Gaderøverier – Maglekæret og Jersie Strandvej, Solrød Strand

13. januar 2020

Kl. 02:01 anmeldte en 18-årig mand fra Køge, at hans ven, en 17-årig ung mand fra Karise, netop var blevet overfaldet af to mænd.

Han blev slået i hovedet og fik frarøvet en taske, da han gik på Jersie Strandvej i Solrød. De to gerningsmænd løb herefter fra stedet ad Nemovej mod øst. En hundepatrulje blev sendt til stedet for at søge efter de flygtede røvere. Hundepatruljen fik fat i to mænd på Birkevænget, som passede på beskrivelsen af de to røvere. Den ene røver bar dametaske, som passede på beskrivelsen af den taske som blev frarøvet forurettede. De to unge mænd, en 15-årig fra Køge og en 18-årig fra Herfølge, blev anholdt og sigtet for røveri.

Den forurettede fulgtes med nogle venner ad Jersie Strandvej mod Køge. Vennerne gik nogle hundrede meter foran den 17-årige, som gik alene på fortovet. Da han kom forbi Dansk Kennel Klubs grund, kom to unge mænd ud fra grunden og direkte hen til forurettede med en truende attitude. Den 17-årig blev tildelt slag i ansigtet og bedt om at aflevere tasken. Da røverne havde fået tasken stak de af fra stedet og forurettedes ven ringede straks 112. Tasken som blev frarøvet ham, var en den 17-årige holdt for sin veninde, som cyklede længere fremme. Den 17-årige blev skadestueundersøgt efter episoden, men slap fra overfaldet med knubs.




Kl. 02:28 anmeldte en 58-årig mand, at han omkring kl. 01.55 var blevet overfaldet i tunellen på Tåstrupvej ved Maglekæret i Solrød Strand. Den 58-årige blev slået i ansigtet, så han faldt om. Han opdagede efterfølgende, at han var blevet frataget sine hævekort, sygesikringsbevis og husnøgle. Den 58-årige opsøgte en bekendt og fik hjælp til at ringe til politiet. Han blev efterfølgende tilset på skadestuen, men var ikke kommet alvorligt til skade. Politiet fandt den 58-åriges kort og nøgler på den 15-årige unge mand, som blev anholdt i forbindelse med røveriet på Jersie Strandvej.

De to anholdte blev sigtet for røveriet mod den 58-årige, og blev kørt til politistationen til afhøring og sagsbehandling. Den 15-åriges værger og de sociale myndigheder blev orienteret om sagen. Lørdag morgen vurderede politiets jurister sagen, og det blev besluttet at fremstille den 15-årige unge mand i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling. Ud fra sagens oplysninger fremstod det, at han var ophavsmand til de røveriske overfald, og han var desuden bare seks dage tidligere, blev idømt en betinget dom for vold med henvisning til ungdomskriminalitetsnævnet. Den 18-årige mand blev løsladt, men er fortsat sigtet i sagen. Retten i Roskilde besluttede at varetægtsfængsle den 15-årige frem til 30. januar 2020.


Uddrag af Midt- og Vestsjællands Politis døgnrapport fra fredag 10/01 til lørdag 11/01.


Flere artikler

Knallert på motorvejen – Køge Bugt Motorvejen, Solrød Strand

10-06-2021
Kl. 16:00 måtte bilisterne på Køge Bugt Motorvejen lige kigge en ekstra gang. For i nødsporet kørte en stor knallert, og knallertføreren havde ingen styrthjelm på.

Ukrudtsbrænder startede brand – Østre Grænsevej, Solrød

07-06-2021
Kl. 14:18 fik en 33-årig mand fra Solrød Strand besøg af både brandvæsnet og politiet, da der var udbrudt brand i en plankeværk mellem mandens adresse og naboen.

Færdselsuheld – Solrød Strandvej, Solrød Strand

07-06-2021
Kl. 14:06 fik politiet en anmeldelse om, at en motorcykel og en bilist var impliceret i et færdselsuheld.

Narkobesiddelse – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde

07-06-2021
Kl. 20:10 blev en personbil standset i en rutinekontrol ved afkørsel 27 på Køge Bugt Motorvejen ved Karlslunde.

Trailer med fliser væltede – Køge Bugt Motorvejen/Kildebrøndevej – Greve

07-06-2021
Kl. 13:56 skete et uheld på Køge Bugt Motorvejen sydgående, da en trailer fyldt med byggeaffald i form af blandt andet fliser væltede ved afkørsel Greve N, i forbindelse med at bilisten svingede til venstre ad Kildebrøndevej.

Den mobile politistation kommer til Greve Kommune

03-06-2021
Den mobile politistation fra Midt- og Vestsjællands Politi kommer tre gange inden for de næste uger til Greve kommune i anledning af samarbejdet mellem netop politiet, Greve Kommune og Bo Trygt om at nedbringe antallet af indbrud og øge trygheden i kommunen.

Kørsel i frakendelsestiden / stjålne nummerplader mv. – Lille-Skensved

03-06-2021
Kl. 21:58 fik politiet en anmeldelse om, at en formentlig spirituspåvirket mand netop havde parkeret sin bil ved sin bopæl, hvorefter manden med en dåse i hånden usikkert var steget ud af bilen.

Narkokørsel uden førerret mv. – Motelvej, Karlstrup

03-06-2021
Kl. 11:55 anholdt og sigtede færdselspolitiet en 49-årig mand fra Hillerød for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil.

Narkokørsel og narkobesiddelse – Solrød

03-06-2021
Kl. 01:25 bemærkede en patrulje en personbil, som holdt i tomgang på Karlslunde Rasteplads i Solrød. Da politiet henvendte sig til føreren, en 31-årig mand fra Haslev, smed han et stykke papir med skunk (hash) fra sig.

Mistænkelig mand i supermarked – Jersie Center, Solrød Strand

03-06-2021
Kl. 20:51 anmeldte en 82-årig kvinde, at hun tidligere på dagen omkring kl. 12:20 havde været i Aldi supermarkedet i Jersie Center, hvor hun havde truffet en mistænkelig mand.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrev



solrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online