Gaderøverier – Maglekæret og Jersie Strandvej, Solrød Strand

13. januar 2020

Kl. 02:01 anmeldte en 18-årig mand fra Køge, at hans ven, en 17-årig ung mand fra Karise, netop var blevet overfaldet af to mænd.

Han blev slået i hovedet og fik frarøvet en taske, da han gik på Jersie Strandvej i Solrød. De to gerningsmænd løb herefter fra stedet ad Nemovej mod øst. En hundepatrulje blev sendt til stedet for at søge efter de flygtede røvere. Hundepatruljen fik fat i to mænd på Birkevænget, som passede på beskrivelsen af de to røvere. Den ene røver bar dametaske, som passede på beskrivelsen af den taske som blev frarøvet forurettede. De to unge mænd, en 15-årig fra Køge og en 18-årig fra Herfølge, blev anholdt og sigtet for røveri.

Den forurettede fulgtes med nogle venner ad Jersie Strandvej mod Køge. Vennerne gik nogle hundrede meter foran den 17-årige, som gik alene på fortovet. Da han kom forbi Dansk Kennel Klubs grund, kom to unge mænd ud fra grunden og direkte hen til forurettede med en truende attitude. Den 17-årig blev tildelt slag i ansigtet og bedt om at aflevere tasken. Da røverne havde fået tasken stak de af fra stedet og forurettedes ven ringede straks 112. Tasken som blev frarøvet ham, var en den 17-årige holdt for sin veninde, som cyklede længere fremme. Den 17-årige blev skadestueundersøgt efter episoden, men slap fra overfaldet med knubs.
Kl. 02:28 anmeldte en 58-årig mand, at han omkring kl. 01.55 var blevet overfaldet i tunellen på Tåstrupvej ved Maglekæret i Solrød Strand. Den 58-årige blev slået i ansigtet, så han faldt om. Han opdagede efterfølgende, at han var blevet frataget sine hævekort, sygesikringsbevis og husnøgle. Den 58-årige opsøgte en bekendt og fik hjælp til at ringe til politiet. Han blev efterfølgende tilset på skadestuen, men var ikke kommet alvorligt til skade. Politiet fandt den 58-åriges kort og nøgler på den 15-årige unge mand, som blev anholdt i forbindelse med røveriet på Jersie Strandvej.

De to anholdte blev sigtet for røveriet mod den 58-årige, og blev kørt til politistationen til afhøring og sagsbehandling. Den 15-åriges værger og de sociale myndigheder blev orienteret om sagen. Lørdag morgen vurderede politiets jurister sagen, og det blev besluttet at fremstille den 15-årige unge mand i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling. Ud fra sagens oplysninger fremstod det, at han var ophavsmand til de røveriske overfald, og han var desuden bare seks dage tidligere, blev idømt en betinget dom for vold med henvisning til ungdomskriminalitetsnævnet. Den 18-årige mand blev løsladt, men er fortsat sigtet i sagen. Retten i Roskilde besluttede at varetægtsfængsle den 15-årige frem til 30. januar 2020.


Uddrag af Midt- og Vestsjællands Politis døgnrapport fra fredag 10/01 til lørdag 11/01.


Flere artikler

Mange mennesker og biler i kalkgraven, Silovej, Karlstrup

10-08-2020
Fra over middag og til først på aftenen var der flere anmeldelser om, at mange mennesker samlet for at nyde det gode vejr i Karlstrup Kalkgrav, hvilket medførte trafikale problemer og høj musik.

Cyklist væltede ved vigepligtsuheld – Brændemosevej, Karlstrup

10-08-2020
Kl. 18:56 skete et uheld, da en varebil, der kørte ad Brændemosevej kørte ud fra en indkørsel og ud foran et cykelfelt på i alt ni cykelryttere.

Brand i oliefyr – Yderholmvej, Solrød Strand

03-08-2020
Kl. 01:19 rykkede brandvæsnet og politiet ud til brand i et oliefyr.

Teenagere opholdt sig i børneafdelingen – Solrød Center

30-07-2020
Kl. 18:15 gik en patrulje fra politiets forebyggelsesafdeling en tur på biblioteket, hvor politiet i børneafdelingen traf seks teenage-drenge i alderen 13-18 år fra Solrød Strand, Havdrup og Karise.

Narkokørsel – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde

30-07-2020
Kl. 10:35 bemærkede en patrulje i motorvejens nordgående spor en bilist, der ved synet af patruljebilen umotiveret bremsede op og over en lang strækning uden grund kørte meget langsommere bag en lastbil.

Humanitær eftersøgning – Gl. Havdrup, Havdrup

30-07-2020
Kl. 07:08 fik politiet en henvendelse fra pårørende til en 81-årig mand fra Gl. Havdrup, idet han nu var væk fra sin bopæl og ikke var set siden kl. ca. 05:00.

Færdselsuheld – Solrød Byvej / Tåstrupvej, Solrød Strand

30-07-2020
Kl. 06:51 mandag morgen var det sket et færdselsuheld i det lysregulerede vejkryds, så politiet rykkede ud til de to parter, der var impliceret.

Forsøg på tyveri fra lastbil – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde

27-07-2020
Kl. 02:21 anmeldte en udenlandsk lastbilchauffør via personalet på tankstationen, at han sov i sin udenlandske lastbil på rastepladsen i det nordgående spor på motorvejen, da han kl. ca. 01:00 var blevet vækket af en person, der forsøgte at komme ind i førerkabinen.

Tyverier fra parkerede køretøjer – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde

27-07-2020
Kl. 07:33 fik politiet den første af i alt tre anmeldelser om tyveri eller forsøg herpå fra køretøjer, der i løbet af natten havde været parkeret på rasteplads Karlslunde i det nordgående spor på Køge Bugt Motorvejen.

Færdselsuheld / narkokørsel – Silovej, Karlslunde

27-07-2020
Kl. 12:54 mistede en 21-årig mand fra Solrød Strand herredømmet over en personbil i en blød kurve, så han påkørte en kantsten og et gelænder, så bilen efterfølgende væltede om på taget.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online