Danmarksmesterskaberne i Løbehjul 2020

12. marts 2020

I weekenden Lørdag og Søndag 7-8 Marts 2020 blev Danmarks største officielle løbehjulskonkurrence, arrangeret, afholdt og afviklet af Scootkomiteen under RullesportDanmark, med Urban Street Zone som vært i Brande.

Der var inviteret 3 udenlandske dommere til at dømme samtlige runs. De har alle har dommererfaringer,- blandt andet fra FISE og ISA konkurrencer. De læner sig op af reglerne fra ISA. De dømmes i 4 elementer med point. Se 

180 tilmeldte deltagere konkurrerede i kategorierne var U8, U11, U14, AM og pro. Man kunne deltage hvis man var medlem af én af foreningerne i Rdk.

Hallen blev besøgt løbende af mindst 450-550 tilskuere hen over hele weekenden.


U8 begyndte braget af en fest da det startede med at afvikle hele deres kategori. Sikke nogle små seje gutter at overvære.

Resten af kategorierne skulle kæmpe sig i kvalifikationerne, til at nå finalen om søndagen.

Det var en lang dag for de mange spændte konkurrenter, som i lang tid havde trænet sig og til og set frem til årets Danmarksmesterskaber.

Spændingen var høj og stemningen god, da finalerne blev afviklet og vinderne fundet.

Sponsorer havde bidraget med flotte gaver og der blev uddelt medaljer og pokaler til top 3 i alle kategorier.

Listerne og point offentliggøres her på hjemmesiden.

Heldigvis var der kun få skader i år, men vi var glade over Samaritternes tilstedeværelse under hele eventet.

Vinderne 2020

Pro: Happyhjalte      AM: Nis Andersen      U14: Jonas Kristensen    U11: Urban Rørdam  U8: Emil K Larsen

Samtlige resultater findes på https://www.facebook.com/danmarksmesterskaberneilobehjul/


Note:

Kommende begivenheder Scoot 2020. ISA kvalifikationer til EM er godt i gang. Følg med på https://www.rullesport.dk/hvad-er-rullesport/scoot/

ISA Scoot rules and regulations etc: https://www.isascoot.com/world-park-scooter-championships/

180 deltager i 5 kategorier var tilmeldt årets Mesterskabskonkurrence i Danmark. Dette er ca 50 flere end sidste år. I takt med at vi kan se at Løbehjulssporten er i rivende udvikling og tilmeldingsinteressen stor,- er det da også allerede nu i støbeskeen, at vi nok fremover, er nød til at afvikle klubmesterskaber eller lignende ude i foreningerne, der kvalificerer konkurrenterne til det endelig DM.


Der er brug for frivillige forældre og store løbehjulsdrenge og piger, der kan hjælpe med det frivillige i foreningerne. Så der mangler i den grad hjælp. Så går du rundt med lysten til at bidrage i din forening,- er der ingen tvivl om at det vil blive taget imod med kyshånd. Har man lyst til organisationsarbejde,- kan du kontakte komiteen i forhold til komitearbejde.

Skrevet af Inge Langebek Hansen, medlem af Scootkomiteen.


Flere artikler

Krisen kan inspirere til ny undervisning

26-03-2020
Undervisningslokalerne på Køge Handelsskole står tomme

Hårdere straffe til coronakriminelle

26-03-2020
Af folketingsmedlem Morten Dahlin (V)

Gør brug af Den Mentale Værktøjskasse i denne tid

26-03-2020
I denne tid hvor bekymringerne står i kø hos rigtig mange mennesker, var det måske en idé at se i Den Mentale Værktøjskasse.

Sif anbefaler podcasts - Lytteopleveler der masserer dine øregange

26-03-2020
Podcasts fungerer ligesom en lydbog ville, men er som regel kortere lydstykker, enten i serieform, eller som små radiospil. De spænder bredt i temaer og genre, og der er noget for enhver smag.

Morgensang med dygtige Phillip Faber

23-03-2020
Hvis du synes, at det er rart at synge - og måske synge dagen godt i gang – kan du synge sammen med dygtige Phillip Faber.

Rebekka anbefaler: Gode børnefilm på Filmstriben

23-03-2020
Der er masser af tid til at se film i disse dage, hvor du skal blive hjemme.

Blå titler på eReolen Go!

23-03-2020
Blå titler er lyd- og e-bøger på eReolen, som du altid har adgang til - også hvis du har opbrugt din kvote. Lige nu ligger der 7810 blå titler til børn i alle aldre på eReolen Go!

Rasmus anbefaler: Scandinavian Star og andre uopklarede sager

23-03-2020
Blev du også fanget af DRs dokumentar om Scandinavian Star? Få læseanbefalinger her!

Ny bog i børnebogserien ’Victoria og Verdensmålene’ sætter fokus på udfordringerne ved mangel på rent drikkevand og sanitet

19-03-2020
For millioner af mennesker er rent vand og sanitet et spørgsmål om liv og død – i Danmark tager vi det tit forgivet. I den nye børnebog ´Vandspejlet´ drager to hovedpersoner, Victoria og Nixon, på rundtur i Tanzania og Danmark for at finde gode vand-løsninger. Gennem bogen kan børn i alderen 9-12 år stifte bekendtskab med Verdensmål 6 og de udfordringer og konsekvenser, som mangel på rent vand giver.

Håndteringen af Corona-virus i Solrød Sogn

19-03-2020
Som Folkekirke er vi med til at bryde den smittekæde, som forårsages af Corona-virus. Derfor følger vi regeringens løbende tiltag til at håndtere situationen. Det har en række konsekvenser for, hvordan tilgangen til kirken i den kommende tid vil være.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online