Sommersjov i Solrød Svømmeklub

19. marts 2020

Vi har nu åbnet op for tilmeldingen til årets Sommersjov i Solrød Svømmeklub. Arrangementet foregår de første 3 dage af sommerferien, og er et hit blandt de medvirkende. Bemærk at vi har begrænset pladser, og det forholdsvis er for børn i aldersgruppen 6 til 14 år. Man må invitere en ven med (husk at denne skal tilmeldes samtidig som man selv tilmelder sig).

Sommersjov 2020

Igen i år tilbyder Solrød Svømmeklub alle børnesvømmere til Sommerarrangement i Solrød Idrætscenter i dagene mandag-onsdag den 29/6, 30/6 og 1/7 fra kl. 9.00 til kl. 17.00

Foruden vandlege under vores dygtige træneres opsyn, vil der også være udendørs aktiviteter, og om onsdagen vil der blive arrangeret en spændende heldagsudflugt ligesom tidligere år.

Prisen er kr. 795,- pr. person.

Da der er begrænset deltagerantal vil børn mellem 6 og 14 år få fortrinsret. Derudover skal børnene selv kunne klæde om. En feriegæst/kammerat er velkommen.

Man skal medbringe madpakke, tøj efter vejret hver dag, solcreme og skiftetøj, men ikke mere end børnene selv kan bære. Onsdag skal vi ikke bruge badetøj.

Klubben giver drikkevarer og frugt. Derudover vil det være en fordel, hvis børnenes ting er pakket i en rygsæk.


Programmet for de enkelte dage


Mandag den 29/6
Vi mødes alle i forhallen til svømmehallen. Vi starter med, at dele børnene i enkelte grupper, som efterfølgende skal lære hinanden lidt at kende.
Dernæst lave vi forskellige aktiviteter - både inde og ude - resten af formiddagen og over middag.
Omkring kl. 14.00 til ca 17.00 er vi i svømmehallen, hvor der igen vil blive leget godt og grundigt igennem.


Tirsdag den 30/6

Ligner meget mandagen. Vi har forskellige arrangementer både inde og ude, og hvis vejret er til det, kan det være vi går ned på stranden og laver nogle finde sandslotte.
Omkring kl. 14.00 til ca 17.00 er vi i svømmehallen


Onsdag den 1/7
Her går turen atter til vores meget HEMMELIGE sted. Vi bruger oftest de første 2 dage til at fortælle børnene, at vi ikke ved hvor turen går hen. At vi måske skal til en øde ø, hvor vi skal fælde træer og bygge en tømmerflåde, som vi selvfølgelig skal sejle hjem på.
Dagen starter med lidt aktiviteter rundt om Idrætcenteret, hvorefter vi går ned og tager toget til Københavns Hovedbanegård. Her finder vi en forlystelsespark i nærheden, og bolter os her i et par timer. Vi forlader forlystesparken omkring kl. 16.00, hvorefter vi finder et tog tilbage til Solrød Station. Vi forventer at lande på Solrød Station kl. 17.00, hvor afhentningen vil foregå

Vi skal ikke bruge badetøj denne dag.


Ændringer de to første dage kan forekomme


Husk: Mødetid kl. 9.00 præcis og vi forventer ikke at være færdig før kl. 17.00


I de 3 dage sommersjov varer kan enkelte træner træffes på klubbens telefonnummer 42 42 92 81


Sidste tilmeldingsfrist er den 31. maj af hensyn til planlægningen

(Vores sommersjov plejer dog at være udsolgt meget hurtigt)


Kilde: Solrød Svømmeklub


Flere artikler

Nyt trænerteam til Havdrup Senior

10-08-2020
Havdrup Senior har fået tilgang af Cheftræner Arne Ringsing.

BADMINTONLIGAKAMP MOD AB ÅRHUS

10-08-2020
SSB´s bronzemedaljevindere skyder sæsonen igang på hjemmebane mod AB Århus. Det sker torsdag d. 27 august kl. 18:30 i SIC.

Voksenintroduktion i Solrød Tennis Klub

06-08-2020
Ligesom de tidligere år tilbyder klubben igen Voksenintroduktion i august måned. Så drømmer du om at spille tennis eller gerne vil igang igen – og nåede du ikke at tilmelde dig forårets Voksenintroduktion – så er det NU!

Gratis FitnessEvent i Havdrup

03-08-2020
Kom frisk til vores gratis FitnessEvent onsdag d. 12. august, hvor vi byder på 1/2 times smagsprøve på flere af vores voksenhold.

Sportsligt niveau på plads i SFC drenge ungdom

03-08-2020
Den sportslige planlægning og vores niveau er nu på plads i drenge ungdom og vi er klar til en spændende efterårssæson i Solrød FC.

SGF Dance Camp var en succes

03-08-2020
Så har SGF holdt Dance Camp for de 3-7 årige og det har været en succes!

Springcamp afsluttet pga. corona-smitte

03-08-2020
Solrød Gymnastikforening har desværre søndag måtte aflyse vores spring camp, da der desværre har været en deltager, der er blevet testet positiv for covid-19.

Soljump samler affald i Solrød

30-07-2020
Solrød Gymnastikforening samlede d. 7. juni henkastet affald rundt i Jersie, fra Jersie station til Solrød Idrætscenter. De 15 deltagere fyldte 12 affaldssække med bl.a. plastik, flasker, dåser, kondomer, poser, et glas konfetti og cigaretskod. De fandt også et par bukser, sokker og en gummislange.

SSB camp nærmer sig

27-07-2020
I år bliver lejren for klubbens bedste ungdomsspillere afviklet i Solrød Idræts Center grundet Covid 19. 70 ungdoms spillere, 12 trænere, sparring fra seniorspillere og en aktiv forældregruppe er med til at skabe rammerne for SSB Camp 2020.

Parkour i Solrød Gymnastikforening

23-07-2020
Hos Parkour i Solrød Gymnastikforening lærer du alt det basale indenfor parkour og du bliver klædt på med teknik, styrke, kropskontrol og erfaringer i et sikkert miljø.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online