Havdrup Gymnastikforening styrker fællesskabet med hjemmetræning og godt humør

2. april 2020

Danmark er lukket ned, hallerne er tomme, fodboldbanerne ligger øde og de store gymnastikforårsopvisninger er aflyste. Idrætsforeninger, som plejer at summe af liv, er lukket og slukket.

I Havdrup Gymnastikforening giver man dog ikke så let op. På de sociale medier lægges dagligt opslag op med inspiration til aktiviteter, gymnastikopvisningen blev klaret hjemme i stuerne og instruktørerne laver træningsvideoer til hjemmetræning.

Gymnastikopvisning og træning på video
Da forårets gymnastikopvisninger blev aflyst, fik formand Betina Steneman den idé, at alle foreningens medlemmer kunne sende videoer ind med dele af deres opvisningsprogram. Det blev til en ti minutter lang corona-hjemme-opvisningsvideo med gymnaster i alle aldre. Udover opvisningen bliver der dagligt lagt hjemmetræningsvideoer op, hvor instruktørerne i foreningen viser øvelser hjemme fra stuen.

”Det er vigtigt for os at vise vores medlemmer, at vi stadig er her, og at vi savner dem og dagligdagen i foreningen. Vi synes, at videoer fra trænerne er en god måde at holde kontakten med medlemmerne og samtidig motivere dem til at holde sig i gang. Der er et super godt fællesskab i foreningen og vi har fået mange gode tilbagemeldinger på vores videoer”, siger formand i HGI Betina Steneman.

Samfundssindet er til at føle på

I DGI Midt- og Vestsjælland er formand Bruno L. Hansen stolt over, hvor stor en indsats foreningerne gør for at fastholde fællesskabet og opfordre til sundhed og idræt på trods af coronakrisen. 

”Når man ikke kan mødes fysisk, er det vigtigt fortsat at styrke fællesskaberne. Flere foreninger har udvist stort samfundssind ved at lave træningsøvelser, konkurrencer og livestreame træning hjemme fra stuerne. Havdrup Gymnastikforening er et super godt eksempel på netop det”, siger han.
 

For mere information
Formand i Havdrup Gymnastikforening, Betina Stenemand, tlf. 26 25 56 14
Formand for DGI Midt- og Vestsjælland, Bruno L. Hansen, tlf. 23 45 14 44
Flere artikler

Vintersæson i Havdrup Fodbold

22-10-2020
Så starter vintersæsonen op i Havdrup Fodbold. Alle er velkommen til at prøvetræne, vi har helt sikkert også et hold til dig.

SSB´s hjemmekampe i grundspillet

22-10-2020
Da corona stadig sætter et aftryk på alle sportsbegivenheder, så betyder det en ændring af flere af SSB´s hjemmekampe.

Træn karate hos Tatakau

19-10-2020
Mød op tirsdag og torsdag kl. 17:00-17:55 i SIC, Solrød Idræts Center, Tingsrydsallé 27, 2680 Solrød Strand. Det er i træningssal 1. Mini, 4-7 år træner lørdag kl. 9:00-9:55.

Mini Karate

15-10-2020
I Solrød Karate Klub har man mulighed for at starte på vores minikarate fra man er 4 år, og træner på dette hold til man er 8 år.

14 meget glade deltagere

12-10-2020
14 meget glade deltagere fra forårets- og efterårets “Voksenintroduktion", havde søndag en herlig dag i Solrød Tennis Klub.

Ubudne gæster på vores baner

08-10-2020
Desværre har der været ubudne “gæster" på Solrød Tennis Klubs helt nye baner søndag aften.

Corona-tid kan også være stævne-tid

05-10-2020
Den forgangne weekend bød på hele 2 stævner i Solrød Svømmehal. Vi havde besøg af Haslev og Ringsted fredag aften, samt Køge og MK31 fra Amager søndag formiddag.

Solrød FC - Håndtering af Corona

01-10-2020
Kære alle Corona smitten spreder sig jo meget hurtigt i vores nærområde og vi har haft problemet inde på livet her i klubben de sidste måneder, da mange medlemmer også har deres gang i bl.a. Købehavn.

Covid-19 meddelelse fra Solrød Gymnastikforening

28-09-2020
Vi har lige fået besked på en skole i Solrød er lukket pga Covid-19 og alle elever er sendt hjem.

Jump4Fun - 6-16 år

24-09-2020
Holdet er for de børn/unge, som ikke helt kan finde sig til rette i en idrætsgren eller måske har lidt for meget på sidenbenene.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online