Børnefri hygge med vennerne

10. december 2019

Er din hverdag tilrettet dine børns behov? Så kan det måske være svært at finde tid til dig selv, men det er ikke desto mindre vigtigt, at du også husker at forkæle dig selv engang imellem. Det kan blandt andet være med en voksenaften, hvor du plejer forholdet til dine gode venner, mens børnene enten er lagt i seng eller ikke er hjemme. På sådan en aften kan du nemlig være dig selv på en anden måde, end du kan i hverdagen.Til sådan en venneaften er det godt at have noget at foretage sig. Selvfølgelig er det vidt forskelligt, hvad man kan lide at lave med sine venner, men vi giver her et forslag til en god aften, som plejer at gå rent ind. Den inkluderer blandt andet, at du skal finde nogle gode opskrifter på drinks og lære de officielle texas holdem regler.

Nyd en god cocktail
For mange er der én ingrediens, som er tæt forbundet med hygge med vennerne, nemlig cocktails. Cocktails er med til at løsne stemningen og skabe en hyggelig atmosfære, og så smager de tilmed rigtig godt. Hvis du eller dine venner ikke drikker alkohol er det ikke noget problem. I så fald kan du i stedet lave mocktails, som er den alkoholfrie version af en cocktail.At servere drinks er desuden en god mulighed for at imponere dine gæster. At lave en god drink er hverken svært eller tidskrævende, men giver gæsterne en følelse af, at du har tænkt på, at de skal have det godt. Hvis du mangler lidt inspiration til, hvordan du laver en god drink, kan du for eksempel læse denne artikel, der giver opskrifter på enkle, men lækre cocktails. Husk dog at passe på jer selv, hvis I begiver jer videre ud i nattelivet.

Lær de officielle texas holdem regler
En anden ting, som er god til at sætte gang i hyggen, er et spil poker. Poker er et rigtigt voksenspil, som findes i flere varianter, men de regler, som de fleste nok kender, er texas holdem regler. Forskellen på texas holdem regler og reglerne i for eksempel 5 card draw, som er en anden pokervariant, er blandt andet antallet af kort, man har på hånden i forhold til de kort, der ligger på bordet. Fælles for de forskellige varianter er naturligvis, at det gælder om at sidde med de bedste kort.Texas holdem regler er relativt nemme at lære, også selvom man aldrig har spillet det før. Efter en prøverunde er alle inde i spillet, og så gælder det bare om at have det bedste pokerfjæs. Man kan både vælge at spille om mindre pengebeløb eller bare for sjov. Det vigtigste er dog, at du og dine venner hygger jer med det.

Slip hæmningerne
Når man har børn, går hverdagen meget på deres præmisser. Det betyder blandt andet, at man lægger låg på sit sprogbrug foran børnene, både i forhold til de ord, man bruger, og de emner, man diskuterer. Derfor kan det være befriende at slippe hæmningerne en smule, når de små ikke hører på. Ved at følge vores to andre forslag, kommer det uden tvivl til at ske.Det kan dog også være, at du og dine venner har andre ting, som I betegner som kvalitetstid, der er med til at løsne for alle de personlige behov, som der ikke er plads til i hverdagens jag. Lige meget hvad I vælger at lave, kan det dog være med til at give lidt ekstra energi, når du vender tilbage til hverdagen.ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online