Vil du være beskyttet online?

16. oktober 2019

Få dig en hurtig, sikker og risikofri VPN, så du kan browse på internettet uden at være usikker på, at dine data kan komme i de forkerte hænder.

Hvad er en VPN?
En VPN lader dig browse på internettet med en anden IP-adresse fra, hvor som helst i verden. En VPN lader dig oprette forbindelse til offentlige Wi-Fi hotspots med sindsro. En VPN-forbindelse skjuler din IP-adresse og krypterer dine data så andre ikke kan læse din kommunikation på din computer eller smartphone. Så kan du sikkert browse enhver hjemmeside du vil, uanset hvor på jorden du befinder dig.
VPN-forbindelser giver dig samtidig en sikker og krypteret forbindelse til internettet, så tredjepersoner ikke kan se, hvad du foretager dig, eller hvad du taster ind af koder og andre private oplysninger.

Du har sikkert hørt om VPN-forbindelser før. De nævnes typisk i forbindelse med ulovlig brug af internettet, da man kan komme ind på hjemmesider som dr.dk og det amerikanske Netflix, men det er ikke i sig selv ulovlige at bruge en VPN-forbindelse.

Du kan købe adgang til VPN på nettet hos flere forskellige udbydere, hvor der næsten altid vil være en app med i købet som du skal downloade. Disse apps er overskuelige, og du kan ved hjælp af den oprette forbindelse til en af udbydernes servere fra selve appen.
Hvis du anskaffer dig en VPN, er du meget sikrere, og du kan sløre din idensitet, og dine personlige data, som eksempelvis familiebilleder - her er din VPN guide.

Sådan fungerer det typisk
Du signer op online til en VPN-service. En VPN-forbindelse betales typisk med et månedligt beløb. Når du har betalt for den, krypterer den din trafik på internettet. Denne VPN vil du være aktiv, hver gang du hopper på internettet. Det betyder altså, at du ikke kan spores. Din data krypteres og sendes ved via en ”tunnel”.
ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online