Kampreferat Ikast - SSB 2

12. december 2019

Sæsonens nok tidligste holdkamp stod for døren, lørdag d. 7. december. Kl. 11:00 lød startfløjtet til SSB 2´s utroligt vigtige holdkamp, på den jyske hede imod Ikast. Dagen startede med mødetid i Solrød kl. 6:45, som bl.a. for holdets ene herresingle, Talar Laa, betød at vækkeuret ringede kl. 4:00 i Holbæk. Derefter fulgt af en lang tur til Ikast.

Første runde på de to mixer og første damesingle. En runde, som desværre for SSB, viste sig at have stor betydning for kampen. For da Ikast bringer sig selv i front med 3-0, fik de endnu mere selvtillid og tro på tingene, sammen med at SSB’s hold kom ind i en dårlig stime. Det blev kæmpet og kæmpet, fra begge sider af nettet og bestemt også udenfor banen. De to mixer, rammer desværre ikke det niveau, vi ved at de kan, og Frederikke tabte i 3 lange sæt, mod Ikast’s velspillende Indoneser.


2. runde bestod af den resterende damesingle med Sarah samt de to herresingler, Jacob og Talar. Desværre led holdet samme skæbne, ved at tabe alle disse tre kampe. Talar spiller forrygende i starten af begge sæt, men desværre indhenter Ikast’s herresingle ham i begge sæt, og snupper kampen lige for næsen af Talar. Øv! Sarah og Jacob fighter begge på bedste vis, men desværre heller ikke nok.

Kampen står 6-0 til hjemmeholdet, som har vinden i ryggen og ser ud til at spille op til deres topniveau på samtlige pladser.
SSB’s holdleder Thomas, bruger masser af krudt på at minde sine spillere om, at samtlige kampe i det nye system tæller ét point, så hver kamp altså kan få en stor og afgørende betydning. Så til 3 runde går SSB’s damedouble og herredoubler på banen, og kæmper som der sjældent er blevet kæmpet før. Damedoublen med Johanna og Elisa, viser sig at blive en sand gyser, som de desværre taber tæt i 3 sæt, og stillingen er nu 7-0.
Begge herredoubler går i 3 sæt, og et muligt nederlag på 9-0 er i sigte, men endelig får SSB en smule held med sig, da første herredouble med Jacob og Emil, kæmper en snæver 3 sæt sejr i hus, hvor moralen og viljen, var bedre en spillet.
SSB’s 2. HD med hallens mest rutinerede spillere i form af Theo og Theis, hiver den stensikker hjem til sidst, og der bliver pyntet på resultatet og det ender med 7-2.
Langt fra et resultat som var tilfredsstillende for hele holdet, men vi kommer stærkt igen til de næste 2 hjemmekampe.

Kampens spiller blev Theo, hvilket ikke overraskede ham, da han hurtigt selv pointerer, at han jo var den eneste SSB’er som ikke tabte en kamp i Ikast.

Referat af Emil Hybel


Kilde: Solrød Strand Badmintonklub


Flere artikler

Succes ved Brøndby SWIM cup

23-01-2020
Flotte tider - kravtidsopnåelser og mange svømmere på præmieskammelen. Stævnet viste at vi som svømmeklub ikke kun udvikler os i toppen, men at bredden også er godt på vej.

Solrød FC afholder Mikrofodboldskole i maj måned

23-01-2020
Så er vi igen klar med Mikrofodboldskolen 16-17 maj i Solrød - deltag med mor, far eller storebror.

SSB i finalen ved Indonesia Masters

20-01-2020
Desværre lykkedes det ikke for Maiken Fruergaard at vinde Indonesia Masters. Sammen med Sara Thygesen spillede hun ellers en fremragende og yderst velspillet finale over 80 min mod de indonesiske hjemmebanefavoritter.

Flotte ungdoms resultater

20-01-2020
Der er spillet eliterække turneringer rundt om i landet. Her har der været flere flotte præstationer fra Solrød Strand Badmintonklubs spillere.

Senior opstart - Havdrup Fodbold

20-01-2020
Efter en lang sæsonpause, starter seniorholdene igen op, med første samling lørdag 25. januar 2020.

Svømmetræner (deltid) til Solrød Svømmeklubs konkurrenceafdeling søges

16-01-2020
Konkurrencesvømningen i SSK er under stor udvikling, og klubben søger en engageret og dygtig træner, der i samarbejde med det øvrige trænerteam og under ledelse af cheftræner Henrik Hartvig-Olsen, kan bidrage til at løfte niveauet yderligere for konkurrencesvømningen i SSK.

Gymnastikopvisning 2020

13-01-2020
Sæt allerede nu kryds i kalenderen til årets opvisning, lørdag d. 21. marts 2020 fra kl. 11:00-17:30.

Natminton i Solrød

13-01-2020
Lige før jul blev lyset slukket i Hal A, og så skulle der ellers spilles badminton! Et par forældre havde arrangeret Natminton for et par af træningsholdene - og de havde nogle fantastiske, sjove timer med selvlysende streger og bolde.

ÅRETS BADMINTONSPILLER 2019

13-01-2020
Det er tre fremragende bud på ÅRETS BADMINTONSPILLER 2019, som Badminton Danmark har nomineret. Alle tre med flotte præstationer i det forgangne år. Vi har dog vores favorit - hvad med jer? I kan være med til at hjælpe hende på vej. Klik på linket og giv vores egen, dygtige Mia din stemme.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrev



solrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online