Vi er løbet tør for miljøkasser

5. marts 2020

Derfor henter vi desværre ikke flere miljøkassser i denne uge. De bliver i stedet hentet ved næste planlagte tømning om fire uger.

I er så glade for jeres miljøkasser, at vi slet ikke kan følge med. Det betyder, at vi desværre må meddele, at lige nu bliver jeres miljøkasser ikke tømt, da vi ikke har tomme miljøkasse at erstatte dem med. Derfor kan vi først tage din miljøkasse med ved næste tømning i uge 14.

Skraldemændene må ikke åbne miljøkasserne, da de indeholder farligt affald. Så når de tager jeres miljøkasse med, så stiller de en ny, tom miljøkasse til jer. Det er de tomme miljøkasser, som vi er løbet tør for.


Før skulle I bestille en afhentning af den røde miljøkasse, og nu tager skraldemændene den automatisk med, når I stiller dem frem. Derfor er en god ide at vente med at stille den frem, indtil den er helt fyldt.

Hvis du kun har batterier i din miljøkasse, så kan du i stedet lægge dem i en klar pose på låget til din spand til papir og glas/dåser inden tømmedagen. Så vil skraldemændene sørge for at tage dem med.

Alternativt kan du altid aflevere dit farlige affald på genbrugspladsen eller på kommunens modtagestationer for farligt affald, som du kan læse mere om her

Vi beklager mange gange og håber på jeres forståelse.

Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

Klimahjælp: Nu bliver lokal biogas til endnu mere lokal, grøn fjernvarme

27-05-2020
Efter at have spurgt ind til borgernes holdninger har byrådet i Solrød Kommune nu godkendt et projekt, hvor overskudsvarme fra det lokale biogasanlæg kan forsyne op imod 324 lokale husstande med bæredygtig fjernvarme.

Solrød Svømmehal bliver renoveret for knapt 5 mio. kr.

27-05-2020
På grund af en nødvendig renovering, der skal sikre, at både luft- og vandkvaliteten er i top, er Solrød Svømmehal lukket i uge 27-38.

Nu bliver tennisbanerne ved Solrød Idrætscenter renoveret

27-05-2020
Alle partier i byrådet vedtog i forbindelse med budgetaftalen for 2019, at der i 2020 skulle sættes penge af til at renovere tennisbanerne ved Solrød Idrætscenter, og nu har byrådet på maj måneds byrådsmøde frigivet 662.000 kr. til projektet.

Nu kan du besøge din pårørende i haven på Christians Have

27-05-2020
Du kan også tage din pårørende med ud fra plejecenteret.

Her kan du se og høre byrådsmødet

27-05-2020
På grund af den nuværende coronasituation og forsamlingsforbuddet mod begivenheder, hvor flere end 10 personer er samlet, blev byrådsmødet i Solrød Kommune mandag den 25. maj afholdt digitalt.

Ren Strand kampagne

25-05-2020
Tag en kurv og hjælp med at holde stranden ren.

Forlænget sagsbehandlingstid i forbindelse med overgang til nyt it-system

25-05-2020
Solrød Kommune skifter til et nyt it-system til udbetaling af sygedagpenge den 3. juni. Det nye system, Kommunernes Sygedagpengesystem (KSD), skal benyttes i alle landets kommuner.

Unikt og bæredygtigt boligbyggeri

18-05-2020
Nu sendes lokalplanen for Green Hills i høring

Solrød Bibliotek og Kulturhus åbner for ind- og udlån

18-05-2020
Du kan låne og afleverer bøger som du plejer

Byrådsmødet bliver afholdt over Skype

18-05-2020
Den 25. maj 2020 er det ikke muligt for borgere at møde op til byrådsmødet. Det bliver i stedet for optaget og lagt digitalt på www.solrod.dk.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online