Bliv klar til Black Friday

16. oktober 2019

Black Friday er en amerikansk tradition, der altid falder fredagen efter Thanksgiving, hvilket er efter den fjerde torsdag i november måned. Black Friday er i de senere år er blevet mere og mere populær i Danmark, og det er en dag, hvor du kan få glæde af en masse gode tilbud allerede fra midnat af. I år ligger Black Friday fredag den 29. november. Læs mere om Black Friday her.

Vær forberedt
De fleste tilbud hos diverse netbutikker bliver som regel offentliggjort kl. 00.00, og her er det med at sidde klar, da der ofte er et begrænset antal af de varer, der har de bedste tilbud. Hvis du hellere vil købe dine vare i en fysisk butik, er det også med at stå klar, når butikken åbner, da der med sikkerhed, vil være mange andre mennesker, der også vil have fat i de gode tilbud. Inden du bliver grebet af Black Friday stemningen, kan det være en god ide at tjekke om tilbudsprisen rent faktisk er et godt tilbud, inden du køber varen. Samtidig bør du overveje, hvad du egentlig har brug for, inden du køber hele tilbudsavisen. Når du ved, hvad du godt kan tænke dig at købe Black Friday, kan du lettere gå efter disse tilbud.

Væbn dig med tålmodighed
Da Black Friday er blevet et meget populært koncept i Danmark, betyder det også, at mange danskere sidder klar foran computeren ved midnat, så de kan få fingre i de bedste tilbud. Dette kan nogle af hjemmesiderne ikke holde til, og derfor kan de bryde ned. Derfor bør du væbne dig med tålmodighed, hvis en hjemmeside ikke lige virker også prøve igen senere. I de fysiske butikker vil du med sikkerhed også opleve, at der er mange flere mennesker, end der plejer at være, hvilket du bør være forberedt på.
ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online