Tips og tricks til dig der skal til udlandet på sommerferie

3. juli 2019

 
Selvom vejret i og omkring Solrød, kan det være dejligt, så er det også skønt at komme til sydens sol her over sommerferien. Bare lige at komme hjemmefra, afsted med familien på et nyt eventyr. Derfor har vi valgt tre tips der er gode at have in mente, når du skal have styr på din ferie.

Tip nummer et: Få godt styr på valutaen
På trods af, at Euroen er spredt godt og grundigt rundt i Europa, kan du stadig møde en anden valuta i nogle lande. Det kan også være, at du planlægger at rejse udenfor Europa. Når vi har med en anden valuta at gøre end den danske Krone, kan det være en god idé at være forberedt. At have en forståelse for, hvad pengene er værd, så du hverken bruger for mange eller for få penge. Så undgår du at blive snydt af dig selv. Noget der kan hjælpe er en valutaomregner. Med sådan en får du en idé om, hvor meget den specifikke pris, i en fremmed valuta, er værd i danske kroner. Tilbage i tiden fandtes der det lille kort, som du fik i banken. Sådan et du kunne bevæge, for at se, hvad beløbet i Euro ville svare til i Kroner. I dag findes sådan nogle kort i online form. Her er det vigtigt, at du vælger en der er opdateret på de forskellige skiftende kurser, så du får den mest præcise omregning som muligt. Find en god valutaomregner her.

Tip nummer to: Planlægning der gør plads til afslapning og spontanitet
Det kan være en stor fordel, hvis du planlægger din ferie lidt hjemmefra. Hvis du laver en lille håndbog med steder, som I gerne vil se og besøge. Det kan også være, hvornår I gerne vil være forskellige steder. Hvis I kører sydpå på ferie, kan det også være en god idé at have et overblik over hoteller til overnatninger på vej derned, så I ikke ender på en rasteplads. Samtidig er det vigtigt ikke at planlægge for meget. Planlægger du for meget, kan det skabe rigtig meget stress for din familie. Især hvis I ender med ikke at nå det hele. I stedet er det vigtigt at huske, at en ferie også handler om afstresning og afslapning. Det handler også bare om at have det sjovt og spændende med store oplevelser. Sådan noget sker, hvis der også er plads til spontanitet.

Tip nummer tre: Pak let - du bruger det ikke alligevel
De fleste kender nok også det med, at vi pakker alt for meget. Pakker en masse forskellige outfits, helst et til hver dag. Også gerne flere sæt badetøj, et hav af makeup og cremer. I stedet kan det være en god idé at pakke let. Måske nøjes med det halve. Du ved nemlig også, at du aldrig får det brugt alligevel. Du ender sikkert også med at købe noget undervejs. Pak i stedet det vigtigste - gerne lidt underholdning frem for tøj, så I kan have det sjovt sammen som familie. 
ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online