Lokal it-virksomhed med succes inviterede borgmesteren på besøg

28. november 2019

Solrødvirksomheden Genia, der har modtaget erhvervsprisen ´Succesvirksomhed 2019´, inviterede borgmester Niels Hörup på en rundtur i lokalerne på Nordmarksvej.

For snart fem år siden flyttede Kristian Hansen sin it-virksomhed fra et større kontorhotel tæt på København ud blandt marker og hestefolde på Nordmarksvej i Solrød. I den fint moderniserede driftsbygning, som engang tilhørte et gammelt gartneri, skaber den 11 mand store virksomhed med navnet Genia flotte vækstresultater år efter år.

Solrødvirksomheden, som lever af at levere it-konsulent og hosting ydelser, er to gange blevet kåret som gazelle af dagbladet Børsen og har i år modtaget erhvervsprisen ’Succesvirksomhed 2019’ fra Spar Nord og revisionsfirmaet BDO. Prisen gives som en anerkendelse til de virksomheder, som kontinuerligt lykkes med at skabe vækst og stærke finansielle resultater.


Da borgmester Niels Hörup forleden var på besøg hos den succesfulde solrødvirksomhed kvitterede han for de flotte resultater og fortalte samtidig om, hvordan Solrød Kommune kan hjælpe lokale virksomheder.

”Jeg sætter stor pris på at få lov til at stikke hovedet indenfor hos vores lokale virksomheder og få et indblik i deres hverdag og i dette tilfælde også lykønske med priserne,” siger borgmesteren og fortsætter:

”Det giver samtidig mulighed for at fortælle om kommunens erhvervsservice, hvor lokale virksomheder ved hjælp af Erhvervshus Sjælland kan få gavn af en lang række tilbud. Det gælder fx både hjælp til rekruttering i samarbejde med jobcenteret, tilbud om konkrete forløb inden for forretningsudvikling samt hjælp til salg og digitalisering.”

Uddanner egne talenter
Den succesfulde it-virksomhed har ikke kun vind i sejlene, når det gælder virksomhedens produkter, også når det gælder uddannelse og fastholdelse af unge talenter, har Genia medvind.

”Vores kunder forventer meget af os, og der er meget fart på i branchen. Vi har egentlig arbejde til to mand mere, men det kan være en udfordring at finde de rette medarbejdere. Så nu uddanner vi selv unge talenter. Det er en stor investering tidsmæssigt og økonomisk, men det er investeringen værd, fordi vi ender med at få dygtige og loyale medarbejdere, som kender virksomheden til bunds og bidrager til at skabe vores flotte resultater,” siger Kristian Hansen, som også håber på at udvide kundeskaren til andre lokale virksomheder.

Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

Ny daginstitution i Solrød Kommune er åbnet

28-09-2020
Den nye integrerede daginstitution Eventyrhaven i Havdrup slog mandag morgen dørene op til spændte børn.

Nye besøgsrestriktioner: Kun den nærmeste pårørende kan besøge indendørs på Plejecenter Christians Have

28-09-2020
Styrelsen for Patientsikkerhed har udstedt midlertidige restriktioner for Plejecenter Christians Have, der gør, at det kun er tilladt for den nærmeste pårørende fortsat at besøge beboere indendørs. Alle andre besøg skal finde sted udendørs.

Onlinekursus: Få gratis hjælp til stresshåndtering

28-09-2020
Hvis du oplever begyndende tegn på stress eller psykisk mistrivsel, har du mulighed for at få hjælp ved at deltage i onlinekurset: Åben og Rolig Online.

Borgmester: Stigende Covid-19-smittetal betyder desværre nye tiltag

28-09-2020
Det stigende antal coronasmittede i Solrød Kommune får nu borgmester Niels Hörup til at række ud mod kommunens ungdom med en appel om at gøre, hvad de kan for at bekæmpe virussen. Samtidig har Styrelsen for Patientsikkerhed udstedt midlertidige restriktioner om, at besøg på Plejecenter Christians Have skal finde sted udendørs.

Fem nye statsborgere blev fejret i Solrød Kommune

28-09-2020
Torsdag den 24. september blev der afholdt grundlovsceremoni på Solrød Rådhus, hvor det traditionelle håndtryk var erstattet af en coronavenlig albuehilsen.

Vil du gøre en forskel for blinde og svagtseende?

24-09-2020
Solrød Greve Lydavis mangler frivillige indlæsere

Barselscafé med Babymassage

24-09-2020
Invitation til barselscafé med babymassage

Kom og hør om arbejdet som dagplejer

24-09-2020
Overvejer du at blive dagplejer? Så kan du nu kigge forbi dagplejekontoret og høre nærmere.

Har du brug for hjælp og støtte i din sorg?

24-09-2020
Er du over 65 år, og har du mistet din ægtefælle eller samlever? Så tilbyder Solrød kommune dig nu at deltage i en støttegruppe med ligestillede. Er du over 65 år og har mistet andre, som er tæt på dig, så tilbyder Solrød Kommune dig en eller flere sorgstøttesamtaler.

F for Får workshop

21-09-2020
F for Får dag Lørdag d. 10. oktober


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online