Tag din søvn til nye højder med en elevationsseng

14. december 2019Der er rigtig mange gode grunde til at vælge en elevationsseng. Det er en utrolig luksus at kunne give dig selv en vinkel på sengen, hvor du har ryggen længere oppe, når du går gennem din aftenlæsning. Alternativet er et forsøg på at være pudearkitekt, men det bliver sjældent helt så godt, som man gerne vil have, det skal være. Senge med elevation er derudover rigtig gode til gravide kvinder, fordi deres ekstra muligheder for støtte giver langt bedre komfort, når du skal sove, hvis du er gravid.

Gode til gravide kvinder
Der er ikke meget, der er mere magisk end at bringe et nyt barn til verden. Og selvom du har den gravide glød, så er det nok de færreste kvinder, der ikke oplever noget ubehag i forbindelse med graviditeten. Det ubehag forekommer oftest i sengen, fordi vand i benene og halsbrand er nogle af de ting, der tit følger med graviditeten. Den rigtige seng kan dog modarbejde de ubehagelige symptomer, så du kan koncentrere dig om, at du snart sætter nyt liv i verden. Det handler om at hæve hovedet og benene en smule. En elevationsseng gør det nemt for dig at hæve hovedet og benene lidt, og så bliver det også nemmere at amme i sengen, når den lille er kommet til verden.

Fast søvn
Det er de færreste, der ved, hvor vigtigt det er med de rigtige fjedre i sengen. De er nemlig noget af det mest afgørende for, om du får den gode nattesøvn, du har brug for. Når du skal afgøre, hvilke fjedre, der passer bedst til dig, handler det meget om din kropsvægt. Fjedrene er nemlig designet til bedst at passe til forskellige kropsvægte. Det er både antallet og typen af fjedre, der er afgørende. Hvis du kan lide en fast seng, skal du have flere, mere faste fjedre.

ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online