Lær dig selv at koble af

2. december 2019
Hvis du har en hverdag, hvor du godt kan komme til at føle dig presset, fordi du skal nå alt muligt, er det vigtigt at koble af en gang imellem. Hvis du giver dig selv lov til at holde pauser, vil du også lettere kunne overskue din hverdag, fordi du får tid til at lade lidt op i ny og næ. Hvis du er dårlig til at gøre det, skal du lære dig selv at gøre det. Der er nemlig ingen, der har godt af at køre rundt i fuld fart konstant.

Bliv bedre til at sige nej
Hvis du har en følelse af, at du er presset, kan det godt være fordi, du føler, at du skal nå alting på samme tid. Hvis du har en tendens til at sige ja til nogle aftaler, selvom de egentlig gør dit program endnu mere presset, skal du lære dig selv at sige nej til nogle af aftalerne. Det er ikke altid fedt at skulle sige nej, men det er bedre end at gå helt ned med flaget i værste tilfælde.

Giv dig selv lov
Når du endelig beslutter dig for at koble af, er det også vigtigt, at du faktisk giver dig selv lov. Hvis du stadigvæk tænker på huslige pligter, arbejde og deadlines, vil du ikke slappe af eller få nogen fornyet energi. Derfor er du nødt til at lægge alle den slags tanker væk, når du endelig vælger at trække stikket lidt.

Hvordan skal du koble af?
Men hvad skal du så helt konkret gøre, når du gerne vil give dig selv en pause? Du kan vælge at forkæle dig selv på en eller anden måde. Det er meget individuelt, men du skal bare lave noget, som du nyder. Det kan være alt lige fra at gå en lang tur til at shoppe hos Lovebuddy.ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online