2020
20.000 kr. i støtte fra Nordea-fonden

TURNERINGEN 2019-2020 INDSTILLES

21-05-2020
DBU Sjællands bestyrelse har grundet situationen med COVID-19 besluttet, at turneringen 2019-2020 ikke spilles færdig. Resultaterne fra efteråret 2019 bruges i stedet til af afgøre op- og nedrykning i helårsturneringerne, som dog afventer en afklaring af Danmarksserien (Herre DS) i DBU.

Tillykke til Solrød Strand Badmintonklub

18-05-2020
I en sæson hvor den sidste del har været præget af covid19, er der heldigvis også lyspunkter. SSB´s ungdomshold har sat sig tungt på den sjællandske holdturnering.

SSB deltager i Final Four

18-05-2020
En enig bestyrelse i SSB har besluttet, at vi ønsker at deltage i Final Four under forudsætning af, at samtlige spillere og trænere bliver testet for Covid-19.

Solrød FC - Starter træning igen

18-05-2020
Mandag d. 18/5 går vi igen i gang efter stilstand på banerne i ca. 8 uger.

Solrød FC's 1. Herresenior i Sjællandsserien

18-05-2020
Efter en fremragende første halvsæson af sæsonen 19/20, hvor holdet gik på vinterpause på førstepladsen med ca. 2,4 point i snit pr kamp, havde scoret mere end 3,5 mål pr kamp og vundet små 75 % af kampene, med blot et enkelt nederlag ude mod Næstveds divisionsreserver, var det med bekymrede miner, at holdet og trænerteamet så hvordan Covid19 også i fodboldverdenen skabte usikkerhed, afsavn og tab.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online