KIDZ TENNIS SOLRØD Tennis for 4 - 7 årige

20. februar 2020

Lokal tennis ildsjæl Jan Pedersen vil opstarte tennishold sammen med sin kone Birgitte Mader, for kommunens mindste børn, i samarbejde med Solrød Tennis Klub, DGI og Dansk Tennis Forbund.

Opstart med ugentlige attraktive tider for de små rollinger.


Konceptet og grund ideen er ydermere forankret i ønsket om at aktivere forældrene eller bedste forældrene, således at familierne kan samles om disse events på klubbens baner.


Jan Pedersen, som selv er en dygtig motion tennisspiller, vil lede og træne denne gruppe.

Indsigten og erfaringen med instruktion, børn og sport er ikke fremmede, da Jan i flere omgange har undervist og inspireret børn og unge i fodbold, golf og billard.
Birgitte og Jan har selv 2 børn på henholdsvis 2.5 år og 4.5 år og bor lokalt i Solrød. Birgitte er selv tidligere ungdoms tennis spiller i Solrød Tennis Klub


Nu er tiden moden for tennis aktiviteter for de helt små. Spillet indbyder til leg og kreativitet, at kunne mestre håndtering af krop, bevægelse, ketcher og tennisbold.


”Kommende møder med tennisklubben samt DGI og Dansk Tennis Forbund vil ydermere sikre at konceptet får den bedst tænkelige opstart, idet vi alle efter relevant rådgivning og support straks vil søge diverse midler og puljer (fra bla DGI) således at der kan indkøbes små tennis net, skum bolde, mini ketsjere, kegler, etc.”

 

De ugentlige trænings- og samlings tider er ikke fastlagt endnu, men stol trygt på at de naturligvis vil blive lagt ind i tennisklubbens skema, således at de passer optimalt for den normale travle familie og ift. de andre vigtige gøremål i hverdagen.
Allerede nu vil vi dog godt opfordre tennis interesserede familier og deres 4-7 årige om at melde tilbage, om interessen i dette projekt og koncept - helt uforpligtende naturligvis.


Jan Pedersen kan kontaktes, både med interesse og spørgsmål på mobil +4552451582 samt mail jan@clubselection.dk


De første par samlinger - vil være med gratis deltagelse - er umiddelbart planlagt til at skulle finde sted i marts eller april 2020 - der vil blive budt på rosinboller og saftevand til alle fremmødte tennis børn. Klubbens Café vil også være åben til de voksne.
OPRÅB !!!!!

Kom så, forældre - lad os sammen opbygge og få etableret nogle fantastiske faste ugentlige tennis timer for de mindste børn i 4-7 års alderen.


Flere artikler

Vintersæson 2020/2021 Havdrup Gymnastik

28-05-2020
Vi er optimistiske, og håber og satser på, at vi kan starte vores vintersæson op som normalt i uge 35.

Nyt fra Solrød Svømmeklub

28-05-2020
I forbindelse med regeringens genåbning af Danmark, ligger svømmehallerne lige pt. i fase 4. I selve idrætscenteret (SIC) er der i øjeblikket en renovering i gang, og som nogle måske har læst, skal der også renoveres i svømmehallen.

Usædvanlige tider kræver usædvanligt gode nyheder!

25-05-2020
OK og OK´s forhandlere giver Havdrup Fodbold 30% ekstra i sponsorstøtte. Tak til alle, der støtter med benzinkortet eller OK´s app!

Voksenintroduktion i Solrød Tennis Klub

25-05-2020
Endelig har vi nu mulighed for at kunne tilbyde kommende medlemmer en flyvende tennisstart. Hele maj måned er der arbejdet hårdt på at etablere helt nye baner på klubbens dejlige anlæg, så vi er nu helt klar til at sige velkommen til dig.

Solrød Gymnastikforening får støtte til nye redskaber

21-05-2020
20.000 kr. i støtte fra Nordea-fonden

TURNERINGEN 2019-2020 INDSTILLES

21-05-2020
DBU Sjællands bestyrelse har grundet situationen med COVID-19 besluttet, at turneringen 2019-2020 ikke spilles færdig. Resultaterne fra efteråret 2019 bruges i stedet til af afgøre op- og nedrykning i helårsturneringerne, som dog afventer en afklaring af Danmarksserien (Herre DS) i DBU.

Tillykke til Solrød Strand Badmintonklub

18-05-2020
I en sæson hvor den sidste del har været præget af covid19, er der heldigvis også lyspunkter. SSB´s ungdomshold har sat sig tungt på den sjællandske holdturnering.

SSB deltager i Final Four

18-05-2020
En enig bestyrelse i SSB har besluttet, at vi ønsker at deltage i Final Four under forudsætning af, at samtlige spillere og trænere bliver testet for Covid-19.

Solrød FC - Starter træning igen

18-05-2020
Mandag d. 18/5 går vi igen i gang efter stilstand på banerne i ca. 8 uger.

Solrød FC's 1. Herresenior i Sjællandsserien

18-05-2020
Efter en fremragende første halvsæson af sæsonen 19/20, hvor holdet gik på vinterpause på førstepladsen med ca. 2,4 point i snit pr kamp, havde scoret mere end 3,5 mål pr kamp og vundet små 75 % af kampene, med blot et enkelt nederlag ude mod Næstveds divisionsreserver, var det med bekymrede miner, at holdet og trænerteamet så hvordan Covid19 også i fodboldverdenen skabte usikkerhed, afsavn og tab.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online