Har du brug for en ferie, der er til at betale?

Mange lader sig friste til at stige på et fly til syden


Det er ikke få danskere, som i disse dage mærker den sibiriske kulde komme snigende. Ligeledes kunne mange lade sig friste til at stige på et fly til syden. Hverdagens strabadser og gøremål kan virke så trivielle og svære at komme igennem, hvis man netop lige havde forberedt sig på forårets komme.
Har man ikke råd til en forlænget weekend i de varme lande, er der alligevel ikke et tabt håb – læs mere herunder og find ud af, hvordan du kan få mulighed for at rejse på et stramt budget.

En billig rejse er ikke umuligt
Det er ikke sikkert, at en skiferie var den bedste løsning for familien i år. Når man selv oplever kulde og nedbør i sit eget land, kan det være forløsende at rejse til et varmere sted. I alle andre sæsoner end sommeren er det da heller ikke svært at finde billige flybilletter. Vælger man et land, hvor priserne er radikalt lavere end Danmark, kan man få sig en dejlig ferie til et minimum af udgifter. Det er nemlig ikke kun flybilletterne, der er gode at finde billige. Mange rejsende oplever, at det, der springer budgettet, er overnatning på hoteller. Alt efter hvor mange man er, og hvem man er, er der også billige muligheder ved at overnatte på vandrehjem forskellige steder. En B&B er en dyrere løsning, alt efter hvor du befinder dig.
Mange sydlige lande har virkelige prisvenlige muligheder, når det kommer til både kost og logi.

Lidt ekstra til ferien
Lever man på budget er det klart, at der ikke er den store sum penge til de helt store rejser. Men det er som sagt ikke umuligt at finde en budgetvenlig rejse, hvor du får meget mere for de danske valutaer. Logi er ud over flybilletterne noget af det, der kan være særligt dyrt, og derfor vælger flere familier at få hjælp med finansieringen af en tiltrængt rejse ved at taget et kviklån. Læs mere om dine muligheder her.
ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online