Kørsel i frakendelsestiden – bil beslaglagt – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde

31. oktober 2019

Kl. 13:00 ønskede en civil politipatrulje at kontrollere en personbil og dens fører, idet patruljen havde konstateret, at bilens kvindelige ejer af bilen var frakendt kørekortet.

Bilisten, der kørte i nordlig retning på motorvejen, blev standset på en rasteplads, hvor patruljen tog kontakt til den kvindelige fører, som havde to mandlige passagerer med i bilen. Føreren oplyste at have glemt sit kørekort, hvorfor politiet sigtede hende for den overtrædelse af færdselsloven. I den forbindelse fik politiet oplyst navn og fødselsdato mv. på en kvinde, hvis identitet efterfølgende blev kontrolleret. Da der var uoverensstemmelse mellem nogle data på den oplyste kvinde og føreren i bilen, måtte føreren til sidst erkende, at hun havde oplyst falske identitet for at slippe for en straffesag og herved udsat en anden uskyldig for at få en bøde for et glemt kørekort. Føreren var reelt en 21-årig kvinde fra Vissenbjerg, som var frakendt kørekortet. Hun blev derfor præsenteret for den overtrædelse af færdselsloven samt sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om at oplyse falsk identitet, så en uskyldig risikerede at blive straffet. Ved nærmere kontrol af den 21-åriges personlige forhold kunne politiet konstatere, at hun inden for de seneste tre år allerede var blevet afsløret fire gange for at køre bil uden kørekort. Derfor beslaglagde politiet hendes personbil med henblik på senere konfiskation, hvilket hun ønskede, at en dommer skulle se nærmere på politiets hjemmel til. Den 21-årige vil senere blive indkaldt til et retsmøde, når sagerne mod hende skal afgøres, og de tre i bilen måtte nu finde en anden måde at transportere sig videre på bagefter.
Uddrag af Midt- og Vestsjællands Politis døgnrapport fra tirsdag 29/10 til onsdag 30/10.


Flere artikler

Færdselsuheld og uro på skadestuen– Hjortens Kvarter, Lille-Skensved

24-02-2020
Kl. 01:27 skete et uheld i det mørke våde vejr, da en 20-årig mand fra Vordingborg kørte ad Gemsevej, hvor han skulle sving til venstre ad Stenbukvej. I forbindelse med svingningen blev den 20-årig ramt af en bagfrakommende bil, som foretog en overhaling i det samme.

Indbrudstyv opdaget – Vestre Grænsevej, Solrød Strand

24-02-2020
Kl. 21:07 slog en opmærksom, 62-årig kvinde fra Solrød Strand alarm, idet hun kunne se en fremmed mand i en villa, hvor hun vidste, at beboerne ikke var hjemme.

Narkobilist forsøgte at køre fra politiet mv. – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde

20-02-2020
Kl. 00:42 fik politiet kontakt til en personbil i det nordgående spor på motorvejen. Da føreren blev bedt om at standse, satte føreren hastigheden op for at køre fra politiet.

Hund bed forbipasserende – Ølbycenter, Ølby

17-02-2020
Kl. 15:52 anmeldte en 42-årig mand fra Køge, at han netop var blevet bidt af en mindre sort hund, som stod bundet foran et supermarked.

Færdselsuheld – Køge Bugt Motorvejen, Solrød Strand

17-02-2020
Kl. 07:32 stødte to biler sammen på motorvejen, da en bil i 3. vognbane kom i slinger i det våde vejr og stødte sammen med en bil, som kørte i 4. vognbane, så den ramte autoværnet og standsede.

Visitationszone i Køge forlænges

13-02-2020
Det vurderes fortsat, at der er en verserende konflikt mellem kriminelle grupperinger i Køge. Visitationszonen forlænges derfor i 14 dage.

Færdselsuheld – Køge Bugt Motorvejen, Solrød Strand

13-02-2020
Kl. 07:32 stødte to biler sammen på motorvejen, da en bil i 3. vognbane kom i slinger i det våde vejr og stødte sammen med en bil, som kørte i 4. vognbane, så den ramte autoværnet og standsede.

Dømt for groft bedrageri mod 8.000 forbrugere i konkurrence på nettet

10-02-2020
En 24-årig mand fra Greve har fået en dom for groft bedrageri ved at lave konkurrencer på nettet, som udlovede store præmier mod en betaling på fem kroner. Forbrugerne endte i stedet med at blive tilmeldt et dyrt abonnement til en datingside.

Hastighedsovertrædelse – Køge Bugt Motorvejen, Solrød Strand

10-02-2020
Kl. 12:50 standsede en patrulje en bil, ført af en 50-årig mand fra Helsingør, som patruljen forinden havde målt til at køre mindst 161 km/t på en strækning, hvor der er hastighedsbegrænsning på 110 km/t.

Frakendt fører i uheld – Roskildevej/ Yderholmvej, Solrød

06-02-2020
Kl. 15:35 skete et sammenstød i krydset, da en personbil kørte op bag i en varebil, som holdt for rødt lys i krydset.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online