Nyt svømning voksenhold - vandskræk/nybegynder

24. oktober 2019

Nogen har måske set programmet "Havfruer på dybt vand", og måske nu selv fået lysten til at komme til livs med sin vandskræk eller blot kommet i tanke om, at det kunne nu være godt at lære at svømme.

Nogen har måske også set vores opslag i foråret - og hvilket en succes det var. Vi har i dag 2 fyldte hold, men stadig efterspørgelse på ledige pladser. Det har vi nu gjort noget ved, og har fundet plads til endnu et hold. Det er tirsdag aften fra 19.30-20.15

Så hvorfor ikke komme igang....

"Ja ja" tænker du så - "bassinet er dybt og vandet er koldt og jeg ved ikke hvordan jeg lige kommer i gang....."
Men men siger vi så, der er dårlige undskyldninger, og nu giver vi netop dig - som har vandskræk eller blot ikke har lært at svømme endnu - en chance.

Hver tirsdag aften fra 19.30 - 20.15 giver vi dig nu chancen for at komme ned og lære noget. Vores 2 dygtige instruktører står klar til at modtage dig i vores dejlige øvebassin. Bassinet er 90 cm i den ene ende og 120 i den anden, så du kan bunde hele tiden. Vores øvebassin er 31 grader varmt, så det har en behagelig temperatur så du ikke fryser.


Så tænker du.... "Det koster nok en masse", men her kan vi så glæde dig med at vi tirsdag den 29. oktober og tirsdag den 5. november er det gratis at prøve det af. Herefter koster holder 1.100,- for resten af sæsonen - hvilket er helt frem til medio/ultimo juni 2020. Vær dog opmærksom på, at der er begrænset pladser på holdet, så vil du sikre dig en plads, kan vi anbefale at du allerede nu tilmelder dig en af de ledige pladser, og derved er garanteret plads til at fortsætte. Skulle du efter en svømmegang eller to fortryde (hvilket vi ikke forventer), afmelder vi og refundere betalingen (altså inden for de første 14 dage du er tilmeldt)

Hvis det nu har fanget din interesse, så er der faktisk ikke noget der holder dig tilbage. Du skal ikke gøre andet de to tirsdage, end at dukke op kl. 19.30 i Solrød Svømmehal - vi er klar til at modtage dig.

Kilde: Solrød Svømmeklub


Flere artikler

Mia Blichfeldt og Maiken Fruergaard vinder Europameterskabet for kvindelandshold

17-02-2020
Kæmpe tillykke til de to SSB´er og resten af holdet.

Europamesterskab for U15 spillere

17-02-2020
Maria og William leverer begge flotte præstationer og går helt til tops ved det officielle EM I Frankrig for U15 spillere.

Solrød spillere i finalerne ved Senior DM

10-02-2020
Senior DM er netop afsluttet og som altid var det med Solrød spillere med i finalerne.

Solrød Taekwondo Klub til Nordiske Mesterskaber

06-02-2020
Solrød Taekwondo Klub gjorde god figur ved de nylige overståede Nordiske Mesterskaber i Norge, hvor det blev til en flot 3. plads til Melanie Møller i teknik, samt en ligeså imponerende 2. plads til Joel Toft i kamp.

SSB spillede sig i Final Four

06-02-2020
Med en bundsolid holdindsats og en sejr på 7-2 i AB Århus spillede SSB´s ligahold sig til Final Four. Der var debut til unge Patrick Seitzberg, der kvitterede med en flot sejr i 2. HS.

Senior DM i Århus

06-02-2020
I denne uge afvikles senior DM i Århus. SSB er repræsenteret i 7 kvartfinaler torsdag.

Kæmpe succes ved Danske Årgangs Mesterskaber i Gladsaxe

03-02-2020
7 dygtige svømmere fra Solrøds stærke konkurrencehold havde kvalificeret sig til weekendens mesterskaber. De 7 Mads Mørkhøj Hartington, Jaqueline Haack, Nynne Opperfelt, Charlotte Hjortshøj, Nicole Damhøj Andersen, Mathilde Holm Villadsen og Caroline Rygaard Hansen svømmede Solrød med eftertryk ind på Danmarkskortet for årgangssvømning.

Håndboldskole 2020

03-02-2020
Tilmeldingen til årets DHF Håndboldskoler er netop åbnet for deltagere, og i linket herunder kan du sikre dit barn en plads til favorithåndboldskolen.

Støt Solrød Gymnastikforening med OK Benzin

30-01-2020
Solrød Gymnastikforening har indgået en sponsorkontrakt med OK Benzin. For hver liter brændstof du tanker, støtter du automatisk foreningen med 5 øre.

DM i Solrød 2020

30-01-2020
Med stor glæde kan vi meddele at Solrød Taekwondo Klub har, ligesom i 2018, fået tildelt DM i kamp og teknik, som vil blive afholdt den 14. november 2020 i Solrød Idrætscenter.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online