Dobbelt op på kulturen til dig

16. marts 2020

En helt særlig situation kræver helt særlige tiltag! Vi fordobler kvoterne på eReolen og Filmstriben i lukkeperioden.

Vi har stor forståelse for, at du i den kommende tid kan opleve en større lyst og behov for at kunne bruge bibliotekets digitale tilbud. For at imødekomme det øgede digitale kulturbehov, vil vi i nedlukningsperioden gerne sørge for, at du og dine nærmeste er velforsynet med læsestof, lydbøger og film. Derfor fordobler vi din udlånskvote på eReolen og Filmstriben, så I ikke skal løbe tør for gode historier og kloge ord, før vi genåbner det fysiske bibliotek.


Du kan derfor nu låne 4 lydbøger og 4 ebøger på eReolen og se 4 film på Filmstriben  i lukkeperioden. Det kræver blot, at du er oprettet som låner på Solrød Bibliotek og Kulturhus. Er du endnu ikke blevet oprettet, har du mulighed for at blive det her med NemID (hvis du er fyldt 15 år): https://solbib.dk/registration

Vi sørger for masser læsetips her og inspiration til god filmoplevelser her: https://solbib.dk/section/inspiration

Oplever du problemer med tjenesterne, eller vil du bare gerne have nogle gode personlige anbefalinger af litteratur eller film, ja så er du mere end velkommen til at skrive til os på: bibliotek@solrod.dk


Kilde: Solrød Bibliotek


Flere artikler

Krisen kan inspirere til ny undervisning

26-03-2020
Undervisningslokalerne på Køge Handelsskole står tomme

Hårdere straffe til coronakriminelle

26-03-2020
Af folketingsmedlem Morten Dahlin (V)

Gør brug af Den Mentale Værktøjskasse i denne tid

26-03-2020
I denne tid hvor bekymringerne står i kø hos rigtig mange mennesker, var det måske en idé at se i Den Mentale Værktøjskasse.

Sif anbefaler podcasts - Lytteopleveler der masserer dine øregange

26-03-2020
Podcasts fungerer ligesom en lydbog ville, men er som regel kortere lydstykker, enten i serieform, eller som små radiospil. De spænder bredt i temaer og genre, og der er noget for enhver smag.

Morgensang med dygtige Phillip Faber

23-03-2020
Hvis du synes, at det er rart at synge - og måske synge dagen godt i gang – kan du synge sammen med dygtige Phillip Faber.

Rebekka anbefaler: Gode børnefilm på Filmstriben

23-03-2020
Der er masser af tid til at se film i disse dage, hvor du skal blive hjemme.

Blå titler på eReolen Go!

23-03-2020
Blå titler er lyd- og e-bøger på eReolen, som du altid har adgang til - også hvis du har opbrugt din kvote. Lige nu ligger der 7810 blå titler til børn i alle aldre på eReolen Go!

Rasmus anbefaler: Scandinavian Star og andre uopklarede sager

23-03-2020
Blev du også fanget af DRs dokumentar om Scandinavian Star? Få læseanbefalinger her!

Ny bog i børnebogserien ’Victoria og Verdensmålene’ sætter fokus på udfordringerne ved mangel på rent drikkevand og sanitet

19-03-2020
For millioner af mennesker er rent vand og sanitet et spørgsmål om liv og død – i Danmark tager vi det tit forgivet. I den nye børnebog ´Vandspejlet´ drager to hovedpersoner, Victoria og Nixon, på rundtur i Tanzania og Danmark for at finde gode vand-løsninger. Gennem bogen kan børn i alderen 9-12 år stifte bekendtskab med Verdensmål 6 og de udfordringer og konsekvenser, som mangel på rent vand giver.

Håndteringen af Corona-virus i Solrød Sogn

19-03-2020
Som Folkekirke er vi med til at bryde den smittekæde, som forårsages af Corona-virus. Derfor følger vi regeringens løbende tiltag til at håndtere situationen. Det har en række konsekvenser for, hvordan tilgangen til kirken i den kommende tid vil være.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online