Tre simple ændringer som kan give dig flere penge mellem hænderne hver måned

1. juli 2019

Mange danskere på SU eller anden lav indkomst oplever sidst på måneden at føle sig økonomisk presset. Med en lav indkomst kan det være svært at få tingene til at hænge sammen og finde penge til det nødvendige. Heldigvis er der en række ændringer, som rigtig mange har mulighed for at spare penge ved at foretage sig, uden det gør stor forskel for deres hverdag. Herunder kan du hente tricks til at få mest muligt ud af dine penge.


 
Find billigere udbydere til dine faste udgifter
Den største faste udgift er for langt de fleste boligudgiften. Denne har du sikkert overvejet nøje, før du flyttede ind i din bolig. Den er for de færreste til at justere, og er højst sandsynligt ikke en udgift, du kan ændre på, medmindre du er villig til at finde en anden bolig og flytte. Imidlertid er der en række udgifter i forbindelse med boligen, som du faktisk har mulighed for at lede efter alternative løsninger til. Blandt andet er prisen på strøm forskellig fra udbyder til udbyder. Ved at vælge en af de fire strømaftaler hos en udbyder som Blue Energy, kan du få den billigste strøm. Her har du nemlig mulighed for at vælge en strømpakke, som passer til netop dit forbrug. På den måde kan du finde den billigste løsning og spare penge ved at foretage en ændring, som du ikke kommer til at mærke i din hverdag.
 
Impulshandler kan være dyrere end du tror
Når der tales om impulskøb tænker de fleste på uovervejede tøjkøb, køb af rejser eller andre ting, som er i den dyre ende i forhold til et småt budget. Dagligvarekøb bliver ofte overset, når man bliver fortvivlet over, at pengene forsvinder alt for tidligt i måneden. Mange bruger faktisk langt flere penge på indkøb af dagligvarer, end de tror. Tror du at det er tilfældet for dig, er det en god ide at skrive dine indkøb ned, for at få overblik over, hvor mange penge du bruger på dagligvarer. På den måde kan du også få overblik over, om du bruger for mange penge på kaffe på farten og andre mindre nødvendige køb. Du kan spare mange penge ved at holde dig orienteret i tilbudsaviser. Herudfra er det en god ide at lave en madplan og handle ind for flere dage ad gangen, så du undgår at handle fra dag til dag. På den måde slipper du for daglige fristelser til at købe noget bestemt, som ikke er på tilbud, og for at smide alt for meget mad ud på grund af dine impulskøb.
 
Spar penge på at opsige tjenester
Rigtig mange danskere betaler til streamingtjenester som Viaplay, Netflix eller TV2play. Hvis du betaler til mere end en tjeneste, er det en god ide at overveje, hvilken du bruger mest, og forsøge at melde de andre fra. Selvom Netflix, Spotify og Mofibo er tjenester, som udbyder noget forskelligt, er de alle underholdningstjenester. Hvis du betaler til dem alle, kan det også være en ide at forsøge om du kan undvære en af dem og på den måde spare penge.ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online