Styregruppen i Hemingway Club Solrød modtog årets Frivillighedspris

7. november 2019

De mange ildsjæle i Solrød Kommune blev mandag aften hædret for deres indsats ved årets Frivillighedsaften, hvor også Frivillighedsprisen blev overrakt.

I Aktivitets- og Frivilligcenteret var der pyntet fint op med balloner, og ved scenen var der pustet tre flotte sølvfarvede bogstavballoner op, der tilsammen stavede ordet ’tak’. Netop det ord var omdrejningspunktet for aftenen. Mandag aften blev alle frivillige ildsjæle i Solrød Kommune takket og hædret for deres flotte indsats.

Der var snak langs alle borde og god stemning, da der blev budt velkommen til årets Frivillighedsaften. I velkomsten blev der lagt vægt på, at der i Solrød Kommune i 2019 har været ekstra fokus på den frivillige indsats.


”2019 har været et godt og spændende år for frivilligt socialt arbejde i Solrød Kommune, hvor vi blandt andet har udviklet en ny politik for frivilligt socialt arbejde, så vi sætter mere fokus på, at vi i fællesskab kan gøre Solrød Kommune til det bedste sted at leve og bo,” sagde udvalgsformand Ivar Haugaard-Hansen, og fortsatte:

”Det er blandt andet derfor, at vi afholder dialogmøder mellem repræsentanter fra kommunen og de frivillige ildsjæle. Samarbejdet mellem Solrød Kommune og de frivillige er en høj og vigtig prioritet,” sagde Ivar Haugaard-Hansen.

Efter velkomsten blev der i den grad grint og smilet, da Bertel Abildgaard trådte på scenen og sørgede for god musik og komik til aftenens mange gæster. Herefter var det tid til at præsentere og hylde de 10 indstillinger til Frivillighedsprisen, som alle yder en stor indsats i Solrød Kommune.

Efter en kort pause med kaffe og kage blev spændingen forløs, og det blev afsløret, at Styregruppen i Hemingway Club Solrød er årets modtagere af Frivillighedsprisen, som blev overrakt af borgmester Niels Hörup.

”Styregruppen har formået at samle og aktivere voksne, modne mænd med deres klub, har skabt positiv opmærksomhed om det frivillige sociale arbejde og været et positivt eksempel til efterlevelse for andre frivillige. I har i den grad fortjent at blive hyldet og fejret for jeres arbejde,” sagde borgmester Niels Hörup.

Hemingway Club Solrød har haft stor succes og er i stor vækst, og nu er klubben blevet så populær, at der arbejdes på at starte endnu en Hemingway Club i Solrød Kommune.

”Det fortæller i den grad noget om behovet for et sådan frivilligt initiativ, hvor fællesskabet og det sociale element er i centrum. I har skabt et socialt netværk med nære relationer, hvor det er muligt at dele personlige tanker med andre mænd og have en god, åben mandesnak,” sagde borgmester Niels Hörup til årets prismodtager.

Fakta:

Byrådet i Solrød Kommune indstiftede i 2009 Frivillighedsprisen, og den gives som påskønnelse af en person, forening, organisation eller institution, der har gjort en særlig indsats for det frivillige sociale arbejde i Solrød Kommune. Det er Social-, sundheds- og fritidsudvalget, der på baggrund af indstillinger udvælger prismodtageren. Ud over anerkendelse følger der 7.000 kr. med.

Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

Hjælp til familier med rod i økonomien i Solrød Kommune

17-02-2020
Økonomisk rådgivning i Solrød

19 nye træer slår rødder i Solrød Kommune

17-02-2020
Lørdag plantede Solrød Byråd de sidste to ud af 19 træer

Nu bliver Solrød skønnere: 400.000 kr. deles ud

17-02-2020
Rekreative områder med "vild dansk natur", et nyt indbydende samlingssted ved Jersie Station samt grønne fællesarealer ved Trylleskov Strand – midlerne i Solrød Kommunes forskønnelsespulje er nu fordelt.

Tilmeldingen er åbnet til årets juniormedhjælpere

13-02-2020
Er du dreng og fyldt 15 år, så kan du tage en uddannelse som Juniormedhjælper gennem UngSolrød. Uddannelsen giver dig mulighed for at få et tidsbegrænset fritidsjob i en børneinstitution i Solrød Kommune i op til 48 timer. Udover nye kompetencer får du et diplom, som du kan bruge til at søge job og uddannelse i fremtiden.

Få svar på alle dine affaldsspørgsmål

13-02-2020
Kom forbi Solrød Kommunes ´Affaldscafé´ og få svar på alle dine spørgsmål om den nye affaldsordning.

Åben Konsultation i Børn og Unge Rådgivningen

10-02-2020
Der afholdes Åben Konsultation i Børn og Unge Rådgivningen på Højagervænget 35, onsdag den 19. februar 2020 kl. 12:00-14:00.

Spørgsmål og svar om ansøgning fra Solrød Bioenergi ApS

10-02-2020
Solrød Kommune har udarbejdet et spørgsmål/svar-ark om et eventuelt nyt biogasanlæg.

Byrødder planter træer og fejrer Solrød Kommunes 50 års jubilæum

10-02-2020
Som en markering af Solrød Kommunes 50 års jubilæum den 1. april har byrådet besluttet, at der skal plantes 19 træer.

Nyt projekt skal vække læselysten hos SFO-børn

06-02-2020
Solrød Bibliotek og Kulturhus har fået tildelt en kvart million kroner, som skal bruges til at vække læselysten hos børn.

Vi vil fejre Solrød Kommune og har brug for din hjælp

03-02-2020
Onsdag d. 1. april har Solrød Kommune 50 års jubilæum og det skal fejres med en stor fotoudstilling af Solrøddernes liv gennem de sidste 50 år.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online