Skal du flytte din virksomhed i nye lokaler?

5. august 2019

Når ens virksomhed skal flyttes, skal det helst ikke gå ud over omsætning, kunder eller virksomhedens daglige virke. Tid er penge, og penge er hele virksomhedens eksistensgrundlag. Derfor er der fokus på effektivitet, når man taler om flytning for erhvervsdrivende. Der skal nemlig være så lidt spildtid som muligt, som påvirker virksomhedens drift. Derfor kan det anbefales at undersøge muligheden for at gøre brug af flyttebox, når virksomheden skal flyttes i nye lokaler.

Hvad er en flyttebox?
En flyttebox er en flyttecontainer, som med en lastbil bliver leveret på din virksomheds adresse.
Containeren står til rådighed, ligeså længe du ønsker, hvilket betyder, at du og dine medarbejdere kanflytte alt fra kontorer, møbler, lagerbeholdning og arkiver i et tempo, der er tilpasset virksomhedens dagligdag. På den måde kan I både drive virksomhed, passe virksomhedens kunder samtidig med, at flytningen er i gang.

Flyt på din virksomheds præmisser
Selvom flytningen er tilrettelagt og planlagt ned til mindste detalje, ved enhver, at en sådan plan desværre let kan skride. Dette gælder både i forhold til den estimerede tid, som flytningen forventes at tage, men også andre elementer kan spille en afgørende rolle i forhold til, hvordan flytningen kommer til at foregå.
Der kan være forsinkelser, uoverensstemmelser og uenigheder, der kan opstå uforudsete udfordringer i de nye lokaler, samt nedpakningen af egen virksomhed kan trække ud.

Med en flyttebox er der intet jag. I kan flytte i jeres tempo, og der er ingen flytte- og fragtmænd, der står og venter. Containeren er placeret på virksomhedens adresse og bliver først hentet og fragtet til de nyelokaler, når I er klar. Opstår behovet for at opmagasinere og benytte containeren som opbevaring i mellemtiden, er der ligeledes rig mulighed for dette. Flyttecontainerne holder dine ting rene og tørre. Sker flytningen i vinterhalvåret, kan det anbefales at leje en isoleret flyttecontainer, da disse mindsker risikoen for kondensdannelse grundet de svingene temperaturer og store mængder nedbør.

ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online