Julekugler og julekugler - Gør december dejlig for både børn og vokne

24. september 2019Der er vist ingen tvivl om, at december er en dejlig måned fyldt med duften af brunkager, lyden af julesalmer og ikke mindst synet af juletræet, når det står flot og pyntet juleaftensdag. Men december kan også være en måned, hvor der bliver ekstra meget tid til at være sammen med familien. Når alt kommer til alt, er det jo tit sjovest at bage julekager eller flette hjerter, når man er sammen med sine kære. Her må man dog være særligt opmærksom på, at børnene også skal have en god måned, så julen ikke kun bliver et prestigeprojekt med perfekte instagram billeder og stilfuldt pyntede juletræer.

Lad børnene være med.
Det kan godt være, at Emma på fem år bruger mere tid på at prøve at spise dejen end at lave kagekoner. Det kan også godt ske, at Sofus på otte ikke kan flette et ordentligt julehjerte, om han så fik penge for det. Du mærker måske irritationen komme snigende, for så svært kan det da ikke være. Men nogle gange er man nødt til at tage et skridt tilbage og i stedet fokusere på, hvor meget børnene rent faktisk nyder at være nogle julekugler. Børn elsker ofte at lave ting med de voksne, så for dem er det rart at være med til så meget som muligt.

Internetløsninger
Samtidig skal julen jo også være et tidspunkt, hvor du kan trække vejret, og det kan være meget stressende altid at skulle have børnene med. Men heldigvis er der også andre ting, man kan gøreF.eks. kan man finde masser af smukke julekugler og andet gejl på internettet i stedet for at lave det hele selv. Her kan børnene jo også være med til at udvælge, hvis de skulle have lyst. Se her for at få inspiration til julepynt på internettet.ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online