SF Pressemeddelelse budget 2020

7. november 2019

Pressemeddelelse SF Solrød i forbindelse med budget 2020

Pressemeddelelse
SF Solrød har afholdt bestyrelsesmøde, hvor dette års budgetforhandlinger og endelige aftale blev evalueret.

Vi kan konstatere, at vi fik en del af vores ønsker igennem. Derfor accepterer bestyrelsen dette års budgetresultat. Ingen nedskæringer, bedre forhold for nogle borgere – store som små – og uændret skattetryk.

Bestyrelsen bemærker, at den politiske proces er meget styret af det adm. oplæg, og levner ikke voldsom meget plads til politisk ageren. Det ville være ønskeligt, at byrådet diskuterer dette forhold. SF savner større råderum for politisk stillingtagen.
Et af de politiske pejlemærker, som hele byrådet har vedtaget hedder: ”Åbenhed og inddragelse af borgere og erhvervsliv”.

Dette udmøntes bl.a. i borgermøder. Dem har vi haft nogle stykker af i år. Ofte kan man som borger gå derfra med en følelse af, at der bliver lyttet, men det kan være svært at se, hvilken indflydelse, der reelt er opnået. Ofte bliver møderne afholdt, så det får karakter af infomøder. Det er svært at få øje på den aktive demokratiske proces.

Byrådet bør eksperimentere meget mere med form og indhold, så der kan aflejres større tilfredshed blandt almindelige borgere.

Marianne Svane
Formand
SF-Solrød

Yderligere oplysninger: Henrik T. Larsen tlf.: 81 73 72 02


Flere artikler

Luften vi indånder

14-11-2019
Luft er ikke det rene luft. Skadelige partikler og gasser i atmosfæren påvirker vores helbred og gør mange syge. Hør en kemiker og en læge fortælle om kilder til luftforurening og hvordan forskellige stoffer indvirker på vores miljø, klima og helbred. Lektor i analyse- og atmosfærekemi Marianne Glasius, Institut for Kemi, Aarhus Universitet og professor i miljømedicin Torben Sigsgaard, Institut for Folkesundhed, Aarhus Universitet.

Juletræstænding 29. november i Solrød Center

14-11-2019
Når juletræerne tændes i Solrød Center ved vi, at julen for alvor er i gang. Traditionen tro tænder borgmester Niels Hörup de 3 store juletræer. Niels Hörup hentes i julekanen ved rådhuset. kl 16:45.

Musikskolen og Uglegårdsskolen i digitalt samspil

14-11-2019
I efterårssæsonen har Solrøds Kommunale Musikskole kørt et samarbejdsprojekt med Uglegårdsskolen. Her gennemgik alle 4. klasser et ni-ugers forløb med samspil og computermusik.

Lille Spektakel – Stort Mirakel

14-11-2019
Gårdnissen Johannes får nye naboer i form af en festlig cirkus-musse-familie. Mussemor venter sig og den sky enspænder-nisse bliver sat til at passe ungerne, da miraklet skal ske..

Besøg Bamsehospitalet

14-11-2019
Har din bamse klemt sin pote eller har dit tøjdyr ondt i maven? Så tag din bamse med til et besøg på Bamsehospitalet.

Videnscafé om de sociale mediers skyggesider

11-11-2019
Forfatter Benjamin Lamberth Fortæller Om Sin Roman Datahelten. Kom med på tur gennem den globale digitale slagmark, hvor IT-giganterne slås om vores opmærksomhed og information med grusomme konsekvenser for almindelige mennesker, der kommer i klemme i datakrigen.

Farvel Rod - Hej Frihed

11-11-2019
Er du træt af rod, uorden og evindelig oprydning? Når liv leves sætter det sine spor, men når du går hjem efter dette foredrag, er det slut med at rydde op - for altid.

Shop lokalt til BLACK FRIDAY

11-11-2019
BLACK FRIDAY – fredag d. 29. november! ÅBENT kl. 9:30–20:00. Shop dine BLACK FRIADY tilbud lokalt!

Solrød Comets sparer op til USA tur

11-11-2019
Vi har tidligere lavet et opslag om, at vi er ved at samle penge ind til vores USA tur næste sommer. Vi har nu valgt også at oprette en kickstarter kampagne, da rejsen og deltagelse på basketball camps er dyre, og vi håber, at du vil være villig og i stand til at støtte os.

Mørkesti og solskinsdryp

11-11-2019
"Mørkesti og Solskinsdryp" for de 1-6 årige og deres voksne er en helhedsoplevelse af tre kunstarter; teater, musik og billedkunst.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online