Borgmesteren besøgte innovativ, lokal limfabrikant

24. oktober 2019

Den ambitiøse nichevirksomhed Pro-Glue, der sælger klæbemidler til markeder over hele verden, inviterede forleden borgmester Niels Hörup indenfor til en fortælling om, hvordan man med ambitioner og forskning kan klare sig som lille virksomhed på et internationalt marked.

Borgmester Niels Hörup var forleden inviteret indenfor på besøg hos den lokale Lille Skensved-virksomhed Pro-Glue. Her fik han en rundvisning og et indblik i dagligdagen hos den innovative limfabrikant, som sælger klæbemidler til markeder over hele verden.

Besøget startede med, at direktør og ejer Jørgen Thaulov viste rundt i virksomheden, imens han fortalte om, hvordan virksomheden har mere end 70 års erfaring i at lave industrilim på basis af naturlige råvarer. For at klare sig godt på et internationalt marked investerer virksomheden årligt et stort beløb i udvikling og forskning med udgangspunkt i sin egen udviklingsafdeling.

”Vi bestræber os på at være den nichevirksomhed, som er allerbedst til at finde nye kvalitetsløsninger til vores kunder, og vi investerer store beløb i at forske og udvikle nye klæbemidler til industrien. Vi er en lille virksomhed med 10 ansatte, og for at vi kan være relevante i en verden, hvor konkurrencen er stadig hårdere og konkurrenterne stadig større, så har vi brug for at lytte til vores kunder og udvikle specielle klæbemidler, som passer præcis til deres behov,” siger Jørgen Thaulov.


Pro-Glue er også en virksomhed, der gør sig umage for at fastholde sine medarbejdere i mange år og være en god og aktiv nabo i forhold til lokalsamfundet. Selv blev Jørgen Thaulov ansat i virksomheden som laborantelev i 1988, siden blev han sælger, salgschef, adm. direktør, og i 2010 overtog han hele aktiekapitalen i virksomheden i et såkaldt manegement buy-out. Der overtog han også produktionsfaciliteter, varemærker, patentrettigheder og det gamle andelsmejeri, hvor virksomheden har haft til huse siden 1961, og således snart har 60 års jubilæum i Lille Skensved.

”Det er berigende at få lov til at kigge forbi vores lokale virksomheder for at høre, hvad der rører sig hos dem, og få en endnu bedre fornemmelse af, hvordan vi i Solrød Kommune på bedst mulig vis kan støtte op om vores lokale virksomheders vækst og udvikling. Når der samtidig er tale om en virksomhed, som både er innovativ, og som gør en ekstra indsats over for sine medarbejdere og over for lokalsamfundet, så er det en ren fornøjelse at være på besøg,” siger borgmester Niels Hörup. 

Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

Sådan besøger du en beboer på Christians Have

02-07-2020
For at passe bedst muligt på beboerne på Plejecenter Christians Have opfordrer Solrød Kommune fortsat til, at besøg hovedsageligt foregår udendørs.

Skal du bygge restauranten ved Strandens Hus?

02-07-2020
Solrød Kommune søger en lejer, der har interessen og engagementet til at opføre en restaurant ved Strandens Hus.

Undgå badning efter større regnskyl

29-06-2020
Badning frarådes generelt 2-3 dage efter større regnskyl.

Nu kan du blive testet for COVID-19 i Solrød Kommune

29-06-2020
I uge 27 bliver der etableret et lokalt testcenter i Aktivitets- og Frivilligcenteret, der er beliggende i Solrød Center.

Badning frarådes ved Solrød Strandpark

25-06-2020
Den seneste analyse viser, at badevandet ikke lever op til kvalitetskravet.

Har du downloadet appen smitte|stop?

25-06-2020
Smitte|stop er en app, som hjælper med at stoppe spredningen af COVID-19 i Danmark.

Ekstra puljepenge: Nu kommer der endnu mere sommersjov for børn og unge i Solrød Kommune

24-06-2020
Solrød Kommune har modtaget knapt en mio. kr. fra Børne- og Undervisningsministeriet til ekstra sommerferieaktiviteter for kommunens børn og unge.

Dansk Byggeri: Solrød er den mest erhvervsvenlige kommune på Sjælland

24-06-2020
Solrød Kommune får topkarakterer i både Dansk Byggeris undersøgelse af kommunernes erhvervsvenlighed og i Solrød Kommunes egen undersøgelse af kommunens erhvervsindsats.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online