Vigtig information om lukning af genbrugspladser

16. marts 2020

ARGO overgår til nødberedskab som følge af Corona-virus fra den 13. marts


ARGO lukker:
- Alle genbrugspladser i ARGO regi, herunder døgnåben adgang. Dog nødåbnes fire pladser (Kalundborg, Køge, Roskilde og Torkilstrup) mandag, onsdag og fredag kl. 9-11 for erhvervskunder (første gang mandag den 16. marts 2020)
- Alle genbrugsbutikker

Det betyder blandt andet, at det affald, man som privatperson tidligere afleverede på genbrugspladsen, skal opbevares derhjemme indtil konditionerne er anderledes positive.


ARGO vil fortsat:
- Holder kraftvarmeværket (og affaldsmodtagelsen på værket) i drift (alle rundvisninger er aflyst)
- Holder deponiet (og affaldsmodtagelsen) på Audebo Miljøcenter, samt modtagelsen af affald på Gadstrup genbrugsterminal i drift
- ARGO besvarer alle telefonhenvendelser


Disse forholdsregler gælder indtil videre til mandag 30. marts 2020 - ændringer til overstående kan dog ske i takt med myndighedernes anbefalinger. ARGO vil opdatere via følgende  kanaler, www.ARGO.dk, Facebook profilen ’ARGO’ og LinkedIn ’ARGO’.Flere artikler

COVID-19: Dansk Folkehjælp klar med akut hjælp til sårbare ældre

30-03-2020
Den verdensomspændende coronavirus har på få uger ændret Danmark og danskernes hverdag markant. Det giver ikke mindst udfordringer for sårbare ældre, der af myndighederne opfordres til at isolere sig for at undgå smitte. Derfor har Dansk Folkehjælp, i samarbejde med en række af landets kommuner, iværksat akuthjælp til sårbare ældre, der bl.a. kan få hjælp til indkøb af mad og medicin samt hjælp til praktiske gøremål.

Særadgang hjemmefra til suveræne online databaser

30-03-2020
Helt ekstraordinært stiller Gale Databases deres skolepakke Gale Reference Complete midlertidigt til rådighed for alle danskere indtil 30. juni 2020. Det er en imponerende samling af online ressourcer, som nu er tilgængelige for alle med interesse eller behov for kvalitative artikler indenfor et hav af emner.

Tips til aktiviteter for børnefamilier

30-03-2020
School is out og ungerne er hjemme. Og det er I også. Det kan måske være svært at blive ved med at holde børnene beskæftiget, men her er et par gode fifs, som I hvert fald burde kunne få jer gennem weekenden.

Inspiration til hjemmeskolen

30-03-2020
Her kan du finde inspirerende online fag- og læringsportaler med fri adgang eller som er blevet gjort gratis under Coronakrisen.

Krisen kan inspirere til ny undervisning

26-03-2020
Undervisningslokalerne på Køge Handelsskole står tomme

Hårdere straffe til coronakriminelle

26-03-2020
Af folketingsmedlem Morten Dahlin (V)

Gør brug af Den Mentale Værktøjskasse i denne tid

26-03-2020
I denne tid hvor bekymringerne står i kø hos rigtig mange mennesker, var det måske en idé at se i Den Mentale Værktøjskasse.

Sif anbefaler podcasts - Lytteopleveler der masserer dine øregange

26-03-2020
Podcasts fungerer ligesom en lydbog ville, men er som regel kortere lydstykker, enten i serieform, eller som små radiospil. De spænder bredt i temaer og genre, og der er noget for enhver smag.

Morgensang med dygtige Phillip Faber

23-03-2020
Hvis du synes, at det er rart at synge - og måske synge dagen godt i gang – kan du synge sammen med dygtige Phillip Faber.

Rebekka anbefaler: Gode børnefilm på Filmstriben

23-03-2020
Der er masser af tid til at se film i disse dage, hvor du skal blive hjemme.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online